Lånejämförelse

Låna 350 000 kr med låg ränta

Ansök om ett lån på 350 000 kr genom att fylla i formuläret. En ansökan tar 2 minuter och du får svar samma dag!
  • 36 långivare
  • 1 UC
  • Kostnadsfritt
  • Svar direkt
  • Gratis ansökan
  • Hitta bästa villkoren hos 38 långivare
Resurs Bank Ikano banken Copp Nordax Ica banken

Ska du låna 350 000 kronor?

Har du bestämt dig för att låna en större summa pengar för till exempel en bil, en andelslägenhet utomlands eller något annat stort köp för vilket du behöver låna 350 000 kronor? Då är det viktigt att du hittar ett lån med så bra villkor som möjligt eftersom även små ränteskillnader gör stor skillnad på hur mycket du behöver betala varje månad om du beslutat dig för att låna 350 000 kronor.

Välj rätt lånetyp när du lånar 350 000 kr

Ska du låna 350 000 kronor är det troligen ett privatlån du ska leta efter. Vill du låna 350 000 för att köpa en bostad är ett bolån att föredra, bolån har lägre ränta än privatlån eftersom långivaren tar en pant i bostaden som säkerhet. Dessa lån är de allra förmånligaste men beviljas bara för köp av fast egendom så som hus eller insatslägenhet.

Privatlån på 350 000 kronor

Många människor gör misstaget att gå till sin bank och ansöka om privatlån när de beslutat att till exempel låna 350 000 kronor. Att gå till sin ordinarie bank kan kännas tryggt, du kanske redan har ett bolån där och känner personalen, men det är sällan det mest förmånliga alternativet när du vill låna 350 000 kronor. Nischbanker ger ofta lån till lägre ränta och till bättre villkor än storbankerna. Oavsett så är det alltid en fördel att jämföra lån innan du tar ett beslut.

Din kreditvärdighet är en viktor faktor när du ansöker om lån på 350000 kr

Vilken ränta du erbjuds när du vill låna 350 000 kronor beror på hur kreditvärdig långivaren anser dig vara. Har du många lån anses du ofta vara mindre kreditvärdig och du får då en högre ränta när du vill låna 350 000 kronor. Olika långivare gör olika bedömningar och räntan kan därför skilja sig markant mellan låneaktörerna och det är därför viktigt att inte ansöka om lån hos bara en bank, du bör ansöka hos flera. Vid varje låneansökan tar banken en kreditupplysning på dig, har du många kreditupplysningar registrerade får du lägre kreditvärdighet och erbjuds lån med högre ränta. Använder du dig däremot av våra tjänster så registreras bara en kreditupplysning och du kommer att få flera bra erbjudanden för att låna 350 000 kronor.

Uppdateradjuni 9, 2022

David jobbar som senior lånerådgivare med 5 års erfarenhet av låneförmedling. Han har under sin långa karriär på Enklare samlat på sig ovärdeliga kunskaper inom privatekonomi och vilka faktorer som är viktiga att tänka på vid en lånejämförelse. David står också för en del av innehållet här på enklare.se.

Vanliga frågor
och svar

Hur bra ränta kan jag få om jag ska låna 350 000 kronor?
Hur bra ränta du kan få beror på väldigt många faktorer. Hur du har skött din ekonomi tidigare och vilken slags anställning du har är några saker som kan påverka räntan. När du ansöker om att låna 350 000 kronor hos oss på Enklare kan vi inte styra över vilken ränta du blir erbjuden. Men, eftersom vi samarbetar med flera långivare kan du hitta ett lån med bra ränta via vår tjänst.
Hur snabbt får jag pengarna om jag vill låna 350 000 kronor?
När du ska låna 350 000 kronor behöver du först och främst fylla i och godkänna alla avtal som långivaren skickar till dig. Du kan inte få en utbetalning innan du har gjort det. När du har godkänt alla avtal kommer pengarna betalas ut. Hur många bankdagar det tar beror på vilken långivare du väljer. De allra flesta betalar ut pengarna inom 1–3 bankdagar. Om du vill veta mer exakt när utbetalningen sker måste du kontakta långivaren.
Kan jag låna 350 000 kronor för att samla lån?
Om du har flera krediter sedan tidigare kan det vara klokt att samla dina lån för att på det sättet få en lägre månadskostnad. Det går utmärkt att använda oss på Enklare om du vill låna 350 000 kronor för att samla tidigare lån och krediter. Du fyller snabbt i ansökan och därefter återkommer vi till dig med de erbjudanden som passar dina önskemål.
Kan jag låna 350 000 kronor?
Om just du kan låna 350 000 kronor kan vi inte svara på med ett definitivt ja eller nej-svar. Det beror på hur din ekonomi ser ut, och hur långivarna bedömer dig som kund. För att få låna pengar måste du kunna betala tillbaka dem, och det är just det som kontrolleras innan du får ett erbjudande. Om du vill veta ifall du kan låna pengar rekommenderar vi dig därför att lämna in en ansökan via oss.
Hur ansöker jag om att låna 350 000 kronor?
Om du vill låna 350 000 kronor kan du använda vår tjänst för att skicka in en ansökan. Du behöver bara fylla i de uppgifter som vi ber om, och sedan tar vi hand om att vidarebefordra dina uppgifter till våra samarbetspartners. En av fördelarna när du använder vår tjänst är att det bara tas en UC på dig. Det är bra eftersom ditt kreditbetyg inte kommer påverkas trots att du får erbjudanden från flera långivare.
Får jag låna 350 000 kronor om jag har betalningsanmärkningar?
Att låna 350 000 kronor med betalningsanmärkning kan gå alldeles utmärkt. Din ränta kan dock bli lite högre än den hade varit om du inte hade haft en betalningsanmärkning. Att du tidigare har missat en faktura behöver däremot inte vara det som sätter totalt stopp för att du ska kunna låna pengar. Fyll i ansökan här på Enklare så återkommer vi så snart vi fått svar från våra samarbetspartners.