Santander Bank - omdöme & recension

Santander Bank är en av våra 39 långivare. Här kan du läsa om omdömen, recensioner & lånevillkor från Santander Consumer Bank!

Om Santander Consumer Bank

Santander Bank grundades 2004 genom att köpa upp Elcon Finans, och etablerades då på den svenska marknaden. År 2016 köpte banken även upp tidigare GE Money Bank, och har sedan dess kommit att bli den bank som vi känner den idag: Santander Consumer Bank. 

Idag finns Santander bank i Norge, Danmark och Finland och är en del av den spanska koncernen Banco Santander. Banco Santander i sig har över 144 miljoner kunder, och är den femte största banken i världen. Santander Bank har visionen att ge människor möjligheten att förverkliga sina idéer genom bra lånevillkor och sparkonton med bra räntor och insättningsgaranti.

Tjänster från Santander Bank

Santander erbjuder både sparkonton, privatlån, billån, kreditlån och möjligheten till att samla lån. Santander Bank är även en av Sveriges största aktörer när det kommer till billån och fordonsfinansiering och erbjuder utöver billån även privatleasing.

Santander bank lån - privatlån & samlingslån

Du kan ansöka om ett privatlån från Santander på mellan 10 000 kr upp till 350 000 kr. Hur  stort lån du kan ta beror på din ekonomiska situation och dina förutsättningar. Santander erbjuder även samlingslån som möjliggör en lägre månadskostnad, bättre kreditvärdighet och bättre villkor för dig som har flera dyrare smålån.

Santander privatlån

Med ett privatlån från Santander Bank kan du låna upp till 350 000 kr med en ränta på 3,95–12,95 %. Den exakta räntesatsen på ditt lån får du när du skickat in din ansökan.

Samla lån med Santander

Har du många mindre lån kan det vara en god idé att samla ihop lånen till ett större samlingslån. Då kan du få en lägre månadskostnad för lånet, jämfört med att ha flera mindre krediter med dyr ränta. Hos Santander kan du ansöka om att få samla dina lån, där du får en ränta på samlingslånet mellan 3,95–12,95 %.

Villkor för att ta lån från Santander Consumer Bank är att du: 

  • Är 20 år fyllda
  • Har en årsinkomst på minst 150 000 kr, deklarerad i Sverige
  • Inte har några betalningsanmärkningar

Kontakta Santander Bank kundtjänst

För att kontakta Santander kan du både ringa, maila eller posta. Om du är kund hos Santander kan du även nå dem genom att skicka ett meddelande via internetbanken.

Öppettider: mån-fre kl 09-17

Telefon: 08-559 514 00

Postadress: Santander Consumer Bank, FE 302, 171 75 Stockholm

Epost: kund@santanderconsumer.se

Frågor & svar om Santander Bank