Sjukvårdsförsäkring - För dig som inte vill vänta

Vi hjälper dig att få snabb vård när du behöver den. Transparent och enkelt, ditt pris baseras på din ålder. Teckna Enklares Sjukvårdsförsäkring idag
  • Snabb tillgång till kvalitetssäkrad vård i hela landet
  • Privat sjukhusvård vid operation
  • Undvik långa vårdköer
  • Kvalitativ sjukvårdsrådgivning med legitimerade sjuksköterskor
  • Transparent, enkel och prisvärd försäkring
Truspilot
Sjukvårdsförsäkring
Fyll i ditt personnummer för att se ditt pris och teckna din försäkring idag
Fyll i dina uppgifter
E-post
Mobilnummer
Personnummer
Vi kan komma att ringa upp för att hjälpa dig vidare.
Max ålder för att teckna försäkringen är 66 år.

-

Eftersom du är äldre kan vi tyvärr inte erbjuda dig denna försäkring.

Jag vill teckna försäkringen åt en annan person

Försäkringen är tecknad
Vi har skickat en bekräftelse till dig via email. Där finner du fullständiga villkor och ditt försäkringsbrev. Tänk på att spara dessa.

Betalning

Försäkringen betalas månadsvis i förskott via autogiro. Vänligen ange bank, clearing och kontonummer som vi kan göra autogirodragningen ifrån.

Tänk på att kontot måste vara ett vanligt transaktionskonto (ej sparkonto).

Bank
Clearing
Kontonummer
Betaluppgifter sparade
Ta mig tillbaka till enklare.se
Tryggt och säkert med BankID

Enklares sjukvårdsförsäkring

Vår sjukvårdsförsäkring kompletterar den offentliga vården och ger dig tillgång till ett stort nätverk av privata vårdgivare som kan ge vård snabbare när du behöver specialistvård. Försäkringen minskar tiden med oro för långa vårdköer vid operation och du får behandling snabbare. Med vår sjukvårdsförsäkring kan du minska tiden som sjukskriven vilket minskar risken att få ekonomiska konsekvenser. Du får kvalitativ sjukvårdsrådgivning av legitimerade sjuksköterskor och tillgång till ett stort nätverk av privata vårdgivare.

Behovet av snabb och kvalificerad sjukvård är större än någonsin. I Sverige har vi några av de längsta vårdköerna i Europa. Nästan hälften av alla svenskar som behöver en operation får vänta längre än regeringens Vårdgaranti. I dessa tider är Enklares Sjukvårdsförsäkring ett bra och tryggt alternativ. Vi samarbetar med ett av Nordens största försäkringsbolag, Gjensidige Försäkringar, för att du ska känna dig trygg. Med hjälp av Enklares sjukvårdsförsäkring har du alltid tillgång till rätt vård, efter remiss från läkare.

Vad är en sjukvårdsförsäkring

I Sverige växer sjukvårdsförsäkringar snabbt på grund av de långa vårdköerna som uppstått de senaste åren. Sjukvårdsförsäkringar har blivit populära på grund av att många vill ha ökad trygghet i sin vardag genom att snabbt kunna få vård genom ett nätverk av privata vårdgivare. En sjukvårdsförsäkring kan minska tiden som du behöver vänta på att få vård, vissa kallar det att gå före i kön, men egentligen använder man privata vårdgivare i stället för offentligt finansierade vårdgivare. På det viset hoppar man snarare ur kön och bidrar till att trycket på den offentliga vården minskar.

I Sverige fungerar de vanligtvis så att om du skulle råka ut för en sjukdom eller skada kontaktar du vårdplaneringen via ditt försäkringsbolag. Där får du prata med en sjuksköterska som kommer ställa ett par frågor för att kunna göra en bedömning av vilken typ av behandling som är lämplig och eventuellt medicinsk rådgivning. Utifrån din situation kan sjuksköterskan boka in en tid hos en specialist för exempelvis operation via en privat vårdgivare. Ofta får man operation inom en given tidsram inom försäkringen, via Enklares sjukvårdsförsäkring är man garanterad operation inom 18 dagar från remiss av en läkare.

Detta är varför många personer köper en sjukvårdsförsäkring. De vill helt enkelt minska tiden för oro och kunna återgå till arbete/vardagen snabbare och väljer därför att betala en mindre summa för att få denna trygghet.

Sjukvårdsförsäkring pris

Det finns flera försäkringsbolag som erbjuder Sjukvårdsförsäkringar i Sverige och i de flesta fall innehåller de olika villkor och kostar olika mycket. Generellt erbjuder majoriteten av försäkringsbolagen olika nivåer som täcker för olika händelser och har en prissättning som baseras på ålder. Priset på en sjukvårdsförsäkring kan därför skilja sig mycket beroende på vilket försäkringsbolag du väljer och hur gammal du är. Dessutom är det inte ovanligt att försäkringsbolaget kräver att du ska fylla i en omfattade hälsodeklaration. Enklares sjukvårdsförsäkring är speciellt framtagen för att täcka de vanligaste sjukvårdsorsakerna och har tagit bort de onödiga. Därför kan Enklare erbjuda ett riktigt bra pris och du slipper fylla i en omfattande hälsodeklaration. Vi kallar det för en Enklare sjukvårdsförsäkring, som passar alla.

Vad kostar försäkringen?

Försäkringens pris är baserat på din ålder och betalas månadsvis i förskott.
När du blir äldre och hamnar i en annan prisgrupp justerar vi ditt pris.
Försäkringen har en självrisk på 1500 kr som betalas vid nyttjande.

18-39år

150 kr
per månad
40-49år

180 kr
per månad
50-59år

225 kr
per månad
60-66år

290 kr
per månad
Minskar tiden med oro för långa vårdköer vid operation
Få behandling snabbare och slippa långa vårdköer
Minska tiden som sjukskriven och undvik ekonomiska konsekvenser av lång sjukskrivning.
Få tillgång till ett stort nätverk av privata vårdgivare

Vad är en sjukvårdsförsäkring?

En sjukvårdsförsäkring kompletterar den offentliga vården och kan ge dig snabbare vård. Som försäkrad har du ett extra skydd som kan minska eventuella ledtider i väntan på vård och göra att du snabbare kan återgå till arbetet. Teckna en sjukvårdsförsäkring idag och minska risken för oro ifall något skulle hända dig.

Vill du veta mer om vår sjukvårdsförsäkring? Ring oss på 0770 - 33 07 77.

För och efterköpsinformation
Ladda ner PDF