4.7 av 5 baserat på 7196 omdömen
Genomsnittligt kundbetyg för vår jämförelsetjänst

Vi hjälper våra kunder att hitta det bästa låneerbjudandet på marknaden

Enklare är en låneförmedlare. Det innebär att vi själva inte lånar ut pengar, utan agerar en hjälpande hand till de kunder som vill hitta det bästa låneerbjudandet på marknaden. Genom att jämföra flera olika långivare med endast en kreditupplysning hjälper vi kunder att hitta det alternativ som passar dem bäst.
Kundservice
`Badge/Icon Flamma`
4000+
Omdömen
`Badge/Icon Mail`
500 000+
Genomförda jämförelser
`Badge/Icon Flagga`
30+
Antal långivare
`Badge/Icon Användare`
100+
Antal anställda

Våra värderingar?

Vi på enklare vill hjälpa svenskar att få en bättre ekonomi genom att samla lån och sänka sin räntekostnad. När våra kunder samlar lån hjälper vi många att spara pengar. Det är något vi är stolta över. Dessutom sparar många tid och får en bättre översikt över sin ekonomi genom att betala ett enda lån istället för flera små. Ibland behöver man dock ta ett nytt lån för att få livet att gå ihop.

Om man ska ta ett nytt lån är det viktigt att man jämför innan man lånar för att få bästa möjliga ränta och villkor. Därför uppmanar vi alltid att göra en lånejämförelse innan man tar ett lån. Vi vill inte att folk ska låna mer utan bara smartare. Kunder kan låna till precis vad de vill men det är vanligt att lånen går till mer långsiktiga köp, såsom en bil eller en renovering.