Låna 150 000 kronor

Har du flera olika lån och krediter, lite här och där, som du går och betalar för? Det kan var ett billån, olika krediter på en tv eller möbler som du har samlat på dig eller kanske andra mindre lån och så vidare. Oavsett så betalar du ränta på alla dessa lån och genom att ta ett större lån, kan din månadskostnad faktiskt bli lägre även om du får låna 150 000 kronor.

Olika smålån

Om du betalar av alla dina smålån genom att låna 150 000 kronor, blir du av med räntorna på dessa smålån och istället för att betala flera smålån, betalar du bara ett större lån. Det är inte helt ovanligt att man löser sina gamla lån med ett nytt och att låna 150 000 kronor kan kanske hjälpa dig att minska dina månadskostnader. Dina smålån har förmodligen en väldigt hög ränta och genom att samla dina lån och krediter sänks också räntekostnaderna.

Privatlån

Med ett privatlån kan du låna pengar utan säkerhet. Att låna 150 000 kronor går därför utmärkt att göra med ett privatlån. Dessutom är det upp till dig själv vad du tänker göra med pengarna. När du skickar in din ansökan om att låna 150 000 kronor till olika långivare, tar de hänsyn till din ekonomi och tillämpar individuell räntesättning. Det innebär att har du en bra ekonomi och har en stark kreditvärdighet kan du få låna 150 000 kronor till en lägre ränta, än om du skulle ha en lite sämre ekonomi. En sämre ekonomi innebär en större risk för långivaren när de beviljar dig att låna 150 000 kronor. Privatlån medför generellt en högre ränta, för att kunna jämföra de bästa lånevillkoren kan du använda våra tjänster. Du gör en ansökan och därefter görs enbart en kreditupplysning på dig, sedan skickas din ansökan ut till ett flertal banker och låneinstitut. Din kreditvärdighet behöver alltså inte påverkas.

Telefon
Om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och din ekonomi, skriv ditt telefonnummer här så ringer en av våra rådgivare upp dig.
Mail
Om du vill få information om räntekostnader, hur du kan förbättra din privatekonomi eller ta del av ekonominyheter - skriv din mailadress här
Ett urval av våra samarbetspartners
Ansök om lån
Få erbjudanden från flera långivare med bara en kreditupplysning.
Ansök
Logga in
Logga in och se dina bud på sidan Min ansökan