Thorn Privatfinans - omdöme & recension

Thorn Privatfinans är en av våra 38 långivare. Här kan du läsa om deras lånevillkor, omdömen och recensioner!

Om Thorn Privatfinans

Thorn Privatfinans grundades på 1970-talet och började med att hyra ut hemelektronik. De var marknadsledande inom uthyrning av TV-apparater, videobandspelare och tvättmaskiner. Utöver det breda erbjudandet av hemelektronik till en förmånlig kostnad erbjuder Thorn idag även privatlån. Thorn finans är verksamma i både Sverige, Norge och Danmark, med målet att skapa möjligheter för deras kunder att finansiera det som betyder något för dem.

Tjänster från Thorn Privatfinans

Thorn Privatfinans erbjuder privatlån som är skräddarsydda efter dina individuella behov. Du kan välja mellan deras tre privatlån trygglån, pauslån och produktfinans. Thorn är en långivare som ser mer till din framtida betalningsförmåga snarare än din ekonomiska historik när de avgör om du blir beviljad ett lån. Hos Thorn kan du exempelvis bli beviljad lån trots betalningsanmärkningar, vilket gör att de har en något högre ränta jämförelsevis. Däremot är det en betydligt lägre ränta än vad snabblån och SMS-lån erbjuder.

Thorn Privatfinans privatlån

Ansökan hos Thorn Privatfinans går snabbt och smidigt. Du fyller i dina personuppgifter och får svar inom en timme. Pengarna betalas sedan ut redan samma eller nästa bankdag. 

Hos Thorn Privatfinans kan du ta ett lån upp till 150 000 kronor med en fast ränta på 9,84-21,60%. De erbjuder flera olika lånelösningar beroende på dina behov och förutsättningar.

Villkor för att ta lån hos Thorn Privatfinans är:

  • Du måste vara minst 20 år
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden
  • Varit folkbokförd i Sverige minst 24 månaderFör att ta ett lån från Thorn Privatfinans är det din betalningsförmåga som avgör om du blir beviljad ett lån eller inte. Det finns inget specifikt inkomstkrav och det krävs inte någon specifik anställning. Däremot behöver du ha en återkommande inkomst som visar på att du har medel att betala tillbaka det lån du tar.

Kontakta Thorn Privatfinans

Om du vill komma i kontakt med Thorns kundservice kan du nå dem via mail, telefon eller post.

Öppettider: Måndag – fredag 08:00-18:00
Mailadress: info@thorn.se
Telefonnummer: 020-242424

Adress:
Vretenvägen 13
Box 1315
171 25 Solna

Frågor & svar om Thorn Privatfinans