Coop MedMera Bank - omdöme & recension

Coop MedMera Bank är en av våra 38 långivare. Här kan du läsa om omdömen, recensioner & lånevillkor från MedMera bank!

Om Coop MedMera Bank

MedMera Bank är ett dotterbolag till Kooperativa Förbundet (KF) och har bedrivit sin bankverksamhet sedan 2007. KF äger Coop, och MedMera Bank erbjuder sina tjänster under Coops varumärke med tillsyn av Finansinspektionen. Om du är medlem i Coop kan du få en rad förmånliga erbjudanden från MedMera Bank i form av bättre ränta och villkor på MedMera Banks finansiella tjänster. 

Tjänster från Coop MedMera Bank

Coop MedMera Bank erbjuder privatlån, samlingslån, billån, renoveringslån och betal- och kreditkort. För att du som låntagare ska vara trygg med ditt lån erbjuder banken även ett låneskydd som är en försäkring för ditt lån ifall något oväntat skulle hända som kräver betalning.

Coop MedMera Bank lån - privatlån & samlingslån

Här kan du enkelt skicka in din ansökan för privatlån eller samlingslån från Coop MedMera Bank. Om du ansöker om ett lån tillsammans med en medsökande kan ni ansöka om ett högre belopp och om ni båda dessutom är Coop-medlemmar kan ni få en lägre ränta och bättre lånevillkor.

Coop Bank Privatlån

Med ett privatlån från Coop Bank kan du låna från 15 000 kr upp till 500 000 kr med en återbetalningstid mellan 2-12 år. Om du vill ansöka om ett lån över 350 000 kr krävs det att du ansöker om lånet med en medlåntagare. Räntan för privatlånet sätts individuellt och ligger mellan 3,95%-13,95%. Om du är medlem i Coop får du en förmånlig ränta i form av 1%-enhet lägre ränta baserat på ditt individuellt satta räntebelopp.

Coop Bank samlingslån

Med ett samlingslån från Coop MedMera Bank kan du samla dina lån till ett och samma samlingslån. Genom att samla dina lån kan du spara in många tusenlappar och få bättre villkor för ditt lån. Om du vill ta ett samlingslån på över 350 000 kr behöver du en medsökande.

Villkor för att ta lån från Coop MedMera bank är att du: 

  • Är minst 20 år fyllda
  • Inte har något skuldsaldo hos Kronofogden
  • Inte har några betalningsanmärkningar
  • Du har en tillsvidareanställning, är egenföretagare sen två år tillbaka eller pensionär
  • Är folkbokförd i Sverige och har varit det sen tre år tillbaka

Kontakta Coop MedMera Bank kundtjänst

Om du vill komma i kontakt med kundtjänst på Coop MedMera bank kan du nå dem via telefon eller post.

Öppettider: Helgfri vardag 9-17

Röda dagar: Stängt

Telefon: 0771 17 17 17 

Adress: Kundservice MedMera Bank, Box 155, 791 24 Falun.

Frågor och svar om Coop lån