450 000 har använt vår tjänst
Ansök på 1 minut
Spara pengar med lägre ränta
Endast en kreditupplysning
Hjälpte mig samla lån och spara pengar. Utmärkt!
Tom

Jämför billån för en så bra bilaffär som möjligt

Hitta det bästa lånet
utan säkerhet
Dags för ett bilköp? Vi hjälper dig att låna pengar till din drömbil

Ta hjälp av oss när det är dags att finansiera ett bilköp, så får du flera låneförslag från våra olika samarbetspartners med bara en kreditupplysning. För ett traditionellt billån lämnas bilen som säkerhet. Om du vill låna pengar för att köpa en bil behöver du enligt lag stå för 20% av köpesumman i form av en kontantinsats. Om du inte har pengar till kontantinsatsen kan du låna pengar hos enklare för att finansiera hela summan, utan någon säkerhet. Genom ett privatlån hos oss kan du låna upp till 100% av bilens värde. När du ansöker om lån hos oss jämför vi flera banker och långivare helt kostnadsfritt för att hitta det alternativ som passar dig bäst.

En ansökan hos oss tar bara en minut att färdigställa. Vi behöver bara veta hur mycket pengar du vill låna och under hur lång tid. Så fort du har fyllt i dessa uppgifter kan vi ge dig en uppskattad summa på hur mycket du skulle behöva betala tillbaka på ditt eventuella lån varje månad. Ha i åtanke att det bara är en exempelsumma och att den verkliga summan kan skilja sig en aning beroende på vilket låneförslag du slutligen väljer.

Ett urval av våra samarbetspartners

Låna till bilen utan säkerhet

Låna tillsammans och få bättre lånevillkor. Om ni är två som ansöker om billån ökar ni chansen att få bättre villkor. Addera en medsökande idag och se vilken ränta du kan få.

Hitta det bästa billånet med enklare

Även om du inte har bestämt dig för att köpa bilen är det bra att jämföra lån. Genom att jämföra långivare med varandra så konkurrensutsätter du dem och de tvingas till att pressa räntan för att vinna dig som kund. Ta reda på vilka förutsättningar du har för att ta ett lån och förbered dig för ett bra förhandlingsläge med bilhandlaren.

Det finns olika sätt att finansiera ett bilköp och du avgör själv vilket sätt som är bäst för dig. Du kan antingen finansiera köpet via ett klassiskt billån, privatleasing eller ett privatlån. Ett klassiskt billån innebär oftast att bilen utgör en säkerhet och en kontantinsats på 20% av bilens värde krävs. Ett annat är att privatleasa bilen, men det brukar bli dyrare än andra alternativ i längden. Privatlån innebär att du lånar till bilen utan säkerhet, vilket är ett vanligt sätt att finansiera bilköpet.

Tips till dig som finansierar bilköpet via ett privatlån
Hos oss kan du låna upp till 600 000 kr under en låneperiod mellan 1 år upp till 20 år, för att finansiera ditt bilköp. Innan du tar ett nytt lån för att köpa bilen är det bra om du undersöker värdeminskning för bilen. När du tagit reda på värdeminskningen kan du välja löptid för lånet. Tiden du betalar tillbaka lånet bör vara någorlunda kort för att månadskostnaden ska betala av skulden i samma takt som värdet på bilen minskar. Att göra på detta sätt möjliggör att du kan lösa din skuld med de pengar du får om du väljer att sälja din bil efter några år. Om du istället går i köptankar för ett annat fordon, som exempelvis en motorcykel, gäller samma regler som för billån.
Med enklare kan du känna dig trygg med att du får ett billigt och bra billån som passar dig och din ekonomiska situation. Eftersom vi jämför privatlån hos flera olika banker och långivare kan du förvänta dig att att du får ett bra lån med låg ränta, förutsatt att du har en bra kreditvärdighet och uppfyller samtliga lånekrav. Med en ansökan får du flera alternativ. Processen går snabbt och så fort din ansökan är färdigbehandlad guidar vi dig till att hitta det lån som du tycker passar dig bäst.
enklare kan det
inte vara!
Ansök nu
Ett urval av organisationer vi stöttar
Frågor och svar
Hur hittar jag ett billigt billån?
För att få ett billigt billån bör du ha bra kreditvärdighet och jämföra flera bankers låneerbjudande. För att få ta del av flera låneerbjudandet till en bra kreditvärdighet är det bra att använda sig av en låneförmedlare som enklare. Hos oss får du nämligen flera erbjudanden med bara en kreditupplysning. Om du jämför själv hos flera olika banker och långivare åt gången tas en kreditupplysning på dig för varje jämförelse. Ju fler kreditupplysningar (UC) du tar desto sämre kreditvärdighet får du.
När betalas pengarna ut för mitt billån?
När i tiden dina pengar betalas ut till ditt konto beror på vilken långivare eller bank som du väljer. Standard brukar vara att det tar 2-5 arbetsdagar innan lånet betalas ut från den dagen du har signerat låneavtalet.
Jag är osäker på om jag vill köpa bilen. Är min ansökan för billån bindande?
Det är upp till dig. Om du bestämmer dig för att inte köpa bilen så behöver du inte välja billånet. Du kan faktiskt välja ett låneförslag men avvakta med att signera lånet tills du har hittat din drömbil.
Är lånet bundet till bilen?
Nej! Om du tar ett billån via enklare får du ett lån utan säkerhet, ett så kallat blancolån. Det kan vara en fördel om du ska sälja bilen i framtiden.
Måste jag ha någon kontantinsats när jag lånar till bilen?
Nej! Du kan låna upp till 600 000 kr med enklare som du kan använda till vad du vill.
Vad krävs för ett billån med enklare?
Du måste vara minst 18 år. Du måste ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr. Du ska inte haft något skuldsaldo hos Kronofogden de senaste sex månaderna. Du måste vara folkbokförd i Sverige i minst ett år.
enklare kan det
inte vara!
Ansök nu
Telefon

Om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och din ekonomi, skriv ditt telefonnummer här så ringer en av våra rådgivare upp dig.

Mail

Om du vill få information om räntekostnader, hur du kan förbättra din privatekonomi eller ta del av ekonominyheter - skriv din mailadress här.

Ansök om lån
Få erbjudanden från flera långivare med bara en kreditupplysning.
Ansök
Logga in
Logga in och se dina bud på sidan Min ansökan