Låna 450 000 kronor

Behöver du låna 450 000 kronor kan du få det lite knepigt beroende på vad du vill låna till. Vill du låna 450 000 kronor för att köpa ett hus är det inga problem. Anledningen till att just detta lån är relativt enkelt att få är att det är lån till fast egendom och banken kan använda sig av en pant i fastigheten som säkerhet för lånet, skulle du inte kunna betala tillbaka pengarna kan banken få tillbaka sina pengar genom utmätning av fastigheten. Vill du låna 450 000 kronor till något annat än till fast egendom måste banken förlita sig på din framtida inkomst och att du är kapabel att betala tillbaka lånet.

Blancolån

Lån utan pant, det vill säga lån till annat än fast egendom kallas för blancolån, eller privatlån och det är något alla banker erbjuder, dock till en högre ränta än lån till fast egendom. De flesta storbanker erbjuder dock bara privatlån upp till 400 000 kronor. Vill du låna 450 000 kr bör du vända dig någon annanstans.

Småbanker

Förutom storbankerna finns det idag ett antal småbanker, så kallade nischbanker som specialiserat sig på att erbjuda det som storbankerna inte erbjuder, exempelvis privatlån där du kan låna 450 000 kronor om du vill och om du uppfyller deras krav på kreditvärdighet.

Ansökan

Vill du ansöka om att låna 450 000 hos både stora och små banker gör du bäst i att vända dig till oss. Ansök om lån hos oss, det är snabbt, smidigt och kostnadsfritt. Du behöver bara fylla i önskat lånebelopp, återbetalningstid samt uppgifter om dig själv. Du ansöker via sajten och därefter görs en kreditupplysning som delges till olika långivare och banker. Istället för att flera kreditupplysningar görs i samband med att du söker om lån på olika banker så görs det bara en endaste kreditprövning. Detta innebär att du behåller din kreditvärdighet samtidigt som du får en översikt vilken långivare som har bäst villkor.

Telefon
Om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och din ekonomi, skriv ditt telefonnummer här så ringer en av våra rådgivare upp dig.
Mail
Om du vill få information om räntekostnader, hur du kan förbättra din privatekonomi eller ta del av ekonominyheter - skriv din mailadress här
Ett urval av våra samarbetspartners
Ansök om lån
Få erbjudanden från flera långivare med bara en kreditupplysning.
Ansök
Logga in
Logga in och se dina bud på sidan Min ansökan