Låna 75 000 kronor

Det finns flertal anledningar till att låna 75 000 kronor. Du kan exempelvis åka på en livs resa eller behöva låna 75 000 kronor i samband med en flytt. Det är en stor summa som kan vara nödvändig i många olika situationer. Sedan finns det förstås oförutsedda händelser som gör att man på ett eller annat sätt är i stort behov av att låna 75 000 kronor snabbt – allt från skador på egendom som försäkringen inte täcker till större, nödvändiga inköp. Oavsett vad du behöver låna till så bör du se till att få så bra villkor som möjligt när du lånar pengarna. Visserligen är räntorna idag ganska låga men det är alltid bra att få så låg månadskostnad som möjligt.

Använda sig av låneförmedlare

Det är viktigt att noggrant kolla upp alla möjligheter som finns, just för att du ska få de bästa lånevillkoren och förmånerna. I samband med att du ansöker om lån på exempelvis en bank så görs också en kreditupplysning på dig. Desto fler låneinstitut du ansöker hos desto fler kreditupplysningar görs, detta innebär att du får sämre och sämre kreditvärdighet. För att undvika detta så kan du ansöka om lån hos oss. Enklare är en låneförmedlare och vi gör det enkelt för dig. Du fyller i önskat lånebelopp samt återbetalningstid, därefter görs enbart en kreditupplysning som tillsammans med din ansökan skickas till banker och långivare. Detta gör att du inte förlorar din kreditvärdighet och samtidigt får du möjlighet att se över vilken bank som erbjuder bäst lånevillkor.

Vilken ränta erbjuds om man lånar 75 000 kronor

Vanligtvis får du ett lån med en rörlig ränta, denna kan alltså variera och både höjas och sänkas. Denna ränta tenderar att ge lägre kostnader över tid. Titta också på den effektiva räntan när du får dina erbjudanden – denna visar på hur stor kostnaden blir totalt för ditt lån, inklusive ränta och avgifter.

Telefon
Om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och din ekonomi, skriv ditt telefonnummer här så ringer en av våra rådgivare upp dig.
Mail
Om du vill få information om räntekostnader, hur du kan förbättra din privatekonomi eller ta del av ekonominyheter - skriv din mailadress här
Ett urval av våra samarbetspartners
Ansök om lån
Få erbjudanden från flera långivare med bara en kreditupplysning.
Ansök
Logga in
Logga in och se dina bud på sidan Min ansökan