Lånejämförelse

Jämför privatlån med låg ränta

Behöver du jämföra privatlån? En ansökan via Enklare tar 2 minuter och du jämför över 30 långivare. Helt gratis och du får svar samma dag!
  • 36 långivare
  • 1 UC
  • Kostnadsfritt
  • Ansök på två minuter
  • Endast en kreditupplysning hos UC
  • Jämför upp till 35 långivare
BlockTrustpilot Logotype Bankid Logotype

Jämför privatlån på ett smart sätt

Ibland kan du behöva låna pengar. Det kan ske något oförutsett, som att något i huset går sönder och behöver lagas omedelbart. Bilen kanske säckar ihop och behöver repareras eller så vill du kanske bara köpa något som till exempel nya möbler. Oavsett anledningen till att du behöver pengar, finns det sätt att lösa det på. Med ett privatlån kan du låna pengar enkelt och det finns snabba sätt när du jämför privatlån.

Fördelar med ett privatlån

Privatlån kallas även för blancolån, men vilket det kallas för beror på vad banken har valt att döpa det till. Privatlån kan vara enklare att förstå vad det handlar om för dig som lånar pengar. Det finns en del fördelar med privatlån och det är att det inte behövs någon säkerhet om du lånar under ett visst belopp, du får pengarna snabbt och du kan använda ditt lån till vad du vill. När du jämför privatlån spelar det ingen roll till vad du vill ha pengarna.

Låt Enklare jämföra privatlån åt dig

Ofta anser många att det är krångligt att veta hur man jämför privatlån. De vet inte var de ska leta, hur de ska tänka och vad de ska jämföra. Därför har Enklare gjort det just enkelt för dig när du jämför privatlån. Fördelen med att låta oss jämföra privatlånen åt dig och ta fram det bästa som passar dig, är att vi gör allt jobbet. Du behöver bara fylla i en del information och sen går vi vidare och jämför privatlån som erbjuds av våra samarbetspartners.

Lönsamt att jämföra privatlån

Enklare jämför privatlån och skickar din låneansökan till många olika långivare. Fördelen med att du jämför privatlån är att du får ett lån som har de bästa villkoren. Räntan är inte given och sätts på individuell nivå av alla långivare och utifrån dina förutsättningar, presenterar vi sedan de eller de lån som är förmånligast för dig. Det ska helt enkelt löna sig när du jämför privatlån.

Vad är viktigt att titta på när du jämför privatlån?

Vi på Enklare kan hjälpa dig när det gäller lån, ange på sajten vilket belopp du önskar samt en återbetalningstid som är skälig. När du jämför privatlån ska du inte bara titta på vilka belopp som erbjuds utan vilken nominell ränta som du får. Men även den effektiva räntan som är ränta plus alla avgifter. Andra faktorer som är viktiga är löptid, vilka villkor banken har, det vill säga ålder, inkomst, betalningsanmärkningar etcetera. Eftersom det finns så mycket att titta på när du jämför privatlån kan det löna sig att låta oss på Enklare hitta de bästa möjligheterna för dig.

Men bara för att du inte jämför privatlån på marknaden själv, har du inga som helst förpliktelser att acceptera lånet. När vi jämför privatlån åt dig, är vi medvetna om att det kanske är bråttom och därför tar vi hand om din ansökan snabbt och i vissa fall kan du ha pengarna på kontot redan samma dag. Så låna inte första bästa utan jämför privatlån innan du ansöker – det kan du spara pengar på.