6 597

Låna 350 000 kr med låg ränta

Ansök om ett lån på 350 000 kr genom att fylla i formuläret. En ansökan tar 2 minuter och du får svar samma dag!
 • Svar direkt
 • Gratis ansökan
 • Hitta bästa villkoren hos 39 långivare
* Ett urval av våra långivare
Resurs Bank Ikano banken Coop Nordax Ica banken
kr
5 000 kr
600 000 kr
Lånetid
plus sign
år
plus sign
Ungefärlig kostnad
2 920 kr/månad
Vill du samla befintliga lån?
Error ikon
Du måste välja syfte med lån för att gå vidare
Tryggt och Säkert
omdömen6 597
Genom att skicka in ansökan godkänner du användaravtalet och personuppgiftspolicyn
Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Uppdaterat 2022-05-25.

Låna 350 000 utan säkerhet till bra ränta

Behöver du låna 350 000 kr? Hos Enklare kan du enkelt ansöka om ett lån där vi jämför alternativ från upp till 39 olika långivare. Med jämförelsen får du optimala förutsättningar för att hitta det lån som är mest förmånligt för just dig.

Lånen vi på Enklare förmedlar är privatlån, även kallat lån utan säkerhet. Det innebär att det inte är något objekt bundet till ditt lån, och du kan därmed använda pengarna fritt till vad du vill. För lån på större belopp som 350 000 kr kan små ränteskillnader göra stor skillnad för hur mycket du kommer behöva betala varje månad. Därför är det viktigt att jämföra flera alternativ innan du bestämmer dig, för att hitta en så bra ränta och villkor som möjligt. 

En bild som visar ett lån på 350000kr

Välj rätt lånetyp när du lånar 350 000 kr

Det finns olika låneformer att välja mellan när du står i begrepp att låna pengar - ett privatlån utan säkerhet eller ett lån med säkerhet. Om du ska låna pengar för att köpa en bostad är ett bolån att föredra. Det har en lägre ränta än privatlån eftersom långivaren tar en pant i bostaden som säkerhet för lånet. Dessa lån är de allra mest förmånliga, men beviljas bara för köp av fast egendom så som hus eller insatslägenhet. Om du ska låna 350 000 kr för att köpa en bil bör du även se över dina möjligheter till ett förmånligt billån. Då bilen tas som säkerhet kommer även dessa lån vanligen med bra villkor och ränta. 

Om du däremot ska köpa en bil av en privatperson eller exempelvis renovera huset är ett privatlån ett bra alternativ. Det viktigaste när du tar ett lån utan säkerhet är att du jämför alternativ från flera långivare, detta hjälper vi på Enklare dig med.

Låna 350 000 med en enklare låneförmedlare

Det kan kännas tryggt att vända sig till sin egen bank när du ska ta ett lån på ett större belopp, men det är inte alltid det bästa alternativet. För att hitta den bästa räntan för ett lån på 350 000 behöver du jämföra flera alternativ från olika långivare. När du ansöker om ett lån hos en bank får du endast ett låneförslag, och det tas dessutom en kreditupplysning på dig för varje bank du ansöker hos, vilket kan påverka din kreditvärdighet negativt.

Genom att vända sig till en låneförmedlare istället görs jämförelsen av låneförslag från flera långivare automatiskt i samband med din ansökan, och det tas endast en kreditupplysning. På så vis kan du spara både tid och pengar genom att hitta ett förmånligt lån med en enkel ansökan.

Villkor för att låna 350 000 kr

Kraven du som låntagare behöver uppfylla för att låna 350 000 kr via Enklare är att du: 

 • Är 18 år fyllda
 • Inte har några aktiva skulder hos Kronofogden nu eller de senaste 6 månaderna
 • Är folkbokförd i Sverige sen minst ett år tillbaka. 
 • Har en årsinkomst på minst 120 000 kr.

Att ta ett lån är ett stort beslut. Om du önskar vägledning och råd längs vägen finns våra rådgivare tillgängliga på både telefon och via mail. 

Så lånar du 350 000 kr med Enklare

För att låna 350 000 kr fyller du enkelt i ansökan högst upp på sidan. Allt du behöver göra för att ansöka om lånet är att du:

 • Fyller i formuläret högst upp på sidan med önskat lånebelopp, löptid, om du vill samla befintliga lån samt vad du vill använda lånet till. 
 • Signerar din ansökan med BankID.
 • Din ansökan skickas automatiskt vidare till våra samarbetspartners, 39 olika långivare.
 • Inom kort kommer du få svar från alla långivare som kan erbjuda dig ett lån. Du hittar låneförslagen i inloggat läge på Mina sidor. 
 • Nu är det dags att börja jämföra! På Mina sidor ser du tydligt vad respektive långivare har för villkor och vilken ränta du får. Gå igenom förslagen och välj det lån som är mest förmånligt för dig. 
 • När du vill acceptera ett låneförslag signerar du det valda låneavtalet med BankID. 
 • Nu är det klart! Du får pengarna på ditt konto inom 1-2 dagar.

Din kreditvärdighet är en viktig faktor när du ansöker om lån på 350000 kr

Räntan för de lån vi förmedlar sätts individuellt baserat på din kreditvärdighet. För att få en låg ränta på ditt lån är det därför viktigt att ha en så bra kreditvärdighet som möjligt. Om du har en stabil inkomst och inte några skulder eller betalningsanmärkningar har du goda förutsättningar för att få ett lån på 350 000 kr med bra ränta. 

Olika långivare gör olika bedömningar och räntan kan därför skilja sig markant mellan låneaktörerna. Därför är det viktigt att inte ansöka om lån hos bara en bank, du bör ansöka hos flera. Vid varje låneansökan tar banken en kreditupplysning på dig, har du många kreditupplysningar registrerade får du lägre kreditvärdighet och erbjuds lån med högre ränta. Har du många befintliga lån anses du ofta vara mindre kreditvärdig och du får då en högre ränta när du vill låna 350 000 kronor. Använder du dig däremot av våra tjänster så registreras bara en kreditupplysning och du kommer att få flera bra erbjudanden för att låna 350 000 kronor.

Vad är månadskostnaden för ett lån på 350 000 kronor?

I månadskostnaden för ditt lån inkluderas räntan, amorteringen och eventuella avgifter. Den totala månadskostnaden för ditt lån är därför individuell, och baseras på den kreditupplysning som tas på dig i samband med att du skickar in din ansökan. Vilken ränta du erbjuds beror på hur kreditvärdig långivaren anser dig vara. När du skickat in din ansökan hos oss på Enklare får du inom kort låneförslag från flera av våra långivare. Då ser du tydligt vilken ränta du får och vad den totala månadskostnaden för ditt lån kommer hamna på.

icon

Vad påverkar månadskostnaden vid ett lån på 350000 kr?

Det är flera faktorer som spelar roll för hur månadskostnaden kommer bli när du ansöker om ett lån. Här nedan har vi listat faktorer som har direkt påverkan på dina villkor:
 • Ålder
 • Inkomst
 • Din KALP (Kvar-att-leva-på-kalkyl)
 • Hur hög din kreditvärdighet är
David Ekelin
David Ekelin
Verfierad Ikon Verifierad skribent

David jobbar som senior lånerådgivare med 5 års erfarenhet av låneförmedling. Han har under sin långa karriär på Enklare samlat på sig ovärdeliga kunskaper inom privatekonomi och vilka faktorer som är viktiga att tänka på vid en lånejämförelse. David står också för en del av innehållet här på enklare.se.

Vanliga frågor
och svar om att låna 350 000 kr:

Hur bra ränta kan jag få om jag ska låna 350 000 kronor?
Hur bra ränta du kan få beror på väldigt många faktorer. Hur du har skött din ekonomi tidigare och vilken slags anställning du har är några saker som kan påverka räntan. När du ansöker om att låna 350 000 kronor hos oss på Enklare kan vi inte styra över vilken ränta du blir erbjuden. Men, eftersom vi samarbetar med flera långivare kan du hitta ett lån med bra ränta via vår tjänst.
Hur snabbt får jag pengarna om jag vill låna 350 000 kronor?
När du ska låna 350 000 kronor behöver du först och främst fylla i och godkänna alla avtal som långivaren skickar till dig. Du kan inte få en utbetalning innan du har gjort det. När du har godkänt alla avtal kommer pengarna betalas ut. Hur många bankdagar det tar beror på vilken långivare du väljer. De allra flesta betalar ut pengarna inom 1–3 bankdagar. Om du vill veta mer exakt när utbetalningen sker måste du kontakta långivaren.
Kan jag låna 350 000 kronor för att samla lån?
Om du har flera krediter sedan tidigare kan det vara klokt att samla dina lån för att på det sättet få en lägre månadskostnad. Det går utmärkt att använda oss på Enklare om du vill låna 350 000 kronor för att samla tidigare lån och krediter. Du fyller snabbt i ansökan och därefter återkommer vi till dig med de erbjudanden som passar dina önskemål.
Kan jag låna 350 000 kronor?
Om just du kan låna 350 000 kronor kan vi inte svara på med ett definitivt ja eller nej-svar. Det beror på hur din ekonomi ser ut, och hur långivarna bedömer dig som kund. För att få låna pengar måste du kunna betala tillbaka dem, och det är just det som kontrolleras innan du får ett erbjudande. Om du vill veta ifall du kan låna pengar rekommenderar vi dig därför att lämna in en ansökan via oss.
Hur ansöker jag om att låna 350 000 kronor?
Om du vill låna 350 000 kronor kan du använda vår tjänst för att skicka in en ansökan. Du behöver bara fylla i de uppgifter som vi ber om, och sedan tar vi hand om att vidarebefordra dina uppgifter till våra samarbetspartners. En av fördelarna när du använder vår tjänst är att det bara tas en UC på dig. Det är bra eftersom ditt kreditbetyg inte kommer påverkas trots att du får erbjudanden från flera långivare.
Får jag låna 350 000 kronor om jag har betalningsanmärkningar?
Att låna 350 000 kronor med betalningsanmärkning kan gå alldeles utmärkt. Din ränta kan dock bli lite högre än den hade varit om du inte hade haft en betalningsanmärkning. Att du tidigare har missat en faktura behöver däremot inte vara det som sätter totalt stopp för att du ska kunna låna pengar. Fyll i ansökan här på Enklare så återkommer vi så snart vi fått svar från våra samarbetspartners.

Få erbjudanden från Sveriges främsta långivare

Sammarbetspartner ICA BankenSammarbetspartner CoopSammarbetspartner Ikano BankSammarbetspartner Resurs BankSammarbetspartner Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank GroupSammarbetspartner re:member

Varje dag sparar någon pengar med Enklare

Vi ser till att du betalar så lite som möjligt för ditt lån. Och kom ihåg - även en mindre besparing idag kan betyda mycket i längden.
Man-icon Man 46
Lånebelopp: 534 000 kr (15 år)
Antal erbjudanden:
3
Befintlig ränta:
8.51 %
icon
Ny ränta:
5.54 %
icon
Sänkt kostnad: 529 kr/mån
Kvinna-icon Kvinna 41
Lånebelopp: 153 000 kr (4 år)
Antal erbjudanden:
8
Befintlig ränta:
8.25 %
icon
Ny ränta:
4.08 %
icon
Sänkt kostnad: 769 kr/mån
Man-icon Man 52
Lånebelopp: 430 000 kr (5 år)
Antal erbjudanden:
7
Befintlig ränta:
7.01 %
icon
Ny ränta:
5.77 %
icon
Sänkt kostnad: 2 158 kr/mån
Kvinna-icon Kvinna 52
Lånebelopp: 155 000 kr (4 år)
Antal erbjudanden:
8
Befintlig ränta:
9.28 %
icon
Ny ränta:
3.39 %
icon
Sänkt kostnad: 2 169 kr/mån
Alla lånebelopp

Behöver du hjälp över telefon?

Att ansöka online tar bara 1 minut. Vill du hellre att våra erfarna förhandlare ringer dig kan du fylla i ditt telefonnummer nedan.
Ansök om lån
Få erbjudanden från flera långivare med
bara en kreditupplysning.
Redan ansökt?
Logga in och se dina bud på sidan
Min ansökan.