Tryggkredit - omdöme & recension

Tryggkredit är en av våra 37 långivare. Här kan du läsa om deras lånevillkor, omdömen och recensioner!

Om Tryggkredit

Tryggkredit grundades 2011 och har sedan dess förmedlat över 75 000 lån. De har ett stort fokus på flexibilitet och att anpassa sig efter kundens förutsättningar. Bolaget strävar alltid efter att erbjuda en så trygg kundupplevelse som möjligt och samarbetar med ledande fintechbolag. 

Tryggkredit är medlem i branschorganisationen S.K.E.F (Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomiska Förening), vilket ger dem en kvalitetsstämpel på att de håller en god kreditgivningssed och säkerställer en trygghet för sina kunder. 

Tjänster från Tryggkredit

Tryggkredit erbjuder låneformen kontokredit. Kontokredit är ett bra alternativ till traditionella privatlån och ger en trygg buffert för oväntade utgifter. Via deras plattform kan du smidigt delbetala, höja din kreditlimit, göra egna uttag och ändra i din avbetalningsplan.

Tryggkredit har inte några dolda avgifter och din utbetalning sker direkt. Det gör att deras lån är ett bra alternativ när du behöver pengar snabbt. Tryggkredit erbjuder en flexibel avbetalningsplan och skickar en avi en gång i månaden för att du ska undvika skulder.

Tryggkredit lån

Hos Tryggkredit hittar du privatlån med schyssta villkor och räntor. Det går snabbt att fylla i din ansökan och du får svar inom en dag. 

Tryggkredit privatlån

Du kan låna upp till 60 000 kronor med en löptid på 1-60 månader. Nominella räntan ligger på 23,50% och den effektiva räntan är 25,97%. Till skillnad från de flesta privatlån får du dessutom pengarna direkt efter att din ansökan godkänts. Deras kontokredit är ett bra alternativ om du vill ha ett tryggt, flexibelt och säkert lån.

Villkor för att ta lån hos Tryggkredit:

  • Du är minst 20 år gammal
  • Du har inga betalningsanmärkningar
  • Du har varit folkbokförd i Sverige minst 3 år
  • Du har en deklarerad årsinkomst på minst 150 000 kronor

Kontakta Tryggkredit kundtjänst

Du kan enkelt komma i kontakt med deras kundservice genom telefon eller e-post under öppettiderna. 

Öppettider: Helgfria arbetsdagar 10.00-17.00 & Lördagar 10.00-15.00
Telefonnummer: 08-668 20 50
E-post: info@tryggkredit.se

Adress:
Bliq AB - Tryggkredit
Drottninggatan 68
111 21 Stockholm

Frågor & svar om Tryggkredit