Re:member

re:member verkar för att deras kunder ska ha kontroll över sin ekonomi. Det gör de bland annat genom att ha både olika lån och kreditkort. Bakom re:member finner vi Entercard, som grundats som ett samarbete mellan Swedbank och Barclays Principals Investments Limited, en brittisk bank.

Barclays Principals Investments Limited är den allra största kreditkortsutgivaren i hela Europa. Själva re:member finns inte bara i Sverige utan även i Danmark och Norge.

Samla lån och lyft privatlån hos re:member

Som privatperson finns det flera tjänster du kan ha nytta av hos re:member. Privatpersoner kan bland annat ansöka om:

  • Kreditkort
  • Samla lån och krediter
  • Privatlån


Vidare kan du som kund få rabatt i butiker om du har ett re:member Mastercard eller ett re:member Flex. Du kan som mest få upp till 25 % rabatt i över 300 internetbaserade butiker.

Privatlån hos re:member

Om du väljer att ta ett privatlån hos re:member kan du få en återbetalningstid som är så lång som 15 år. Du kan låna det belopp du själv behöver, men som minst beviljar re:member lån på 10 000 kronor och som mest på 500 000 kronor. Ett privatlån kräver ingen säkerhet, det vill säga att du inte behöver ha något att ge i pant till re:member för att de ska kunna bevilja lånet. De baserar istället sitt beslut på ditt kreditbetyg.

Krav du måste uppfylla för att få lån hos re:member

re:member vill säkerställa att alla deras kunder klarar av ett lån. Om en kund inte kan betala tillbaka enligt villkoren så är det inte bara dåligt för re:member utan faktiskt också för dig som kund. För att du ska få lyfta ett lån hos re:member måste du:

  • Vara minst 18 år gammal
  • Ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor

Om du har en betalningsanmärkning kan du i vissa fall få ett lån beviljat. Allt beror på hur länge sedan det är du fick din anmärkning och hur stort belopp den var på. Din nutida och framtida ekonomi vägs också in i bedömningen när re:member ska bestämma om du kan få ett lån eller inte.

Räntorna hos re:member

Om du ansöker om ett lån hos re:member kan du få en ränta på allt från 4,95–19,95 %. re:member gör alltid individuella prövningar gällande ränta. Det betyder att den ränta du kommer få är beroende av hur ditt kreditbetyg ser ut, hur du skött din tidigare ekonomi och även hur re:member bedömer att din återbetalningsförmåga kommer se ut framöver. Det går inte att få ett förhandsbesked eller en fingervisning om vilken ränta du kommer få innan du har lämnat in en ansökan.

re:members kundtjänst

Om du är kund hos re:member kommer du ha möjligheten att logga in på dina sidor och hantera de allra flesta av dina ärenden där. Som kund kan du också skicka meddelanden direkt till re:member när du är inloggad.

re:member har även ett kundforum och i det går det att ställa frågor som rör generella saker om deras utbud och tjänster. Där kan du leta efter frågor gällande just de problem du har och se vad kundtjänsten har svarat.

Vill du ta kontakt personligen kan du göra det genom att ringa till kundtjänsten som har öppet alla vardagar. Kundtjänsten är öppen klockan 09.00–18.00.

Vilka fördelar finns med lån från re:member?

Nedan listar vi några av de främsta fördelarna med att ansöka om ett privatlån från re:member:

  • Möjlighet till en lång återbetalningstid
  • Utbetalning inom 3–5 bankdagar
  • Höga lånebelopp

Ansök om ett privatlån från re:member genom oss på Enklare

Om du behöver ett privatlån kan du alltid ansöka hos oss på Enklare genom att fylla i formuläret på hemsidan. Eftersom vi är en låneförmedlingstjänst kommer du ha möjlighet att nyttja vår kunskap och våra samarbetspartners för att hitta ett lån som är perfekt för dig. Varför ska du då välja oss på Enklare när du ska ansöka om lån?

När du använder Enklares tjänst tas det bara en UC på dig, oberoende av hur många låneerbjudanden du får. Det är bra för ditt kreditbetyg och även bra för din ekonomi, eftersom du kommer kunna välja det lån som är billigast för dig. Vi samarbetar dessutom med re:member så om du gör en ansökan via oss kommer din ansökan även skickas vidare till dem för behandling.