Jämför billån

Vi hjälper dig att jämföra billån från upp till 27 långivare
  • check 350 000 har använt tjänsten
  • check Ansök på 1 minut
  • check Kundservice 09:00 till 21:00

2 677   kr / mån
Syfte med lån
Samla
Nytt lån
Övrigt
Telefonnummer
E-postadress
lock Jämför tryggt och säkert
Steg 1Steg 2Klar!

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 275 000:-, rörlig ränta 5.95%, uppläggskostnad 0:-, aviavgift 0:-, ger en effektiv ränta på 6.11 %. Totalt belopp att återbetala 385 413:-. 144 avbetalningar. Räntekostnad 110 413:-. Individuell ränta varierar från 2.95 - 29.5% med effektiv ränta från 2.99 - 33.83%. Återbetalningstid 1-15 år.

Så här funkar det att ta ett billån med enklare

1. Fyll i låneansökan på enklare.se

Du fyller i en låneansökan här på enklare.se med beloppet du vill låna, din önskade återbetalningstid tillsammans med dina personuppgifter. När vi får in din låneansökan låter vi våra bank -och finanspartners komma med sina bästa erbjudanden baserat på din ansökan.

2. Jämför låneerbjudanden via Bank ID

När vi har fått in några intressanta val för dig, kontaktar vi dig via mail eller sms. Om du vill ha rådgivning inför ett beslut så erbjuder vi dig naturligtvis det, helt utan någon extra kostnad. För att se alla erbjudanden du fått på samma ställe kan du logga in på enklare med ditt Bank-ID.

3. Välj, signera och få lånet utbetalt

När du beslutat dig för vilket erbjudande du vill ha är det bara att signera med bank-ID och få lånet utbetalt. Svårare än så behöver det inte vara.

Hur kan enklare hjälpa mig ta ett billån?

Genom att ta hjälp av enklare kommer du inte bara få experthjälp med ditt billån, du påskyndar också processen riktigt ordentligt. Om du skulle göra jobbet själv och jämföra vad olika banker och långivare skulle kunna ge dig för låneförslag skulle en kreditupplysning göras för varje bank du rådfrågar. Men tyvärr fungerar det så att ju fler upplysningar du har i ditt namn, desto sämre blir din kreditvärdighet. Banker och långivare vill helst inte låna ut pengar till någon med dålig ekonomi och flera kreditupplysningar kan ge ett sämre intryck. Men ansöker du om ett billån med enklare kommer bara en kreditupplysning göras, du kommer få flera lånealternativ att välja mellan och allt är dessutom klart efter bara 24 timmar. Ju fortare du tar ett beslut om vilken långivare du vill gå vidare med, desto fortare kan du få lånet genom oss. Vi ser såklart till att du får en så fördelaktigt låg ränta som möjligt på ditt lån, då räntan sätts individuellt.

Vi har hittills hjälpt över 350 000 att jämföra lån!

Låt det inte bli onödigt dyrt med ditt billån

Bilen är för många en kär ägodel, vilket gör den värd att lägga lite extra pengar på. Kanske har du en gammal klassiker stående hemma i garaget som du vill rusta upp en gång för alla, eller så är du kanske ute efter att investera i en helt ny bil. En sak båda dessa scenarion har gemensamt är att det lätt kan bli onödigt dyrt. När du ställs inför utgifter som du inte kan betala av direkt är det bra att det finns andra alternativ att ta hjälp av. Hos oss på enklare kan du låna upp till 500 000 kr till ett billån, när du just ska göra en investering till garageuppfarten.

Ta hjälp av oss när det är dags att ta ditt billån

Tar du hjälp av enklare när det är dags att ta ett billån för att finansiera bilköp, får du flera låneförslag för billån från våra olika samarbetspartners. Vi behöver bara veta hur mycket pengar du vill låna och hur lång du tror din betalningsperiod kommer att bli. Så fort du fyllt i dessa uppgifter kan vi ge dig en uppskattad summa på hur mycket du skulle behöva betala tillbaka på ditt eventuella lån, varje månad. Det är dock bra att ha i åtanke att det bara är en exempelsumma, den verkliga summan kan skilja sig en aning beroende på vilket låneförslag du väljer att slutligen väljer att satsa på.

enklares olika låneförslag

När du fyllt i dina kontaktuppgifter tillsammans med ovan nämnda information, skickar vi på enklare dina önskemål till våra olika samarbetspartners. Vi arbetar med ett flertal banker och långivare som alla erbjuder säkra och stabila lånevillkor. Dessa samarbetspartners ser över din låneansökan och ger i sin tur ett förslag på billån, komplett med vilken ränta de kan erbjuda dig. Bankernas och långivarnas förslag skickar vi på enklare sedan vidare till dig och sedan kan du gå igenom alla förslag för att komma ett steg närmare ett lån – och din framtida drömbil.

Låna tillsammans och få bättre lånevillkor

Vet du med dig att du inte har en särskilt stabil inkomst eller ekonomi för tillfället kan du alltid ha en extra lånsökande, eller medsökande som det också kallas, som har en mer stabil inkomst. Banker och långivare anser ofta att det är positivt med en medsökande, då de därmed har en extra inkomst som säkerhet för att lånet kommer betalas tillbaka. På så sätt kan du dessutom få en lägre ränta.

Använd bilen som säkerhet

I vissa fall kan du även använda bilen som säkerhet i ditt lån. Det innebär att du kan låna en summa som motsvarar upp till 80% av bilens totala värde. Dock måste du lägga 20% av bilens värde i kontantinsats när du tar ett billån. Vill du inte, eller har du inte möjlighet att lägga en kontantinsats just nu kan du alltid ta ett privatlån istället och låna pengarna till bilen på det sättet.

Det sista steget i processen

Välja det erbjudande som du tycker tilltalar dig mest. Detta kan du göra på två sätt, antingen genom att få erbjudandet hemskickat i brevlådan och skriva under det för hand eller att få det mailat till dig så du kan signera digitalt med din e-legitimationen BankID. Det digitala sättet är alltid tryggt och smidigt att använda sig av och dessutom går det snabbare.

Uppfyller du våra krav?

18 år gammal
Inkomst över 120 000 / år
Folkbokförd i Sverige i minst ett år
Till min ansökan