Låna 600 000 kr via enklare 

När du låna via en låneförmedlare som enklare gör att du inte behöver förhandla räntan själv med banken eller långivaren, vi gör det åt dig helt gratis! När du är klar med din ansökan skickar vi den till de långivare och banker som vi samarbetar med, allt för att du ska känna dig trygg med att du får det billigaste lånet på 600 000 kr. När du för en låneansökan om 600 000 kr utan säkerhet klassas det som ett privatlån, även kallat blancolån. Ett privatlån innebär att du kan låna till precis vad du vill -  till exempel till en bil eller att samla flera av dina befintliga skulder till ett och samma lån.

Passa på att samla skulder 

Om du lånar 600 000 kr via enklare kan det vara klokt att passa på och samtidigt samla befintliga skulder. Att ha flera dyra lån och krediter kan leda till en försämrad kreditvärdighet och innebär dessutom oftast flera onödigt höga räntor. Utöver det finns oftas dolda kostnader med som avi- och fakturaavgifter. Därför kan det vara bra att du använder så stor del du kan av 600 000 kr till att lösa de allra dyraste lånen.

Processen för att ta ett lån är enkel 

Att låna 600 000 kr på enklare.se är enkelt. Kort beskrivet ser processen ut enligt följande: 

  • Du fyller i hur mycket du vill låna och den lånetid du vill ha
  • Du uppger dina personuppgifter
  • Invänta svar och se långivarnas bud
  • Inom loppet av 24 timmar har buden inkommit och du kan gå igenom buden - själv eller tillsammans med en av våra professionella rådgivare
  • Om du tycker att förslaget är bra signerar du budet med BankID eller med penna 
  • Inom några dagar har du 600 000 kr

Det tas bara en kreditupplysning hos en låneförmedlare 

Med enklare kan du låna upp till 600 000 kr med endast en kreditupplysning. Den ränta som sätts när du lånar 600 000 kr bestäms av din kreditvärdighet. Flera lån och krediter gör att du anses mindre kreditvärdig och kan därmed riskera att få en sämre ränta. Olika långivare och olika banker gör olika bedömningar och räntan kan därför skilja sig stort mellan aktörerna. Därför är det viktigt att inte ansöka om lån hos bara en bank, utan hos flera via en låneförmedlare. Om du gör jämförelsen på egen hand tas flera kreditupplysningar på dig och det resulterar i sämre kreditvärdighet. Om du istället använder dig av vår tjänst har du bättre chans till ett bra erbjudande och en bra ränta.

Telefon
Om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och din ekonomi, skriv ditt telefonnummer här så ringer en av våra rådgivare upp dig.
Mail
Om du vill få information om räntekostnader, hur du kan förbättra din privatekonomi eller ta del av ekonominyheter - skriv din mailadress här
Ett urval av våra samarbetspartners
Ansök om lån
Få erbjudanden från flera långivare med bara en kreditupplysning.
Ansök
Logga in
Logga in och se dina bud på sidan Min ansökan