Sjukvårdsförsäkring - För dig som inte vill vänta

Vi hjälper dig att få snabb vård när du behöver den. Transparent och enkelt, ditt pris baseras på din ålder. Teckna Enklares Sjukvårdsförsäkring idag!

Villkor
Få full insikt i dina försäkringsvillkor och detaljer för en omfattande förståelse av ditt skydd
Ladda ner
För- och efterköpsinformation
Viktig information att känna till både före och efter ditt försäkringsköp
Ladda ner

Enklares sjukvårdsförsäkring

Vår sjukvårdsförsäkring kompletterar den offentliga vården och ger dig tillgång till ett stort nätverk av privata vårdgivare som kan ge vård snabbare när du behöver specialistvård. Försäkringen minskar tiden med oro för långa vårdköer vid operation och du får behandling snabbare. Med vår sjukvårdsförsäkring kan du minska tiden som sjukskriven vilket minskar risken att få ekonomiska konsekvenser. Du får kvalitativ sjukvårdsrådgivning av legitimerade sjuksköterskor och tillgång till ett stort nätverk av privata vårdgivare. Behovet av snabb och kvalificerad sjukvård är större än någonsin. I Sverige har vi några av de längsta vårdköerna i Europa. Nästan hälften av alla svenskar som behöver en operation får vänta längre än regeringens Vårdgaranti. I dessa tider är Enklares Sjukvårdsförsäkring ett bra och tryggt alternativ. Vi samarbetar med ett av Nordens största försäkringsbolag, Gjensidige Försäkringar, för att du ska känna dig trygg. Med hjälp av Enklares sjukvårdsförsäkring har du alltid tillgång till rätt vård, efter remiss från läkare.

150 kr
Per månad
18 - 39 år
180 kr
Per månad
40 - 49 år
225 kr
Per månad
50 - 59 år
290 kr
Per månad
60 - 66 år

Vad är en sjukvårdsförsäkring

I Sverige växer sjukvårdsförsäkringar snabbt på grund av de långa vårdköerna som uppstått de senaste åren. Sjukvårdsförsäkringar har blivit populära på grund av att många vill ha ökad trygghet i sin vardag genom att snabbt kunna få vård genom ett nätverk av privata vårdgivare. En sjukvårdsförsäkring kan minska tiden som du behöver vänta på att få vård, vissa kallar det att gå före i kön, men egentligen använder man privata vårdgivare i stället för offentligt finansierade vårdgivare. På det viset hoppar man snarare ur kön och bidrar till att trycket på den offentliga vården minskar.

I Sverige fungerar de vanligtvis så att om du skulle råka ut för en sjukdom eller skada kontaktar du vårdplaneringen via ditt försäkringsbolag. Där får du prata med en sjuksköterska som kommer ställa ett par frågor för att kunna göra en bedömning av vilken typ av behandling som är lämplig och eventuellt medicinsk rådgivning. Utifrån din situation kan sjuksköterskan boka in en tid hos en specialist för exempelvis operation via en privat vårdgivare. Ofta får man operation inom en given tidsram inom försäkringen, via Enklares sjukvårdsförsäkring är man garanterad operation inom 18 dagar från remiss av en läkare.

Detta är varför många personer köper en sjukvårdsförsäkring. De vill helt enkelt minska tiden för oro och kunna återgå till arbete/vardagen snabbare och väljer därför att betala en mindre summa för att få denna trygghet.

Sjukvårdsförsäkring pris

Det finns flera försäkringsbolag som erbjuder Sjukvårdsförsäkringar i Sverige och i de flesta fall innehåller de olika villkor och kostar olika mycket. Generellt erbjuder majoriteten av försäkringsbolagen olika nivåer som täcker för olika händelser och har en prissättning som baseras på ålder. Priset på en sjukvårdsförsäkring kan därför skilja sig mycket beroende på vilket försäkringsbolag du väljer och hur gammal du är. Dessutom är det inte ovanligt att försäkringsbolaget kräver att du ska fylla i en omfattade hälsodeklaration. Enklares sjukvårdsförsäkring är speciellt framtagen för att täcka de vanligaste sjukvårdsorsakerna och har tagit bort de onödiga. Därför kan Enklare erbjuda ett riktigt bra pris och du slipper fylla i en omfattande hälsodeklaration. Självrisken är 1 500 kr oavsett din ålder. Vi kallar det för en Enklare sjukvårdsförsäkring, som passar alla.

icon

Fördelar med Enklares sjukvårdsförsäkring

  1. Minskar tiden med oro för långa vårdköer vid operation.
  2. Få behandling snabbare och slippa långa vårdköer.
  3. Minska tiden som sjukskriven och undvik ekonomiska konsekvenser av lång sjukskrivning.
  4. Få tillgång till ett stort nätverk av privata vårdgivare.

Vanliga frågor
och svar

Behöver du hjälp över telefon?

Ansök online på några minuter. Vill du hellre att våra erfarna förhandlare ringer dig kan du fylla i ditt telefonnummer nedan.
Jag har en annan fråga