Lånejämförelse

Låna 450 000 kronor med låg ränta

Jämför lån på 450 000 kr från över 30 långivare och banker. Ansök på 2 minuter och få svar direkt!
  • 36 långivare
  • 1 UC
  • Kostnadsfritt
  • Ansök på två minuter
  • Endast en kreditupplysning hos UC
  • Jämför upp till 35 långivare
BlockTrustpilot Logotype Bankid Logotype

Behöver du ta ett lån på 450 000kr?

Behöver du låna 450 000 kronor kan du få det lite knepigt beroende på vad du vill låna till. Vill du låna 450 000 kronor för att köpa ett hus är det inga problem. Anledningen till att just detta lån är relativt enkelt att få är att det är lån till fast egendom och banken kan använda sig av en pant i fastigheten som säkerhet för lånet, skulle du inte kunna betala tillbaka pengarna kan banken få tillbaka sina pengar genom utmätning av fastigheten. Vill du låna 450 000 kronor till något annat än till fast egendom måste banken förlita sig på din framtida inkomst och att du är kapabel att betala tillbaka lånet.

Jämför blancolån när du lånar 450 000 kronor

Lån utan pant, det vill säga lån till annat än fast egendom kallas för blancolån, eller privatlån och det är något alla banker erbjuder, dock till en högre ränta än lån till fast egendom. De flesta storbanker erbjuder dock bara privatlån upp till 400 000 kronor. Vill du låna 450 000 kr bör du vända dig någon annanstans.

Vilka banker erbjuder lån på 450 000 kr?

Förutom storbankerna finns det idag ett antal småbanker, så kallade nischbanker som specialiserat sig på att erbjuda det som storbankerna inte erbjuder, exempelvis privatlån där du kan låna 450 000 kronor om du vill och om du uppfyller deras krav på kreditvärdighet.

Ansök om 450 000 kronor på 2 minuter via Enklare

Vill du ansöka om att låna 450 000 hos både stora och små banker gör du bäst i att vända dig till oss. Ansök om lån hos oss, det är snabbt, smidigt och kostnadsfritt. Du behöver bara fylla i önskat lånebelopp, återbetalningstid samt uppgifter om dig själv. Du ansöker via sajten och därefter görs en kreditupplysning som delges till olika långivare och banker. Istället för att flera kreditupplysningar görs i samband med att du söker om lån på olika banker så görs det bara en endaste kreditprövning. Detta innebär att du behåller din kreditvärdighet samtidigt som du får en översikt vilken långivare som har bäst villkor.