Jämför långivare helt gratis

Få flera låneerbjudanden med bara en kreditupplysning
  • check 350 000 har använt tjänsten
  • check Ansök på 1 minut
  • check Kundservice 09:00 till 21:00

2 677   kr / mån
Syfte med lån
Samla
Nytt lån
Övrigt
Telefonnummer
E-postadress
lock Jämför tryggt och säkert
Steg 1Steg 2Klar!

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 275 000:-, rörlig ränta 5.95%, uppläggskostnad 0:-, aviavgift 0:-, ger en effektiv ränta på 6.11 %. Totalt belopp att återbetala 385 413:-. 144 avbetalningar. Räntekostnad 110 413:-. Individuell ränta varierar från 2.95 - 29.5% med effektiv ränta från 2.99 - 33.83%. Återbetalningstid 1-15 år.

Ett urval av våra samarbetspartners

Collector
Coop
Ikano
Resurs
Santander

Så här funkar det!

1. Fyll i låneansökan på enklare.se

Fyller i en låneansökan här på enklare.se med beloppet du vill låna, din önskade återbetalningstid tillsammans med dina personuppgifter. När vi får in din låneansökan låter vi våra bank- och finanspartners komma med sina bästa erbjudanden baserat på din ansökan.

2. Jämför lånerbjudanden via Bank ID

När vi har fått några intressanta val, kontaktar vi dig via mail eller sms. Om du vill ha rådgivning inför ett beslut så erbjuder vi dig naturligtvis det, helt utan någon extra kostnad. För att se alla erbjudanden du fått på samma ställe kan du logga in på enklare med ditt Bank-ID.

3. Välj, signera och få lånet utbetalt

När du beslutat dig för vilket erbjudande du vill ha är det bara att signera med bank-ID och få lånet utbetalt. Svårare än så behöver det inte vara.

Vi har hittills hjälpt över 350 000 att jämföra lån!

Det här är vad enklare gör för dig

enklare är ingen bank, vi är en låne- och försäkringsförmedlare. Det betyder att vi är en hjälpande hand till alla som vill ta ett lån och som letar efter det bästa erbjudandet på marknaden. Tack vare att vi samarbetar med flera olika banker och långivare så kan vi jämföra låneerbjudanden och hjälpa dig hitta det absolut bästa alternativet för ett framtida lån. Med oss kan du få hjälp att låna pengar enkelt, säkert och smidigt på nätet.

Samla dina lån med enklare

Hos oss kostar det inget att ta ett lån. Att låna pengar online är inte bara kostnadsfritt utan det är också enkelt. Förutom att jämföra lånerbjudanden när du ska ta ett nytt lån kan vi också hjälpa dig att samla dina gamla lån på ett och samma ställe. Att samla lånen betyder att du kan samla alla dina avbetalningar, kreditkortsskulder och övriga lån hos samma långivare – och dessutom få det ihopbakat som ett och samma lån, med bara en enda ränta istället för flera olika räntor. För att samla dina lån behöver du bara fylla i några enkla uppgifter: hur mycket du vill låna, hur stora skulder du har för tillfället som du gärna vill lösa, hur lång återbetalningsperiod du vill ha samt kontaktuppgifter till dig så vi kan nå dig med förslag.

Vi hjälper dig jämföra olika låneerbjudanden

Med enklare kan du luta dig tillbaka och låta oss sköta den jobbiga delen av att ta ett lån. Det vi behöver veta är hur mycket pengar du vill låna och under vilken tidsperiod du vill ha lånet. Du kan välja ett lån på minst 20 000 kr upp till ett lån på 500 000 kr under en period från 1 år upp till 15 år. Läs mer: låna 100 000 kr via enklare. Med dessa uppgifter kan vi efter en första avvägning ge dig en exempelkostnad på hur mycket din avbetalning per månad skulle bli om du tog ett lån genom oss idag. Kostnaden är dock bara är ett exempel, när du får ditt slutgiltiga erbjudande kan siffrorna ha ändrats en aning.

Det ska vara tryggt att
låna pengar på nätet

Med enklare kan du luta dig tillbaka och låta oss sköta den jobbiga delen av att ta ett lån. Det vi behöver veta är hur mycket pengar du vill låna och under vilken tidsperiod du vill ha lånet. Du kan välja ett lån på minst 20 000 kr upp till ett lån på 500 000 kr under en period från 1 år upp till 15 år. Med dessa uppgifter kan vi efter en första avvägning ge dig en exempelkostnad på hur mycket din avbetalning per månad skulle bli om du tog ett lån genom oss idag. Kostnaden är dock bara är ett exempel, när du får ditt slutgiltiga erbjudande kan siffrorna ha ändrats en aning.

Så här fungerar det att låna pengar online med enklare

När du fyllt i din låneansökan tar vi över och hjälper dig. Vi skickar in din låneansökan till de banker och långivare vi samarbetar med. De ser då över din ansökan och kommer med olika erbjudanden. Sedan har du flera låneförslag att jämföra mellan. Du får själv gå igenom dem och se om det är något som passar dig. Vi finns med i alla steg och ger gärna råd när du behöver dem. Vi vill att du ska få det allra bästa erbjudandet med den lägsta räntan och hjälper dig alltid utan stora ord och onödigt komplicerade termer. Kom ihåg att ansökan inte är bindande – om inget av förslagen passar dig, behöver du inte gå vidare med någon av dem.

Bäst förutsättningar med lägst ränta

När du tar ett privatlån via enklare sätts räntan individuellt. För att du ska få de allra bästa förutsättningarna hjälper vi dig att välja det lån som har den lägsta räntan med det bästa erbjudandet. När du väl har bestämt dig för ett blancolån via enklare kan du välja att få ditt erbjudande hemskickat i brevlådan, i ett så kallat skuldebrev, som du kan skriva under det. Eller så kan du, om du inte vill vänta på det, också signera säkert och smidigt på nätet med e-legitimationen BankID. Inom 1-3 dagar har du sedan ditt lån utbetalt på bankkontot. Att låna pengar online ska vara tryggt och enkelt.

Det bästa av allt – det är kostnadsfritt!

Tjänsten vi erbjuder är kostnadsfri, vi har en lång erfarenhet och vi gör det allra jobbigaste i låneprocessen åt dig, nämligen att jämföra. Dessutom görs bara en kreditupplysning på dig. Skulle du själv jämföra de olika lånealternativen långivare kan ge dig, skulle en ny kreditupplysning göras på dig för varje långivare, det slipper du med oss. Dessutom är det helt gratis och inte bindande. Hittills har vi hjälpt över 350 000 nöjda kunder att jämföra lån.
Till min ansökan