Enklare Trygghetsförsäkring inkl. skydd vid ID-stöld

Det finns saker i livet man till stor del kan styra över själv, och sen finns det saker som man inte lika lätt kan påverka. Oförutsägbara händelser som ett brutet ben, sjukdom, ID-kapning eller ett förlorat jobb kan drabba vem som helst.


Enklare Trygghetsförsäkring med skydd vid ID-stöld

Har olyckan varit framme?

Tur att du har Enklare Trygghetsförsäkring. Du har nu möjlighet att få ditt valda ersättnings-belopp (mellan 1000 kr och 10000kr) varje månad under denna svåra period. Det är pengar som du kan använda till allt från fasta kostnader som hyra och el till att betala av dyrare lån och krediter. Det gör att du kommer ha mer pengar över att leva för varje månad.

För att få pengarna på kontot behöver du enbart fylla i och posta skadeanmälan nedan till försäkringsbolaget Gjensidige. Har du fortfarande inte tecknat din Trygghetsförsäkring så kan du ringa 0770 - 33 07 77 så informerar vi och hjälper dig att teckna din trygghetsförsäkring.

Nu ingår skydd vid ID-stöld!

Från och med 1/11 2017 kommer vår Trygghetsförsäkring inkludera ett skydd vid ID-stöld. ID-bedrägerier har ökat kraftigt senaste åren vilket resulterat i att vi valt att inkludera skydd vid ID-stöld i vår Trygghetsförsäkring. Vill du veta mer är du varmt välkommen att ringa oss på 0770 - 33 07 77.

Letade du efter information om vår Olycksfallsförsäkring? Det hittar du här!