Lånejämförelse

Bästa privatlån - Vi hjälper dig att jämföra privatlån

Jämför bra privatlån via Enklare - En ansökan tar 2 minuter och du får svar samma dag. Jämför över 30 långivare redan idag!
  • 36 långivare
  • 1 UC
  • Kostnadsfritt
  • Ansök på två minuter
  • Endast en kreditupplysning hos UC
  • Jämför upp till 35 långivare
BlockTrustpilot Logotype Bankid Logotype

Vill du hitta det bästa privatlånet?

Går du och funderar på att ta ett privatlån, och gärna bästa privatlån, men inte vet hur du ska hitta ditt bästa privatlån? Då kan Enklare hjälpa dig att hitta just det rätta privatlånet. Vi jämför olika villkor för bankernas privatlån och erbjuder dig sen ett bästa privatlån som passa dig. Vi lånar inte ut pengar, utan hjälper dig med din låneansökan. När vi har hittat det bästa privatlånet för dig är det inte långt tills du får pengarna.

Vad menas med ett privatlån och vad är bästa privatlån?

Det finns olika typer av lån och en del lån kräver olika säkerheter eller en borgensman. Säkerhet krävs av lån på väldigt höga belopp, över 600 000 kronor och uppåt. Ett bra exempel är ett huslån. Privatlån är däremot ett lån på en mindre summa pengar, som inte kräver någon säkerhet. Hur mycket du kan lån utan en säkerhet kan variera, men vanligast är upp till cirka 300 000 kronor. Du behöver heller inte ange till vad du ska använda pengarna, utan det är fritt att använda ditt bästa privatlån som du vill.

Bra lånevillkor på ditt privatlån

Det är väldigt individuellt vad som är det ett bästa privatlån för den enskilda individen. Det beror mycket på din ekonomiska situation. Desto kreditvärdigare du är desto bättre villkor kan du få, men även om du skulle ha betalningsanmärkningar, beviljar en del långivare ändå ett privatlån och även om det inte är det bästa privatlån som finns, kan det vara det bästa du kan få under vissa omständigheter. När du gör din ansökan och vi skickar ut den till ett flertal långivare, utgår de från din ekonomi, som till exempel din månadsinkomst och olika krediter. Bland de som beviljar lån, väljer vi ut de som ser ut att vara ett bästa privatlån för dig.

Återbetalning

När du tar ett lån, oavsett vilket, måste du så klart alltid betala tillbaka pengarna och räntan. Att ha lång avbetalning ger lägre månadskostnad och en kortare avbetalning högre månadskostnad, sen baseras detta på hur stort belopp du lånar. För att hitta det ett lån som räknas som bästa privatlån, behöver du bestämma dig för hur mycket du har råd att betala varje månad. Bästa privatlån som erbjuds får du när du har en balans mellan avbetalningstid och summan du måste betala varje månad. Tänk också på hur dyrt lånet blir i slutändan och om du senare kan ha chans att betala av det snabbare. Vid en lång avbetalning kan ett lån bli onödigt dyrt.

Ansöka och hitta det bästa privatlånet

Vare sig du har bestämt dig för att ta ett lån eller du fortfarande funderar, kostar det inget att få ett förslag på vilket som skulle vara bästa privatlån för dig. Hos oss på Enklare fyller du bara i vår ansökan och skickar den till oss. Eftersom vi samarbetar med många olika banker och låneinstitut, kan vi få fram det som kan räknas som bästa privatlån utifrån dina förutsättningar och pressa villkoren. Det är många som vill låna ut pengar och det drar vi nytta av. Om du sen bestämmer dig för att vänta eller skriva på privatlånet, är helt och hållet ditt beslut. Du förbinder dig inte till något bara för att du skickar in en ansökan och det kan vara skönt att veta. Så tveka inte utan se vad som är ditt bästa privatlån idag.