Låna 70 000 kr med låg ränta

Försäkra dig om att du får en bra ränta när du lånar 70 000 kr. Ansök via oss och jämför över 30 långivare!
  • 36 långivare
  • 1 UC
  • Kostnadsfritt
  • Svar direkt
  • Gratis ansökan
  • Hitta bästa villkoren hos 39 långivare
Resurs Bank Ikano banken Copp Nordax Ica banken

Behöver du låna 70 000 kronor?

Vill du köpa en nyare bil kan det vara till stor hjälp att kunna låna 70 000 kronor. Samma sak gäller om du vill köpa en liten båt. Har du lite besparingar kan du genom att låna 70 000 utöver dina besparingar få en riktigt fin styrpulpets-båt. Givetvis ska du vara försiktig och inte helt impulsivt låna 70 000 kronor till konsumtion. Men är det något du verkligen vill ha kan det ibland vara bättre att bara låna 70 000 kronor för att snabbt kunna köpa det du vill ha istället för att spara under flera år. Summan täcker dessutom flera stora reparationer och renoveringar du kan behöva bekosta med kort varsel, till exempel om bilen går sönder och du inte har något annat val än att reparera den direkt.

Tänk på räntan när du lånar 70 000 kronor

Idag är bankernas räntor låga för konsumtionslån, men det är troligtvis inte den ränta du kommer att erbjudas om du kommer in på kontoret och vill låna 70 000 kronor. För att få en låg ränta hos någon av storbankerna krävs det att du har mycket god kreditvärdighet, att du är en storkund hos banken och att lånet är på betydligt högre belopp.

Olika lånetyper när du ansöker om 70 000 kronor i lån

Vanligaste lånen om du ska låna 70 000 kronor är privatlån, blancolån, billån och kontokredit. Du kan även ta ett snabblån, eller så kallt SMS-lån men de har kort löptid och mycket högre ränta, vilket gör detta lån dyrt.

Jämför lån på 70 000 kr via en låneförmedlare

Bästa sättet att få låna 70 000 kronor till en rimlig ränta är att vända sig till flera olika banker eller låneinstitut. Genom att ansöka hos flera banker är det troligare att du erbjuds lån till bra ränta av åtminstone någon bank, eftersom de konkurrerar om dig som kund. Söker du lån hos flera banker kommer det dock att registreras en kreditupplysning hos varje bank och detta medför att du får sämre och sämre kreditvärdighet och därmed minskad möjlighet till lån med bra villkor. Ett sätt att kringgå detta är att använda våra tjänster. Söker du via oss på Enklare registreras bara en kreditupplysning trots att låneansökan går till flera banker, detta ökar dina möjligheter att få lån med bra villkor.

Uppdateradfebruari 3, 2022

Vanessa är en av Enklares seniora lånerådgivare med över 6 års erfarenhet av låneförmedling. Hennes kunskap om lånemarknaden delar hon gärna med sig av här på enklare.se för att göra det enklare för alla som jämför lån att ta rätt beslut. Under sin karriär på Enklare har Vanessa hjälpt kunder förbättra sina lånevillkor från Enklares kontor i såväl Stockholm som Göteborg.