Låna 60 000 kr med låg ränta

Ansök om ett lån på 60 000 kr på 2 minuter. Genom att ansöka hos oss jämför du över 30 banker och långivare. Du får besked samma dag!
  • 36 långivare
  • 1 UC
  • Kostnadsfritt
  • Svar direkt
  • Gratis ansökan
  • Hitta bästa villkoren hos 39 långivare
Resurs Bank Ikano banken Copp Nordax Ica banken

Låna 60 000 kronor utan säkerhet

Vill du åka på din drömsemester nu? Inte om tre år när du sparat ihop pengar till resan, kan det vara smidigt att istället låna 60 000 kronor till resan och betala i efterskott. Samma sak gäller bostaden – kanske sjunger den gamla inredningen på sista versen och istället för att spara i flera år kan det vara skönt att låna 60 000 kronor och köpa nytt möblemang. Det finns många anledningar till att vilja låna 60 000 kronor men oavsett vad du ska använda pengarna till är det viktigt att du tänker på att lånet ska amorteras samt betalas ränta på. Det är därför viktigt att du får bästa möjliga villkor när du ska låna 60 000 kronor.

Banken och andra aktörer

Du får ofta höra att du ska förhandla med din bank när du söker lån. Att låna ut pengar är deras jobb och att förhandla med kunder ingår i detta jobb. Du kan därför förhandla ner en ränta särskilt om du har lite andra jämförelser att ta upp och om du har konton hos banken. Men vill du låna 60 000 kronor finns det även andra aktörer.

De vanligaste lånen på denna summan är privatlån eller blancolån utan säkerhet. Du måste dock uppfylla de villkor de har om ålder, årsinkomst och liknande, samt gå igenom en kreditvärdering. Banker lånar sällan ut om du har en betalningsanmärkning men det finns låneinstitut som gör det. Vill du inte ta ett lån kan du ansöka om en kontokredit som buffert där du väljer hur mycket du vill utnyttja åt gången. Då betalar du enbart ränta för det du utnyttjar.

Ansök om lån på 60 000 kr via Enklare

Känner du att du inte har tid att besöka mängder av banker och låneinstitut är det bättre att använda våra tjänster. Hos oss på Enklare fyller du bara i att du vill låna 60 000 kronor tillsammans med dina personuppgifter. Sedan skickas låneansökan till ett antal banker och du får inom kort erbjudande att låna 60 000 kronor från flera banker med de bästa villkoren för din ekonomi.

Uppdateradfebruari 3, 2022

Mathias arbetar som senior lånerådgivare på Enklare med över 7 års erfarenhet av låneförmedling, och innehar dessutom Finansinspektionens tillstånd som krävs för att bedriva försäkringsförmedling. Under sin fleråriga karriär inom låneförmedling har han skaffat sig en enorm kunskap om lånemarknaden i Sverige. Mathias är positionerad på Enklares huvudkontor i Stockholm.