Brocc - Omdöme & recension

Brocc är en av våra 37 långivare. Här kan du läsa om omdömen, recensioner & lånevillkor från Brocc!

Om Brocc

Brocc AB är ett svenskt företag som grundades 2016 som agerar mellanhand mellan privatpersoner som både vill låna och låna ut pengar. Tidigare har endast banker kunnat tjäna på att investera i privatlån, men med Brocc kan även du som privatperson tjäna pengar på att låna ut pengar, där Brocc sköter all administration. För att det ska vara säkert både för dig som vill investera och för dig som vill låna pengar godkänner Brocc inte några betalningsanmärkningar, och låntagare har en stabil månadsinkomst. Brocc strävar efter en mer rättvis finansbransch genom sina tjänster, där konsumenterna kan mötas direkt utan dyra mellanhänder genom så kallade P2P-lån.

Tjänster från Brocc

Brocc erbjuder både privatlån och samlingslån. Långivaren erbjuder även en trygghetsförsäkring så att du som låntagare kan känna dig trygg genom hela låneprocessen. Med försäkringen ersätts din månadskostnad för lånet på upp till 10 000kr ifall olyckan skulle vara framme. 

Brocc lån - privatlån & samlingslån

Här kan du enkelt skicka in din ansökan för privatlån och samlingslån från Brocc. Hos Brocc har du även möjlighet att pausa betalningen för ditt lån i upp till fyra månader under ett år. 

Brocc Privatlån

Från Brocc kan du låna mellan 10 000 kr upp till 400 000 kr med en löptid mellan 6 månader upp till 15 år med en ränta mellan 5,24%-24,99%. Räntan för lånet är individuell och baseras på lånebeloppet du tar, löptiden samt din kreditvärdighet. När du tecknar ett lån hos Brocc tillkommer en uppläggningsavgift på 500 kr, samt en aviavgift på 29 kr i månaden.  

Brocc Samlingslån

Utöver privatlånet erbjuder Brocc även möjligheten till att samla eller lösa befintliga lån i samband med att du ansöker om ett privatlån. 

Villkor för att ta lån från Brocc är att du: 

  • Du är minst 20 år fyllda. 
  • Du har en årsinkomst på minst 150 000 kr. 
  • Du är och har varit skriven i Sverige i minst 3 år. 
  • Ingen skuld hos Kronofogden.
  • Inga betalningsanmärkningar.
  • Du är inte skriven på boxadress.

 

Kontakta Brocc kundtjänst

Om du vill komma i kontakt med Brocc kundtjänst kan du nå dem via post, e-post eller telefon:

Öppettider: Måndag - Fredag 09:00 - 16:00

E-post: help@brocc.se

Telefon: 08 501 215 80

Adress:

Brocc

Biblioteksgatan 8

111 46 Stockholm

Frågor och svar om Brocc lån