Lånejämförelse

Låna 350 000 kr med låg ränta

Ansök om ett lån på 350 000 kr genom att fylla i formuläret. En ansökan tar 2 minuter och du får svar samma dag!
  • 36 långivare
  • 1 UC
  • Kostnadsfritt
  • Ansök på två minuter
  • Endast en kreditupplysning hos UC
  • Jämför upp till 35 långivare
BlockTrustpilot Logotype Bankid Logotype

Ska du låna 350 000 kronor?

Har du bestämt dig för att låna en större summa pengar för till exempel en bil, en andelslägenhet utomlands eller något annat stort köp för vilket du behöver låna 350 000 kronor? Då är det viktigt att du hittar ett lån med så bra villkor som möjligt eftersom även små ränteskillnader gör stor skillnad på hur mycket du behöver betala varje månad om du beslutat dig för att låna 350 000 kronor.

Välj rätt lånetyp när du lånar 350 000 kr

Ska du låna 350 000 kronor är det troligen ett privatlån du ska leta efter. Vill du låna 350 000 för att köpa en bostad är ett bolån att föredra, bolån har lägre ränta än privatlån eftersom långivaren tar en pant i bostaden som säkerhet. Dessa lån är de allra förmånligaste men beviljas bara för köp av fast egendom så som hus eller insatslägenhet.

Privatlån på 350 000 kronor

Många människor gör misstaget att gå till sin bank och ansöka om privatlån när de beslutat att till exempel låna 350 000 kronor. Att gå till sin ordinarie bank kan kännas tryggt, du kanske redan har ett bolån där och känner personalen, men det är sällan det mest förmånliga alternativet när du vill låna 350 000 kronor. Nischbanker ger ofta lån till lägre ränta och till bättre villkor än storbankerna. Oavsett så är det alltid en fördel att jämföra lån innan du tar ett beslut.

Din kreditvärdighet är en viktor faktor när du ansöker om lån på 350000 kr

Vilken ränta du erbjuds när du vill låna 350 000 kronor beror på hur kreditvärdig långivaren anser dig vara. Har du många lån anses du ofta vara mindre kreditvärdig och du får då en högre ränta när du vill låna 350 000 kronor. Olika långivare gör olika bedömningar och räntan kan därför skilja sig markant mellan låneaktörerna och det är därför viktigt att inte ansöka om lån hos bara en bank, du bör ansöka hos flera. Vid varje låneansökan tar banken en kreditupplysning på dig, har du många kreditupplysningar registrerade får du lägre kreditvärdighet och erbjuds lån med högre ränta. Använder du dig däremot av våra tjänster så registreras bara en kreditupplysning och du kommer att få flera bra erbjudanden för att låna 350 000 kronor.