450 000 har använt vår tjänst
Ansök på 1 minut
Spara pengar med lägre ränta
Endast en kreditupplysning
Seriös rådgivning. Lätt att komma i kontakt med min rådgivare, och han var inte nöjd förrän allt var klappat och klart.
Henrietta

Ansök om ett privatlån

Hitta det bästa lånet
utan säkerhet
Låna upp till 600 000 kr

Hos oss kan du jämföra privatlån upp till 600 000 kr under en period från 1 år upp till 20 år, helt gratis. Med bara en kreditupplysning kan du få flera låneerbjudanden. Vi uppmuntrar dig att jämföra innan du lånar pengar för att du ska få det bästa erbjudandet för dig. Olika banker och långivare kan ge dig olika räntor, löptid och andra villkor baserat på deras riskbedömning. Om du jämför lån på egen hand tas flera kreditupplysningar vilket sänker din kreditvärdighet och du kan få sämre lånevillkor. Men om använder dig av en låneförmedlare som enklare kan du få flera låneerbjudanden från flera olika långivare och banker. Det enda du behöver göra är att ta ställning till det alternativ som passar dig bäst! En ansökan hos oss är enkel att fylla i, det tar bara en minut och du får snabbt svar.

När din ansökan är färdigbehandlad hör vi av oss till dig och du får ta del av resultatet. Om du vill ha hjälp att utvärdera alternativen finns våra professionella rådgivare alltid tillgängliga och guidar dig till rätt beslut.

Det finns två kategorier av lån; privatlån, även kallat blancolån, vilket är lån utan säkerhet och lån som kräver någon typ av säkerhet genom exempelvis en kontantinsats, pantsättning eller en borgensman. På enklare.se kan du enkelt ansöka om lån utan säkerhet. Det kan vara bra om du behöver finansiera ett bilköp, en renovering eller samla dina tidigare lån och krediter. En fördel med lån utan säkerhet är att du kan få lånet snabbt utbetalt och du kan använda pengarna till vad du vill.

Ett urval av våra samarbetspartners

Privata lån utan krångel

Att jämföra lån hos enklare är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till något förrän du signerar ett låneförslag.

Lån utan säkerhet för privatpersoner

Ibland behöver man låna pengar snabbt, kanske för att en oförutsedd utgift dykt upp eller för att låna till ett bilköp. Oavsett anledning är det bra att jämföra innan du tar ett nytt lån.

Innan du tar ett nytt lån bör du tänka över om du kan betala tillbaka lånet och låna inte mer än du behöver. Att kortsiktigt låna för att betala räkningar på befintliga skulder är ingen långsiktig strategi. Då finns det en risk att man skuldsätter sig ännu mer. Undersök hur mycket du har råd att låna och om det finns andra alternativ till att finansiera dina utgifter. Om du behöver låna pengar hjälper vi dig att jämföra flera alternativ. En ansökan tar bara en minut att färdigställa och vi går igenom alternativen tillsammans med dig. Kom ihåg att ingenting är bindande förrän du signerar lånealternativet!

Privatlån kräver ingen pant som säkerhet men är såklart inte helt kravlöst. Alla långivare vi samarbetar med har som krav att låntagaren är myndig, har en fast månadsinkomst och att det inte finns ett skuldsaldo hos Kronofogden. Långivaren vill känna sig trygg med att du kan betala tillbaka lånet. Om du har en betalningsanmärkning sedan tidigare kan det påverka långivarnas förmåga att ge dig ett privatlån. Vårt mål är att göra låneprocessen så enkel som möjligt, därför finns vi med i hela processen och guidar dig. Om du har några frågor kan du alltid vända dig till våra skarpa rådgivare.

Skapa trygghet med enklares försäkringar
Trygghet och säkerhet är otroligt viktigt för oss och för dig som kund. Därför använder vi alltid tillförlitliga säkerhetssystem och står under tillsyn av Finansinspektionen. Utöver att vi ständigt arbetar med att erbjuda en så trygg och säker tjänst som möjligt har vi även försäkringar för att ge ett extra skydd i vardagen. Om du vill att ditt privatlån ska ha en trygg bas finns det ett bra tillägg i form av vår Trygghet- och Olycksfallsförsäkring. Syftet med dessa försäkringar är att täcka
oväntade händelser i livet som exempelvis arbetslöshet, arbetsrelaterade olyckor, sjukdom eller i värsta fall ett dödsfall. I dessa svåra situationer vill vi inte att du ska lida ekonomiskt och då kan våra försäkringar stå för en skadeersättning som hjälper dig när du har det som tuffast. Om du är nyfiken på att veta mer om våra försäkringar är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på 0770 - 33 07 77.
enklare kan det
inte vara!
Ansök nu
Ett urval av organisationer vi stöttar
Frågor och svar
Kan räntan ändras för ett privatlån?
Det finns två typ av ränta; fast och rörlig. Ett privatlån utan säkerhet, även kallat blancolån, har oftast en rörlig ränta. En rörlig ränta innebär att banken eller långivaren kan ändra räntan om marknadsförutsättningarna förändras. Dock finns det stränga regler kring vad bankerna får göra. Det betyder att bankerna sällan ändrar sin ränta, förutsatt att inte alla långivare och banker gör detsamma.
Vad blir räntan och återbetalningstiden?
Den effektiva räntan sätts individuellt och baseras på bankens bedömning av din ekonomiska situation. Bankerna har olika krav på låntagare, därför är det alltid bra att jämföra låneförslagen från så många olika banker som möjligt.
Vilka krav finns det för att ta ett nytt lån hos enklare?
Du måste vara minst 18 år. Du måste ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr. Du ska inte haft något skuldsaldo hos Kronofogden de senaste sex månaderna. Du måste vara folkbokförd i Sverige i minst ett år.
enklare kan det
inte vara!
Ansök nu
Telefon

Om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och din ekonomi, skriv ditt telefonnummer här så ringer en av våra rådgivare upp dig.

Mail

Om du vill få information om räntekostnader, hur du kan förbättra din privatekonomi eller ta del av ekonominyheter - skriv din mailadress här.

Ansök om lån
Få erbjudanden från flera långivare med bara en kreditupplysning.
Ansök
Logga in
Logga in och se dina bud på sidan Min ansökan