Låna 350 000 kr med låg ränta

Ansök om ett lån på 350 000 kr genom att fylla i formuläret. En ansökan tar 2 minuter och du får svar samma dag!
Svar direkt
Gratis ansökan
Hitta bästa villkoren hos 37 långivare
4.7
Utmärkt - Baserat på 7488 omdömen
Samtliga konsumenter som fått en kredit utbetald av Enklare erhåller efter utbetalning ett mejl i vilket de uppmanas att tycka till om oss på Trustpilot. Omdömen som samlas in på detta vis markeras som verifierade kunder på Trustpilot. I de fall omdömen publiceras direkt på Trustpilot kan Enklare inte kontrollera att omdömet är från en kund som använt Enklares jämförelsetjänster. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla omdömen som lämnats om Enklare – oavsett om dessa kommer från verifierade kunder eller inte - och beräknas med hjälp av faktorer som aktualitet, mängd och medelvärde.

Därför väljer en halv miljon kunder Enklare

1
Du jämför upp till 37 långivare
med endast en ansökan
Ansök om lån och låt oss jämföra långivare åt dig – vi hittar de bästa erbjudandena för dig från upp till 37 långivare.
2
Du får svar direkt efter
din ansökan
Logga in på vår portal efter att du ansökt för att se svaren från våra samarbetspartners.
3
Välj det lån som passar dig bäst
När du bestämt dig kan du signera lånet med BankID och få det utbetalt.

Låna 350 000 utan säkerhet till bra ränta

Behöver du låna 350 000 kr? Hos Enklare kan du enkelt ansöka om ett lån där vi jämför alternativ från upp till 37 olika långivare. Med jämförelsen får du optimala förutsättningar för att hitta det lån som är mest förmånligt för just dig.

Lånen vi på Enklare förmedlar är privatlån, även kallat lån utan säkerhet. Det innebär att det inte är något objekt bundet till ditt lån, och du kan därmed använda pengarna fritt till vad du vill. För lån på större belopp som 350 000 kr kan små ränteskillnader göra stor skillnad för hur mycket du kommer behöva betala varje månad. Därför är det viktigt att jämföra flera alternativ innan du bestämmer dig, för att hitta en så bra ränta och villkor som möjligt. 

En bild som visar ett lån på 350000kr

Välj rätt lånetyp när du lånar 350 000 kr

Det finns olika låneformer att välja mellan när du står i begrepp att låna pengar - ett privatlån utan säkerhet eller ett lån med säkerhet. Om du ska låna pengar för att köpa en bostad är ett bolån att föredra. Det har en lägre ränta än privatlån eftersom långivaren tar en pant i bostaden som säkerhet för lånet. Dessa lån är de allra mest förmånliga, men beviljas bara för köp av fast egendom så som hus eller insatslägenhet. Om du ska låna 350 000 kr för att köpa en bil bör du även se över dina möjligheter till ett förmånligt billån. Då bilen tas som säkerhet kommer även dessa lån vanligen med bra villkor och ränta. 

Om du däremot ska köpa en bil av en privatperson eller exempelvis renovera huset är ett privatlån ett bra alternativ. Det viktigaste när du tar ett lån utan säkerhet är att du jämför alternativ från flera långivare, detta hjälper vi på Enklare dig med.

Låna 350 000 med en enklare låneförmedlare

Det kan kännas tryggt att vända sig till sin egen bank när du ska ta ett lån på ett större belopp, men det är inte alltid det bästa alternativet. För att hitta den bästa räntan för ett lån på 350 000 behöver du jämföra flera alternativ från olika långivare. När du ansöker om ett lån hos en bank får du endast ett låneförslag, och det tas dessutom en kreditupplysning på dig för varje bank du ansöker hos, vilket kan påverka din kreditvärdighet negativt.

Genom att vända sig till en låneförmedlare istället görs jämförelsen av låneförslag från flera långivare automatiskt i samband med din ansökan, och det tas endast en kreditupplysning. På så vis kan du spara både tid och pengar genom att hitta ett förmånligt lån med en enkel ansökan.

Villkor för att låna 350 000 kr

Kraven du som låntagare behöver uppfylla för att låna 350 000 kr via Enklare är att du: 

 • Är 18 år fyllda
 • Inte har några aktiva skulder hos Kronofogden nu eller de senaste 6 månaderna
 • Är folkbokförd i Sverige sen minst ett år tillbaka. 
 • Har en årsinkomst på minst 120 000 kr.

Att ta ett lån är ett stort beslut. Om du önskar vägledning och råd längs vägen finns våra rådgivare tillgängliga på både telefon och via mail. 

Så lånar du 350 000 kr med Enklare

För att låna 350 000 kr fyller du enkelt i ansökan högst upp på sidan. Allt du behöver göra för att ansöka om lånet är att du:

 • Fyller i formuläret högst upp på sidan med önskat lånebelopp, löptid, om du vill samla befintliga lån samt vad du vill använda lånet till. 
 • Signerar din ansökan med BankID.
 • Din ansökan skickas automatiskt vidare till våra samarbetspartners, 37 olika långivare.
 • Inom kort kommer du få svar från alla långivare som kan erbjuda dig ett lån. Du hittar låneförslagen i inloggat läge på Mina sidor. 
 • Nu är det dags att börja jämföra! På Mina sidor ser du tydligt vad respektive långivare har för villkor och vilken ränta du får. Gå igenom förslagen och välj det lån som är mest förmånligt för dig. 
 • När du vill acceptera ett låneförslag signerar du det valda låneavtalet med BankID. 
 • Nu är det klart! Du får pengarna på ditt konto inom 1-2 dagar.

Din kreditvärdighet är en viktig faktor när du ansöker om lån på 350000 kr

Räntan för de lån vi förmedlar sätts individuellt baserat på din kreditvärdighet. För att få en låg ränta på ditt lån är det därför viktigt att ha en så bra kreditvärdighet som möjligt. Om du har en stabil inkomst och inte några skulder eller betalningsanmärkningar har du goda förutsättningar för att få ett lån på 350 000 kr med bra ränta. 

Olika långivare gör olika bedömningar och räntan kan därför skilja sig markant mellan låneaktörerna. Därför är det viktigt att inte ansöka om lån hos bara en bank, du bör ansöka hos flera. Vid varje låneansökan tar banken en kreditupplysning på dig, har du många kreditupplysningar registrerade får du lägre kreditvärdighet och erbjuds lån med högre ränta. Har du många befintliga lån anses du ofta vara mindre kreditvärdig och du får då en högre ränta när du vill låna 350 000 kronor. Använder du dig däremot av våra tjänster så registreras bara en kreditupplysning och du kommer att få flera bra erbjudanden för att låna 350 000 kronor.

Vad är månadskostnaden för ett lån på 350 000 kronor?

I månadskostnaden för ditt lån inkluderas räntan, amorteringen och eventuella avgifter. Den totala månadskostnaden för ditt lån är därför individuell, och baseras på den kreditupplysning som tas på dig i samband med att du skickar in din ansökan. Vilken ränta du erbjuds beror på hur kreditvärdig långivaren anser dig vara. När du skickat in din ansökan hos oss på Enklare får du inom kort låneförslag från flera av våra långivare. Då ser du tydligt vilken ränta du får och vad den totala månadskostnaden för ditt lån kommer hamna på.

icon

Vad påverkar månadskostnaden vid ett lån på 350000 kr?

Det är flera faktorer som spelar roll för hur månadskostnaden kommer bli när du ansöker om ett lån. Här nedan har vi listat faktorer som har direkt påverkan på dina villkor:
 • Ålder
 • Inkomst
 • Din KALP (Kvar-att-leva-på-kalkyl)
 • Hur hög din kreditvärdighet är
Uppdaterad: januari 18, 2023

David jobbar som senior lånerådgivare med 5 års erfarenhet av låneförmedling. Han har under sin långa karriär på Enklare samlat på sig ovärdeliga kunskaper inom privatekonomi och vilka faktorer som är viktiga att tänka på vid en lånejämförelse. David står också för en del av innehållet här på enklare.se.

Vanliga frågor
och svar om att låna 350 000 kr:

Få svar från upp till 37 banker och långivare

Sammarbetspartner Spendwise Sammarbetspartner ICA Banken Sammarbetspartner Ikano Bank Sammarbetspartner Resurs Bank Sammarbetspartner Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group Sammarbetspartner re:member
Alla lånebelopp

Boka gratis personlig lånerådgivning

Vi är experter på privatlån. Få personlig vägledning och maximera dina chanser att få rätt lånevillkor genom att ta hjälp av våra erfarna rådgivare.
Genom att boka ett möte godkänner du vår integritetspolicy