Vi är Enklare

Välkommen till Enklare, din trygga och säkra partner i låneförmedlingsbranschen i Sverige. I stället för att låna ut pengar direkt, erbjuder vi en värdefull tjänst genom att erbjuda dig en hand för att navigera i den komplexa världen av banklån. Med vår tjänst kan du ansöka om ett lån och få svar från flera olika banker och långivare med bara en kreditupplysning.
4.7
Utmärkt - Baserat på 7523 omdömen
Samtliga konsumenter som fått en kredit utbetald av Enklare erhåller efter utbetalning ett mejl i vilket de uppmanas att tycka till om oss på Trustpilot. Omdömen som samlas in på detta vis markeras som verifierade kunder på Trustpilot. I de fall omdömen publiceras direkt på Trustpilot kan Enklare inte kontrollera att omdömet är från en kund som använt Enklares jämförelsetjänster. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla omdömen som lämnats om Enklare – oavsett om dessa kommer från verifierade kunder eller inte - och beräknas med hjälp av faktorer som aktualitet, mängd och medelvärde.
Kundservice

Kort om oss

Sedan 2014 har vi haft som mål att göra det enkelt för alla som vill jämföra lån. Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda en kostnadsfri tjänst och strävar alltid efter att bli bättre.

Grundades 2014
Flera år av personlig service och expertis sedan 2014
800 000+ jämförelser
Vi har hjälpt till med över 800 000 jämförelser
37 långivare
Vi samarbetar med 37 banker och långivare
7 000+ omdömen
Våra kunders tillit speglas i våra omdömen på Trustpilot
Alla som tagit ett lån via Enklare får ett mail om att tycka till om oss på Trustpilot, omdömen lämnade via inbjudan bedöms som äkta. Omdömen som lämnas utan inbjudan kan vi inte kontrollera. Vårt Trustpilot-betyg är baserat på alla omdömen av både verifierade kunder och icke-verifierade användare, och beräknas med hjälp av faktorer som antal, stjärnbetyg och aktualitet. Alla omdömen som lämnas publiceras.

Trygg och säker låneförmedling

Känn dig trygg under din låneansökan

Kundens säkerhet och integritet står i centrum för allt vi gör. När du väljer vår tjänst vill vi att du ska känna dig helt trygg. Vi använder oss utav Upplysningscentralen (UC) och BankID för signeringsprocesser för att säkerställa den högsta möjliga säkerhetsnivån. Dessutom är vår webbplats SSL-certifierad, vilket betyder att all din information hålls säker och krypterad.

Som ett företag under tillsyn av Konsumentverket (KV) och med tillstånd från Finansinspektionen (FI), upprätthåller Enklare Ekonomi Sverige AB högsta standarder av kompetens och integritet. Alla våra medarbetare deltar regelbundet i utbildningar som uppfyller strikta kunskapskrav, för att du som kund ska få bästa möjliga rådgivning och stöd genom din ansökningsprocess hos oss.

UC
BankId
SSL Secured

Jämför och Spara

Jämför upp till 37 långivare gratis

Vi tror på fullständig transparens för att du som konsument ska kunna göra sunda ekonomiska val. Det är därför vår tjänst är helt kostnadsfri och kommer utan dolda avgifter. När du ansöker om ett lån genom oss, tas endast en kreditupplysning och du kan följa hela processen digitalt och se vilka banker och långivare som valt att erbjuda dig ett lån. Har du några frågor eller vill du ha hjälp med att göra ansökan? Ring oss på 010-199 25 09. Du hittar även fler kontaktalternativ på vår kundtjänstsida.

Vi har kontor i Stockholm och Göteborg. Våra 90 engagerade medarbetare arbetar mot ett gemensamt syfte: Vi strävar efter att ge dig den kunskap och de verktyg du behöver för att göra informerade beslut. Med vår långa erfarenhet och kunskap är vi här för att guida dig genom varje steg av låneprocessen.

Jämför långivare nu

Våra samarbetspartners

Sammarbetspartner Spendwise Sammarbetspartner ICA Banken Sammarbetspartner Ikano Bank Sammarbetspartner Resurs Bank Sammarbetspartner Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group Sammarbetspartner re:member

Boka gratis personlig lånerådgivning

Vi är experter på privatlån. Få personlig vägledning och maximera dina chanser att få rätt lånevillkor genom att ta hjälp av våra erfarna rådgivare.
Genom att boka ett möte godkänner du vår integritetspolicy