Lånejämförelse

Låna 90 000 kronor med låg ränta

Jämför över 30 banker och långivare om du behöver ett lån på 90 000 kr. En ansökan tar 2 minuter och du får svar samma dag!
  • 36 långivare
  • 1 UC
  • Kostnadsfritt
  • Ansök på två minuter
  • Endast en kreditupplysning hos UC
  • Jämför upp till 35 långivare
BlockTrustpilot Logotype Bankid Logotype

Låna 90 000 kronor tryggt och säkert

Behöver du låna 90 000 kronor är det främst privatlån eller så kallade blancolån som rekommenderas. 90 000 kronor är en stor summa pengar som kan användas till mycket. Kanske är du i behov av en renovering i din bostad där det förekommit vattenläcka eller fukt? Du kanske vill bjuda hela familjen på en lyxig semester eller något annat som du kan njuta av. Oavsett om lånet ska gå till något roligt eller nödvändigt så finns det smidiga sätt att låna 90 000 kronor på. Vanligtvis ansöker du hos en bank eller ett låneinstitut. Alla banker erbjuder privatlån och det finns en stor chans att du kan låna 90 000 kronor av din bank, under förutsättningen att banken anser att du är kreditvärdig. Bankerna erbjuder ofta privatlån på mellan 10 000 kronor och 400 000 kronor med en ränta på mellan 3, 5 % och 11 %. Är du inte storkund i banken kommer du troligen att erbjudas att låna 90 000 kronor till en relativt hög ränta.

Jämför lån på 90 000 kr via en låneförmedlare

Vill du se längre än till din bank är det en smidig lösning att vända dig till oss. Vi är en låneförmedlare som hjälper låntagare att hitta långivare som ger dem bra villkor. Tjänsten är gratis och mycket enkel att använda – därav namnet! Du fyller bara i att du vill låna 90 000 kronor, samt dina personliga uppgifter och önskad återbetalningstid. I samband med detta kommer en kreditupplysning att göras och tillsammans med den så skickas din ansökan till ett flertal banker. Du undviker att flera kreditupplysningar behöver göras och din kreditvärdighet försämras ej. Detta innebär att du har möjlighet att få bra lånevillkor som är det bästa för dig. Är det exempelvis du och din partner som ska nyttja lånet gemensamt? Då är det perfekt om du anger en medsökande, då detta generellt ökar era chanser att få ännu bättre lånevillkor. Detta beror på att banker och långivare anser att det är säkrare.