Lånejämförelse

Låna 75 000 kronor - Ansök på 2 minuter

Genom att ansöka om ett lån på 75 000 via oss jämför du över 30 banker och långivare. Du får besked samma dag och din ansökan är inte bindande.
  • 36 långivare
  • 1 UC
  • Kostnadsfritt
  • Ansök på två minuter
  • Endast en kreditupplysning hos UC
  • Jämför upp till 35 långivare
BlockTrustpilot Logotype Bankid Logotype

Få en låg ränta när du lånar 75 000 kronor

Det finns flertal anledningar till att låna 75 000 kronor. Du kan exempelvis åka på en livs resa eller behöva låna 75 000 kronor i samband med en flytt. Det är en stor summa som kan vara nödvändig i många olika situationer. Sedan finns det förstås oförutsedda händelser som gör att man på ett eller annat sätt är i stort behov av att låna 75 000 kronor snabbt – allt från skador på egendom som försäkringen inte täcker till större, nödvändiga inköp. Oavsett vad du behöver låna till så bör du se till att få så bra villkor som möjligt när du lånar pengarna. Visserligen är räntorna idag ganska låga men det är alltid bra att få så låg månadskostnad som möjligt.

Jämför lån på 75 000 kr

Det är viktigt att noggrant kolla upp alla möjligheter som finns, just för att du ska få de bästa lånevillkoren och förmånerna. I samband med att du ansöker om lån på exempelvis en bank så görs också en kreditupplysning på dig. Desto fler låneinstitut du ansöker hos desto fler kreditupplysningar görs, detta innebär att du får sämre och sämre kreditvärdighet. För att undvika detta så kan du ansöka om lån hos oss. Enklare är en låneförmedlare och vi gör det enkelt för dig. Du fyller i önskat lånebelopp samt återbetalningstid, därefter görs enbart en kreditupplysning som tillsammans med din ansökan skickas till banker och långivare. Detta gör att du inte förlorar din kreditvärdighet och samtidigt får du möjlighet att se över vilken bank som erbjuder bäst lånevillkor.

Vilken ränta erbjuds om man lånar 75 000 kronor

Vanligtvis får du ett lån med en rörlig ränta, denna kan alltså variera och både höjas och sänkas. Denna ränta tenderar att ge lägre kostnader över tid. Titta också på den effektiva räntan när du får dina erbjudanden – denna visar på hur stor kostnaden blir totalt för ditt lån, inklusive ränta och avgifter.