450 000 har använt vår tjänst
Ansök på 1 minut
Spara pengar med lägre ränta
Endast en kreditupplysning

Samla lån till en bra ränta

Hitta det bästa lånet
utan säkerhet
Samla lån och få både tid och pengar över till annat viktigt i livet

Har du flera mindre lån och krediter? Flera mindre lån och krediter kan bli dyrt i längden då det är vanligt att du betalar en högre ränta på mindre lån och du får flera fakturaavgifter. Men genom att samla dina lån och krediter till ett enda lån kan du sänka din månadskostnad. Dessutom slipper du att hålla reda på flera olika avier och fakturor. Mindre privatlån, även kallat blancolån, och andra avbetalningsköp har generellt en kortare återbetalningstid. Om du vill få mer pengar över varje månad kan du sänka din totala månadskostnad genom ett enda lån till en lägre ränta och förlängd löptid. Genom en ansökan och endast en kreditupplysning (UC) kan du få låneerbjudande från flera långivare och banker.

När du använder dig av vår tjänst får du flera olika lånealternativ att ta ställning till. Då kan du jämföra lån och välja den långivare som ger dig absolut lägst månadskostnad. Med det nya lånet, som kommer från en enda långivare, kan du betala av dina gamla lån och krediter. Detta gör att du kan spara pengar, förenkla din avbetalningsprocess och få en bättre översikt över din privatekonomi.

Allt du behöver göra är att fylla i hur mycket pengar du vill låna, vad din befintliga skuld ligger på idag och hur lång tid du vill betala av lånet. Vi hjälper dig att enkelt och smidigt samla dina lån och krediter online eller över telefon. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Truspilot
Önskat lån
Lånetid
Kostnad ca. 2 493 kr/mån
Vill du samla lån?
Kontaktuppgifter
Mobilnummer
E-post
Jag vill ha information om lån via e-post och SMS
Civilstånd
Civilstånd
Barn under 18 år i hushållet
Boendeform
Anställningsform
Månadslön före skatt
Pensionär sedan

Personnummer
Personnummer
Är du svensk medborgare?
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11.
Tryggt och säkert med BankID
Ett urval av våra samarbetspartners

Samla lån och krediter för att spara pengar

Att ta med en medsökande i din ansökan förbättrar dina chanser att få en bra ränta.
Låna tillsammans och få bättre lånevillkor. Ta med din partner eller familjemedlem i ansökan! Det är enklare att få en lägre ränta om ni är två personer. Banker ser det som en trygghet när det finns två inkomster som kan dela på lånet.

Få en samlad ekonomi genom en låneansökan

Det finns många fördelar att samla lån och krediter genom att använda en låneförmedlare som enklare.

Hos oss tas bara en kreditupplysning när du gör en ansökan, istället för att det tas en enskild för varje bank eller långivare du själv kontaktar. På så sätt behåller du en bra kreditvärdighet då flera kreditupplysningar kan leda till att din kreditvärdighet försämras och det kan bli svårare att få ett beviljat lån. När du gör en ansökan hos en låneförmedlare så konkurrensutsätter du långivarna och bankerna, vilket pressar räntan. Bankerna tävlar helt enkelt om dig som kund och försöker presentera ett så bra erbjudande som möjligt. Det enda du behöver göra är att välja det alternativ som passar dig bäst.

Att samla flera dyra lån och krediter till ett enda förbättrar även din kreditvärdighet. En bra kreditvärdighet ökar dina chanser till ett bra lån och möjliggör för dig att sänka dina räntekostnader ytterligare. Du kan samla lån på minst 20 000 kr upp till ett lån på 600 000 kr under en period från 1 år upp till 20 år. Gör en ansökan idag och se hur mycket du kan sänka din räntekostnad!

Du vinner på att samla dina lån

Du har chansen att spara pengar, lösa dina lån och krediter snabbare samt sparar tid när du samlar dina lån. Att lösa dina lån och krediter snabbare kan vara skönt. Om en mindre summa pengar går till onödiga avgifter och flera höga räntor, kan du snabbare betala av din totala låneskuld.

Ett tips är att utnyttja förhandlingsläget som uppstår när du samlar dina lån. Banker och långivare anser att det är bra att ha ett enda lån, vilket kan resultera i en lägre ränta. På samma sätt kan ett högre lånebelopp för ett lån, istället för flera små, generera en lägre ränta totalt, till skillnad från den ränta du betalar i snitt för de mindre lånen.

Visste du att det är bra att omförhandla dina lån regelbundet? Vi rekommenderar att du försöker omförhandla dina lån åtminstone en gång i halvåret, förutsatt att din kreditvärdighet har förbättrats. Ett förbättrat ekonomiskt läge kan vara att du har mindre boendeutgifter, att du har en fast anställning över en längre tid eller kanske fått en löneökning, alternativt att du har färre lån än vad du hade vid första tillfället du ansökte om att samla lån.

Testa och gör en jämförelse idag och se vad vi kan göra för dig!

enklare kan det
inte vara!
Ansök nu
Ett urval av organisationer vi stöttar
Frågor och svar
Hur fungerar det när man samlar lån?
Genom att samla flera gamla lån och krediter kan du byta dem mot ett nytt lån med bättre ränta. Du bakar helt enkelt ihop dina gamla lån till ett nytt lån. Det nya lånet används då för att lösa de gamla skulderna.
Är det bara lån och krediter jag kan samla?
Nej! Vi hjälper dig att samla alla typer av lån, från SMS-lån till privatlån, billån, blancolån, renoveringslån, avbetalningsköp, kreditkortsbetalningar och mycket mer. Hör av dig till oss så berättar vi mer!
Kan jag sänka min månadskostnad?
Ja! När du samlar dina krediter och lån till ett enda lån så sänker du ofta din månadskostnad vilket leder till att du sparar tid och pengar till annat viktigt i livet.
Får jag bättre kreditvärdighet (UC-score) när jag samlar lån och krediter?
Ja! Om du samlar dina lån via enklare får du en förbättrad kreditvärdighet då du kommer att ha färre lån än vad du hade tidigare. Ju fler lån och krediter du har, desto sämre kreditvärdighet får du. Därför är det alltid bra att försöka ha så få lån och krediter för en bra kreditvärdighet. En bra kreditvärdighet leder i sin tur till bättre lånevillkor.
Hur många och hur stora lån kan jag samla?
Maxbelopp som du kan samla hos oss är 600 000 kr. Du kan alltså samla hur många lån och krediter som du önskar så länge beloppet inte överstiger 600 000 kr.
Kan jag samla lån och krediter även om jag har betalningsanmärkningar?
Ja! Så länge du har en fast månadslön på minst 10 000 kr och är skuldfri hos Kronofogden de senaste sex månaderna.
enklare kan det
inte vara!
Ansök nu
Telefon

Om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och din ekonomi, skriv ditt telefonnummer här så ringer en av våra rådgivare upp dig.

Mail

Om du vill få information om räntekostnader, hur du kan förbättra din privatekonomi eller ta del av ekonominyheter - skriv din mailadress här.

Ansök om lån
Få erbjudanden från flera långivare med bara en kreditupplysning.
Ansök
Logga in
Logga in och se dina bud på sidan Min ansökan