Låna 450 000 kr med låg ränta

Jämför lån på 450 000 kr från över 30 långivare och banker. Ansök på 2 minuter och få svar direkt!
Svar direkt
Gratis ansökan
Hitta bästa villkoren hos 37 långivare
4.7
Utmärkt - Baserat på 7488 omdömen
Samtliga konsumenter som fått en kredit utbetald av Enklare erhåller efter utbetalning ett mejl i vilket de uppmanas att tycka till om oss på Trustpilot. Omdömen som samlas in på detta vis markeras som verifierade kunder på Trustpilot. I de fall omdömen publiceras direkt på Trustpilot kan Enklare inte kontrollera att omdömet är från en kund som använt Enklares jämförelsetjänster. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla omdömen som lämnats om Enklare – oavsett om dessa kommer från verifierade kunder eller inte - och beräknas med hjälp av faktorer som aktualitet, mängd och medelvärde.

Därför väljer en halv miljon kunder Enklare

1
Du jämför upp till 37 långivare
med endast en ansökan
Ansök om lån och låt oss jämföra långivare åt dig – vi hittar de bästa erbjudandena för dig från upp till 37 långivare.
2
Du får svar direkt efter
din ansökan
Logga in på vår portal efter att du ansökt för att se svaren från våra samarbetspartners.
3
Välj det lån som passar dig bäst
När du bestämt dig kan du signera lånet med BankID och få det utbetalt.

Behöver du ta ett lån på 450 000kr?

Behöver du låna 450 000 kronor kan du få det lite knepigt beroende på vad du vill låna till. Vill du låna 450 000 kronor för att köpa ett hus är det inga problem. Anledningen till att just detta lån är relativt enkelt att få är att det är lån till fast egendom och banken kan använda sig av en pant i fastigheten som säkerhet för lånet, skulle du inte kunna betala tillbaka pengarna kan banken få tillbaka sina pengar genom utmätning av fastigheten. Vill du låna 450 000 kronor till något annat än till fast egendom måste banken förlita sig på din framtida inkomst och att du är kapabel att betala tillbaka lånet.

En bild som visar ett lån på 450000 kronor

Jämför blancolån när du lånar 450 000 kronor

Lån utan pant, det vill säga lån till annat än fast egendom kallas för blancolån, eller privatlån och det är något alla banker erbjuder, dock till en högre ränta än lån till fast egendom. De flesta storbanker erbjuder dock bara privatlån upp till 400 000 kronor. Vill du låna 450 000 kr bör du vända dig någon annanstans.

icon

Så här ansöker du om 450000 kronor

 1. Börja med att ange önskat lånebelopp, återbetalningstid samt syftet med ditt lån i formuläret högst upp på den här sidan.
 2. Fortsätt med att fylla i dina kontaktuppgifter så att vi kan uppdatera dig om din pågående lånejämförelse.
 3. Fyll sedan i uppgifterna om dig själv. Tänk på att det är viktigt att du anger korrekta uppgifter så att långivarna har rätt underlag i sin bedömning.
 4. När du fyllt i hela formuläret är du redo för att skicka in din ansökan.
 5. När din ansökan är inskickad kommer du få möjligheten att logga in på minasidor.enklare.se. Där kan du följa din process och se hur varje långivare har bedömt din låneansökan.
 6. Om långivarna har beviljat dig ett lån så är det viktigt att du tar god tid på dig att jämföra dessa. Välj det låneförslag som passar dig och din ekonomi bäst.
 7. När du har hittat det lån du vill ha så kan du enkelt acceptera avtalet och signera det med BankID.
 8. Klart! Oftast tar det mellan 1-3 helgfria arbetsdagar för pengarna att hamna på ditt bankkonto. Om du har några frågor under processens gång så är du alltid mer än välkommen att kontakta våra rådgivare för att få svar på dina frågor.

Vilka banker erbjuder lån på 450 000 kr?

Förutom storbankerna finns det idag ett antal småbanker, så kallade nischbanker som specialiserat sig på att erbjuda det som storbankerna inte erbjuder, exempelvis privatlån där du kan låna 450 000 kronor om du vill och om du uppfyller deras krav på kreditvärdighet.

Ansök om 450 000 kronor på 2 minuter via Enklare

Vill du ansöka om att låna 450 000 hos både stora och små banker gör du bäst i att vända dig till oss. Ansök om lån hos oss, det är snabbt, smidigt och kostnadsfritt. Du behöver bara fylla i önskat lånebelopp, återbetalningstid samt uppgifter om dig själv. Du ansöker via sajten och därefter görs en kreditupplysning som delges till olika långivare och banker. Istället för att flera kreditupplysningar görs i samband med att du söker om lån på olika banker så görs det bara en endaste kreditprövning. Detta innebär att du behåller din kreditvärdighet samtidigt som du får en översikt vilken långivare som har bäst villkor.

icon

Krav för att få låna 450 000 kr

 • Du är minst 18 år gammal
 • Årsinkomst på minst 120 000 kr
 • Skuldfri hos Kronofogden sen minst 6 månader tillbaka
 • Folkbokförd i Sverige sedan minst ett år tillbaka
Uppdaterad: januari 18, 2023

David jobbar som senior lånerådgivare med 5 års erfarenhet av låneförmedling. Han har under sin långa karriär på Enklare samlat på sig ovärdeliga kunskaper inom privatekonomi och vilka faktorer som är viktiga att tänka på vid en lånejämförelse. David står också för en del av innehållet här på enklare.se.

Vanliga frågor
och svar

Få svar från upp till 37 banker och långivare

Sammarbetspartner Spendwise Sammarbetspartner ICA Banken Sammarbetspartner Ikano Bank Sammarbetspartner Resurs Bank Sammarbetspartner Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group Sammarbetspartner re:member
Alla lånebelopp

Boka gratis personlig lånerådgivning

Vi är experter på privatlån. Få personlig vägledning och maximera dina chanser att få rätt lånevillkor genom att ta hjälp av våra erfarna rådgivare.
Genom att boka ett möte godkänner du vår integritetspolicy