Bigbank - omdöme & recension

Bigbank är en av våra 38 långivare. Här kan du läsa om omdömen, recensioner och lånevillkor för Bigbank.

Om Bigbank

Bigbank Sverige öppnade 2012 och är ett dotterbolag till den estniska banken Bigbank AS som grundades 1992. Banken är väletablerad på lån- och sparmarknaden, och strävar efter att förbättra sina kunders liv och vardagsekonomi genom smidiga och flexibla finansiella tjänster. Banken omfattas av Finansinspektionens tillstånd för utlåning och den statliga insättningsgarantin.

Tjänster från Bigbank

Bigbank erbjuder privatlån, kredit och sparkonton. Du kan även samla befintliga lån och krediter till ett samlingslån hos Bigbank. Med bankens 30 år långa erfarenhet inom lånmarknaden kan du känna dig trygg med Bigbank som långivare. Du kan enkelt ansöka om privatlån från Bigbank här. Ansökan tar endast någon minut och är inte bindande. 

Bigbank Privatlån

Med privatlånet från Bigbank kan du låna mellan 10 000 kr - 250 000 kr. Räntan ligger mellan 5%-23,50% med en återbetalningstid mellan 1- 12 år. Räntan är individuell och baseras på önskat lånebelopp, löptid och din kreditvärdighet. Avgifter som tillkommer i samband med att du tecknar ett privatlån från Bigbank är en uppläggningsavgift på 695kr och en administrationsavgift på 40 kr per månad. 

Bigbank Kredit 

En kredit kan komma väl till pass ifall du skulle behöva betala oförutsedda utgifter. Hos Bigbank kan du ansöka om ett kreditlån på upp till 50 000 kr. Du betalar endast ränta på den del av krediten som du nyttjar, med en fast ränta som ligger på 14,75%. Inga andra kostnader tillkommer om du inte förbrukar en del av ditt kreditlån. 

Villkor för att få ta ett lån hos Bigbank:

  • Du är minst 20 år fyllda
  • Du har en årsinkomst på minst 200 000 kr. 
  • Du får max ha 5 betalningsanmärkningar. 
  • Du är och har varit folkbokförd i Sverige de senaste 3 åren.

 

icon

Bigbank erbjuder också sparkonto:

  1. Upp till 3,00% ränta
  2. Statlig insättningsgaranti
  3. Fast ränta

Kontakta Bigbank

Om du vill komma i kontakt med Bigbank kan du enkelt nå dem via telefon, post eller e-post. 

Mail:  info@bigbank.se Telefon: 08 550 482 00 Adress: Olof Palmes gata 29, 111 22 Stockholm

Frågor och svar om Bigbank lån