Låna pengar till rätt ränta för dig

Vi hjälper dig att låna pengar online eller över telefon
  • check 350 000 har använt tjänsten
  • check Ansök på 1 minut
  • check Kundservice 09:00 till 21:00

2 677   kr / mån
Syfte med lån
Samla
Nytt lån
Övrigt
Telefonnummer
E-postadress
lock Jämför tryggt och säkert
Steg 1Steg 2Klar!

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 275 000:-, rörlig ränta 5.95%, uppläggskostnad 0:-, aviavgift 0:-, ger en effektiv ränta på 6.11 %. Totalt belopp att återbetala 385 413:-. 144 avbetalningar. Räntekostnad 110 413:-. Individuell ränta varierar från 2.95 - 29.5% med effektiv ränta från 2.99 - 33.83%. Återbetalningstid 1-15 år.

Så här funkar det!

1. Fyll i låneansökan på enklare.se

Du fyller i en låneansökan här på enklare.se med beloppet du vill låna, din önskade återbetalningstid tillsammans med dina personuppgifter. När vi får in din låneansökan låter vi våra bank -och finanspartners komma med sina bästa erbjudanden baserat på din ansökan.

2. Jämför lånerbjudanden via Bank ID

När vi har fått in några intressanta val för dig, kontaktar vi dig via mail eller sms. Om du vill ha rådgivning inför ett beslut så erbjuder vi dig naturligtvis det, helt utan någon extra kostnad. För att se alla erbjudanden du fått på samma ställe kan du logga in på enklare med ditt Bank-ID.

3. Välj, signera och få lånet utbetalt

När du beslutat dig för vilket erbjudande du vill ha är det bara att signera med bank-ID och få lånet utbetalt. Svårare än så behöver det inte vara.

Vad är ett lån utan säkerhet?

Ett privatlån är ett lån helt utan säkerhet. Det kan användas till allt möjligt, exempelvis till en renovering i huset, en resa utomlands eller ett större inköp. Privatlån, eller blancolån som det också kan kallas, är ett lån som banker och långivare ger ut utan någon säkerhet, en säkerhet skulle kunna vara en bil eller bostad som du pantsätter om du inte kan betala dina lån. Det innebär alltså att du inte behöver ha en borgensman eller pant som säkerhet för att kunna ta ett privatlån.

Om jag har en betalnings anmärkning?

Det kan hända att du har betalningsanmärkningar eller en skuld hos Kronofogden sedan tidigare och detta kan påverka långivarnas förmåga att ge dig ett privatlån. För oss är det viktigt att du klarar av att betala tillbaka det privatlån du planerar att ta. Vårt mål är att göra lånprocessen så enkel som möjligt och hos oss får du all tänkbar hjälp med ditt lån. Du är alltid välkommen att vända dig till våra skarpa rådgivare med frågor och funderingar.

Vad kan man göra med ett privatlån?

Ett privatlån kan också tas för att samla ihop andra lån som du har sedan tidigare. En vanlig orsak till att ta ett privatlån är för att samla ihop flera av ens olika smålån och krediter till ett och samma lån. Har du tidigare köpt flera saker på avbetalning eller tagit flera dyrare smålån för att täcka upp kostnader, kan du med hjälp av ett smidigt privatlån enkelt samla dina tidigare lån och baka ihop dem till ett lån. I och med detta kan du sänka din månadsbetalning, få en bättre överblick över dina utgifter och en förbättrad kreditvärdighet inför framtiden.

Ett urval av våra samarbetspartners

Collector
Coop
Ikano
Resurs
Santander
Till min ansökan