Låna 25 000 kr med låg ränta

Ansök om lån på 20 000 kr på 2 minuter och få svar samma dag! Det är helt kostnadsfritt och komihåg att det är ej bindande att jämföra lån via oss.
Svar direkt
Gratis ansökan
Hitta bästa villkoren hos 39 långivare
4.7
Utmärkt - Baserat på 7338 omdömen
Samtliga konsumenter som fått en kredit utbetald av Enklare erhåller efter utbetalning ett mejl i vilket de uppmanas att tycka till om oss på Trustpilot. Omdömen som samlas in på detta vis markeras som verifierade kunder på Trustpilot. I de fall omdömen publiceras direkt på Trustpilot kan Enklare inte kontrollera att omdömet är från en kund som använt Enklares jämförelsetjänster. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla omdömen som lämnats om Enklare – oavsett om dessa kommer från verifierade kunder eller inte - och beräknas med hjälp av faktorer som aktualitet, mängd och medelvärde.

Därför väljer en halv miljon kunder Enklare

1
Du jämför upp till 39 långivare
med endast en ansökan
Ansök om lån och låt oss jämföra långivare åt dig – vi hittar de bästa erbjudandena för dig från upp till 39 långivare.
2
Du får svar direkt efter
din ansökan
Logga in på vår portal efter att du ansökt för att se svaren från våra samarbetspartners.
3
Välj det lån som passar dig bäst
När du bestämt dig kan du signera lånet med BankID och få det utbetalt.

Låna 25 000 utan säkerhet till låg ränta

På Enklare hjälper vi dig att jämföra lån från flera olika långivare, så du enkelt kan hitta det bästa alternativet för dig. Vår jämförelsetjänst är helt gratis, och du binder dig inte till något genom att skicka in din låneansökan. När du ansöker om ett lån via oss skickar vi automatiskt vidare den till alla de långivare och banker vi samarbetar med. Lånen vi förmedlar är privatlån utan säkerhet, och vi tar endast en kreditupplysning från UC i samband med att du skickar in din ansökan.

 • Enkel ansökan - den är inte bindande
 • Jämför lån på 25000 kr från upp till 39 olika långivare
 • Endast en kreditupplysning tas
 • Hitta lån på 25000 kr utan säkerhet till låg ränta
icon

Fyra tips för att få bra villkor för ditt lån på 25 000 kronor

 1. Jämför många långivare samtidigt. Alla långivare sätter sina lånevillkor individuellt, så det går inte att säga att någon bank är bättre än en annan. Därför är det viktigt att jämföra många låneerbjudanden för att hitta det lån som passar just dig bäst. För att du ska få bäst villkor på ditt lån på 25000 kr jämför vi 39 långivare.
 2. Undvik kreditupplysningar innan du jämför lån. För att öka chanserna till ett bra lån på 25 000 kr ska du undvika att ha för många UC-förfrågningar när du jämför. Sikta på att ha maximalt 5-10 och ingen de senaste 30 dagarna när du jämför.
 3. Jämför lån tillsammans med en medsökande. När du jämför lån tillsammans med en medsökande erbjuder bankerna gärna en lägre ränta. Anledningen till det är att er gemensamma betalningsförmåga är större.
 4. Fyll i dina uppgifter noggrant. Skriv in din lön före skatt, och fyll bara i din del av boendekostnaden. Hur mycket pengar du har kvar att leva på varje månad avgör vilken ränta du får när du jämför lån. Fyll i dina uppgifter korrekt så ökar chansen att få ett bra lån.

Fördelar med att låna 25000 med en låneförmedlare

Det finns flera fördelar med att vända sig till en låneförmedlare när du är på jakt efter ett lån. En av de främsta fördelarna är att du kan jämföra erbjudanden och villkor från flera olika långivare, med endast en UC. Att göra jämförelsen på egen hand kan annars vara väldigt tidskrävande, men tillsammans med en låneförmedlare går det med några knapptryck.

Då det endast tas en UC på dig när du ansöker via oss på Enklare, riskerar du inte din kreditvärdighet. Om du skulle ansöka om ett lån på egen hand hos flera olika långivare kommer det tas en kreditupplysning på dig för varje ansökan du gör. När du gör en ansökan hos en bank, som ser att det har tagits flera kreditupplysningar på dig utan att du har beviljats ett lån, kan din kreditvärdighet försämras och du kan få sämre ränta och villkor på dina framtida lån. Genom att ansöka om ett lån via Enklare riskerar du därmed inte din kreditvärdighet i onödan, då du jämför upp till 39 olika lån på 25000 med endast en UC. 

Vikten av att jämföra lån på 25000 kronor

Det är viktigt att jämföra lån från flera olika långivare och kreditinstitut för att hitta det bästa erbjudandet. Genom att jämföra erbjudanden mot varandra skapar du både konkurrens mellan långivarna (vilken kan dra ner räntorna), men du får framförallt en väldigt tydligt överblick för vilket lånealternativ som är mest förmånligt för dig.

När du jämför dina låneerbjudanden mot varandra behöver du veta vad du ska titta efter. Givetvis är räntan en stor del när det kommer till jämförelsen, men även saker som löptid, utbetalningen för lånet och eventuella tillkommande avgifter är viktiga att ha koll på.

Så ansöker du om att låna 25000:

Vi på Enklare strävar efter att ha en så smidig ansökningsprocess som möjligt. Högst upp på sidan hittar du ansökningsformuläret, det tar endast någon minut att fylla i. Där fyller du i ditt önskade lånebelopp, löptid, om du ansöker om lånet tillsammans med en medsökande samt om du vill samla krediter till ett lån. Du fyller även i dina kontaktuppgifter, därefter signerar du din ansökan med BankID. Inom kort kommer du i inloggat läge på Mina sidor hitta alla erbjudanden från de långivare som har möjlighet att erbjuda dig ett lån. Gå sedan igenom dina erbjudanden i lugn och ro, och välj det lån på 25000 kr som har lägst ränta och bäst villkor för just dig.

Om du har frågor gällande lån eller önskar rådgivning under låneprocessen finns våra kunniga rådgivare tillgängliga både via telefon och mail. 

icon

Tre saker tänka på innan du lånar 25000 kr

 • Lånevillkor. Se till att du förstår alla villkor och krav som gäller för lånet, som ränta, återbetalningstid och eventuella avi- och fakturaavgifter. Jämför olika lånealternativ hos Enklare för att hitta det bästa erbjudandet för dig.
 • Avbetalningsplan. Tänk på hur du ska betala av lånet. Ska du betala av lånet månadsvis eller ska du betala av det i en stor avbetalning? Överväg vilken avbetalningsplan som passar bäst för din ekonomi. Tänk på att längre återbetalningstid innebär dyrare lån.
 • Anledning till lånet Hur kommer det sig att du lånar 25 000 kronor? Tänk igenom vad du ska använda pengarna till och om det verkligen är värt att ta lånet. Se till att du har en bra plan för hur du ska använda pengarna och att du har råd att betala tillbaka lånet.

Innan du lånar 25 000 - tänk på detta:

Undvik snabblån & högkostnadskrediter

Vill du snabbt låna 25000 kronor är ett mikrolån, snabblån eller sms lån ett alternativ. Dock ska sägas att om du lånar 25000 kronor på detta sätt, kommer lånet att bli väldigt dyrt för dig. Räntan är jättehög och det tillkommer höga avgifter. Dessutom ska lånen betalas tillbaka snabbt, vilket innebär hög månadskostnad. Försök därför att undvika dessa typer av högkostnadskrediter när du vill låna pengar. 

Räkna på ränta

Innan du tar ett lån är det bra om du räknar på vad lånets totala kostnad kommer landa på, dvs. den effektiva räntan. När du ansöker om ett lån på 25000 kronor via Enklare ser du tydligt vad varje erbjudande kommer kosta dig totalt. Det går utmärkt att använda vår jämförelsetjänst bara för att se vad du skulle få för ränta på ditt lån, och hur mycket det skulle kosta dig. Du kan även använda vår lånekalkylator för att se vad ett lån skulle kosta dig.

Uppdaterad: mars 7, 2023

Vanessa är en av Enklares seniora lånerådgivare med över 6 års erfarenhet av låneförmedling. Hennes kunskap om lånemarknaden delar hon gärna med sig av här på enklare.se för att göra det enklare för alla som jämför lån att ta rätt beslut. Under sin karriär på Enklare har Vanessa hjälpt kunder förbättra sina lånevillkor från Enklares kontor i såväl Stockholm som Göteborg.

Vanliga frågor och svar om att låna 25000 kr:

Få svar från upp till 39 banker och långivare

Sammarbetspartner Spendwise Sammarbetspartner ICA Banken Sammarbetspartner Ikano Bank Sammarbetspartner Resurs Bank Sammarbetspartner Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group Sammarbetspartner re:member
Alla lånebelopp

Behöver du hjälp över telefon?

Ansök online på några minuter. Vill du hellre att våra erfarna förhandlare ringer dig kan du fylla i ditt telefonnummer nedan.
Jag har en annan fråga