Samla lån och spara pengar

Vi hjälper dig att samla dina lån för bättre villkor
  • check 350 000 har använt tjänsten
  • check Ansök på 1 minut
  • check Kundservice 09:00 till 21:00

2 677   kr / mån
Syfte med lån
Samla
Nytt lån
Övrigt
Telefonnummer
E-postadress
lock Jämför tryggt och säkert
Steg 1Steg 2Klar!

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 275 000:-, rörlig ränta 5.95%, uppläggskostnad 0:-, aviavgift 0:-, ger en effektiv ränta på 6.11 %. Totalt belopp att återbetala 385 413:-. 144 avbetalningar. Räntekostnad 110 413:-. Individuell ränta varierar från 2.95 - 29.5% med effektiv ränta från 2.99 - 33.83%. Återbetalningstid 1-15 år.

Varför ska jag använda
mig av enklare?

Ditt nya lån kommer från en enda långivare. När du använder dig av vår tjänst får du flera alternativ vilket låter dig jämföra och välja den långivare som ger dig absolut lägst månadskostnad. Med det nya lånet betalar du sedan av alla dina gamla lån och krediter. Det gör att du kan spara flera tusenlappar i månaden, förenkla din avbetalningsprocess, få en bättre översikt över din ekonomiska situation och minska dina räntekostnader. Du får en bättre vardagsekonomi helt enkelt. Allt du behöver göra för att få det är att fylla i hur mycket pengar du vill låna, vad din befintliga skuld ligger på idag och under hur pass lång tid du skulle vilja låna pengar.

Samla dina lån med bara en kreditupplysning

Få bara en kreditupplysning från oss istället för flera stycken från banker och andra långivare. När du bestämt dig för att samla dina lån och krediter och du har fyllt i en ansökan, kommer vi att göra en kreditupplysning på dig. Denna innehåller information gällande din ekonomiska situation och är något vi måste göra för att banker och långivare ska få en överblick av din förmåga att kunna betala tillbaka, det vill säga din lämplighet att samla lån och krediter hos dem. Skulle du gå igenom processen att hitta en långivare själv, utan en låneförmedlare, skulle en kreditupplysning göras på dig av varje ny långivare du ansöker hos, vilket i slutändan skulle ligga dig i fatet då din kreditvärdighet minskar för varje upplysning som görs. Med enklare delas istället din kreditupplysning med de olika banker och långivare vi samarbetar med.

Låna tillsammans och få bättre lånevillkor

Har du olika lån eller tillsammans med din partner eller familjemedlem kan det vara en fördel att ha med den personen som en medsökande för det framtida lånet som ska samla de gamla utspridda lånen. Det är nämligen enklare att få en lägre ränta om ni är två personer som kan tänka er dela på lånet och då dela på kostnaderna. Banker och långivare ser det som en trygghet när det finns två inkomster som kan dela på lånet.

Så här går det till när vi fått in din ansökan om ett lån

Allt på ett ställe med BankID

Du fyller i en låneansökan här på enklare.se med beloppet du vill låna, din önskade återbetalningstid tillsammans med dina personuppgifter. När vi får in din låneansökan låter vi våra bank -och finans partners komma med sina bästa erbjudanden baserat på din ansökan.

Om jag har en betalningsanmärkning?

När du beslutat dig för vilket erbjudande du vill ha är det bara att signera med bank-ID och få lånet utbetalt. Svårare än så behöver det inte vara.

3. Välj, signera och få lånet utbetalt

När du beslutat dig för vilket erbjudande du vill ha är det bara att signera med bank-ID och få lånet utbetalt. Svårare än så behöver det inte vara.

Har du avbetalningar med höga räntor?

Det är många som går i den fällan. Det finns en hel del alternativ där ute som kan kännas bra för stunden. Men när det blir till en vana att ta olika smålån och köpa saker på avbetalning har räkningarna en tendens att lägga sig på hög och plötsligt står man där med kostnader som bara stiger och stiger. Efter ett tag uppgår avbetalningarna och räntan på alla smålån till en större summa än du först räknat med, vilket kan göra att du får svårt att betala. Men det finns ett sätt att lösa problemet på. Med enklare kan vi hjälpa dig att samla dina lån och krediter på nolltid och så du behöver bara betala en räkning som innefattar alla lån tillsammans varje månad. Alltså slipper du högar med räkningar som stressar och dessutom kan du spara in mycket pengar på sikt.

Vi har hittills hjälpt över 350 000 att jämföra lån!

Till min ansökan