Låna 25000 kronor till en resa

Är du trött på hösten och den kalla vintern och längtar du bort till varmare breddgrader? Har du alltid velat resa till en speciell plats eller ett speciellt land, men aldrig riktigt haft pengarna till det? Älskar du att dyka och är sugen på att se lite fler färggranna fiskar än de som simmar runt i vårt gråa och kalla vatten? Är du fågelskådare och intresserad av en längre resa för att titta på fåglar eller är du ute efter ett äventyr att minnas? Oavsett vart du vill resa och vad du vill se är det inte en omöjlighet. Du kan låna 25000 kronor till din drömresa. Du kan ta hjälp av oss, vi är en låneförmedlare som gör att du kan se över vilka möjligheter och alternativ du har när det kommer till långivare.

Lånealternativ

När du har bestämt dig för att låna 25000 kronor, är det bara att ta reda på vilka lån som finns att ta. Låter det tråkigt? Det är kanske inte lika roligt att planera att låna 25000 kronor, som att planera resan, så här har vi sammanfattat de vanligaste lånen när du vill låna 25000 kronor. När det rör sig om att låna 25000 kronor, räknas det som en lägre summa pengar och då kan du välja lån som inte kräver någon säkerhet. Snabblån, privatlån, smslån, är några av de lån du kan ta när du vill låna 25000 kronor.

Snabblån

Vill du snabbt låna 25000 kronor är ett mikrolån eller sms lån ett alternativ. Dock ska sägas att om du lånar 25000 kronor på detta sätt, kommer lånet att bli väldigt dyrt för dig. Räntan är jättehög och det tillkommer höga avgifter. Dessutom ska lånen betalas tillbaka snabbt, vilket innebär hög månadskostnad. Den enda fördelen är att du kan använda pengarna till vad du vill.

Privatlån

Detta är ett bra alternativ när du ska låna 25000 kronor och när du ansöker om lånet behöver du inte ange till vad du ska använda pengarna till. Eftersom du lånar 25000 kronor utan säkerhet, kommer räntan att vara ganska hög, men du kan välja hur stor kostnad du vill ha varje månad, genom att variera återbetalningstiden.

Varför den höga räntan?

Det kan tyckas att räntan inte behöver vara så hög när du bara ska låna 25000 kronor. Det är inte en gigantisk summa och räntan skulle kunna vara lägre tänker du. Det som gör att räntan stiger, är att bankens risk är ökar när de lånar ut pengar utan någon säkerhet. En säkerhet är en typ av pant. En garanti för att banken får tillbaka de pengar den har lånat ut. Finns det en säkerhet, kan du också få en lägre ränta när du lånar 25000 kronor, men det är svårt att sätta en resa som en säkerhet. Det är inget banken kan sälja precis. Det finns andra typer av lån, men dessa är de vanligaste.

Telefon
Om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och din ekonomi, skriv ditt telefonnummer här så ringer en av våra rådgivare upp dig.
Mail
Om du vill få information om räntekostnader, hur du kan förbättra din privatekonomi eller ta del av ekonominyheter - skriv din mailadress här
Ett urval av våra samarbetspartners
Ansök om lån
Få erbjudanden från flera långivare med bara en kreditupplysning.
Ansök
Logga in
Logga in och se dina bud på sidan Min ansökan