Känn dig trygg med vår Trygghetsförsäkring

Våra försäkringar ger dig ett bra ekonomiskt skydd vid plötsliga och oförutsägbara händelser.

Villkor
Få full insikt i dina försäkringsvillkor och detaljer för en omfattande förståelse av ditt skydd
Ladda ner
För- och efterköpsinformation
Viktig information att känna till både före och efter ditt försäkringsköp
Ladda ner
Skadeanmälann
Allt du behöver veta för att anmäla en skada och påbörja din skadehanteringsprocess
Ladda ner

Vad kostar försäkringen?

Försäkringens pris är baserat på ditt valda försäkringsbelopp. Försäkringsbeloppet betalas ut i upp till 12 månader. Försäkringen betalas månadsvis i förskott och har ingen självrisk. 

Enklares trygghetsförsäkring

Oförutsägbara händelser som ett brutet ben, sjukdom, ID-kapning eller ett förlorat jobb kan drabba vem som helst. Med vår utgiftsförsäkring gör vi livet lite enklare genom ett ekonomiskt skydd som hjälper dig genom de tuffa situationerna i livet. Försäkringen ersätter dig för dina fasta kostnader (mellan 1 000 kr och 10 000 kr). Det är pengar som du kan använda till att betala fasta kostnader som hyra och el, eller andra kostnader såsom att betala av lån och krediter. Det gör att du kommer ha mer pengar över att leva för varje månad

Vad är en trygghetsförsäkring

En trygghetsförsäkring, en utgiftsförsäkring, eller kostnadsförsäkring, är en typ av försäkring som ger ersättning för kostnader som uppstår vid sjukdom eller ofrivillig arbetslöshet. Det är en försäkring som är utformad för att ge ekonomisk trygghet för de kostnader som kan uppstå i samband med sjukdom eller skada, och kan vara ett komplement till sjukvårdsförsäkring eller andra försäkringar.

En trygghetsförsäkring fungerar vanligtvis så att du betalar en premie för att ha försäkringen, och om du sedan drabbas av sjukdom eller ofrivillig arbetslöshet kan du ansöka om ersättning för de kostnader som täcks av försäkringen. Det är viktigt att notera att försäkringsvillkoren kan variera mellan olika försäkringsbolag, och det kan finnas begränsningar i ersättningens storlek och omfattning.

När du väljer en utgiftsförsäkring är det viktigt att noga undersöka vad som täcks och vilka begränsningar som finns. Det är också viktigt att kontrollera hur mycket premien kostar och om det finns några begränsningar i antalet gånger du kan ansöka om ersättning under en viss tidsperiod. Enklares trygghetsförsäkring betalar ut valt försäkringsbelopp månadsvis upp till 12 månader vid godkänd skada, dessa pengar kan du använda till att exempelvis betala ett lån, räkningar eller hyra. 

Trygghetsförsäkring pris

Kostnaden för en Trygghetsförsäkring varierar beroende på olika faktorer, såsom typen av försäkring, hur många personer försäkringen täcker för och vilken premienivå du väljer. 

En trygghetsförsäkring kan kosta mellan några hundra kronor till ett par tusen kronor per år, beroende på vilken premienivå du har valt och vilket försäkringsbolag den är hos. Många försäkringsbolag erbjuder olika premienivåer och tillval, de kan påverka priset mycket. Försäkringen kan även innehålla olika villkor beroende på vem du vänder dig till, så det är viktigt att läsa igenom villkoren noga för att förstå vad som ingår.  

icon

Fördelar med Enklares Trygghetsförsäkring

  1. Täcker för utgifter vid sjukdom och arbetslöshet.
  2. Upp till 10 000 kr i ersättning.
  3. Pengarna betalas ut skattefritt till ditt konto.
  4. Ersättning upp till 12 månader.

Behöver du hjälp över telefon?

Ansök online på några minuter. Vill du hellre att våra erfarna förhandlare ringer dig kan du fylla i ditt telefonnummer nedan.
Jag har en annan fråga