Nordax Bank - omdöme & recension

Nordax Bank är en av våra 39 långivare. Här kan du läsa om omdömen, recensioner & lånevillkor från Nordax Bank!

Om Nordax Bank

Nordax Bank grundades 2003 och finns idag i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Nordax är en så kallad specialistbank, specialiserade inom privatlån, samlingslån, bolån och sparkonton. Nordax Bank drivs av att hjälpa människor att göra genomtänkta val för ett liv de har råd med. Banken är medlemmar i FN:s Global Compact, ett företagsnätverk vars syfte är att skapa internationella principer kring arbetsrättsliga frågor, miljö, antikorruption gällande företag samt mänskliga rättigheter. 

Tjänster från Nordax Bank

Nordax Bank erbjuder privatlån, samlingslån, bolån, sparkonton och ett speciallån för dig som är över 60 år. Banken jobbar för en ansvarsfull kreditgivning och att erbjuda sina kunder lån de faktiskt har råd med. Banken erbjuder även ett låneskydd som är en försäkring som täcker en del av månadskostnaden för ditt lån ifall du skulle bli sjukskriven eller arbetslös.

Nordax bank lån - privatlån & samlingslån

Här kan du enkelt skicka in din ansökan för privatlån och samlingslån från Nordax Bank. 

Nordax Privatlån

Med ett privatlån från Nordax Bank kan du låna mellan 15 000 kr - 600 000 kr, med en rörlig ränta på 5,90% - 17,90%. Kostnader som tillkommer i samband med att du tar ett privatlån från Nordax Bank är en uppläggningsavgift på 400 kr och en administrativ avgift på 20 kr. Vilken ränta du får på ditt privatlån beror på hur stort belopp du lånar och vilken återbetalningstid du väljer. 

Nordax Samlingslån

Med Nordax Bank har du möjligheten att samla dina tidigare smålån och krediter till ett större samlingslån med lägre ränta och bättre villkor. Med ett samlingslån får du färre avgifter och en tydligare överblick över ditt lån då allt är samlat i ett och samma samlingslån. 

Villkor för att ta lån från Nordax Bank:

  • Du ska vara 20 år fyllda
  • Du ska ha en årsinkomst på minst 150 000 kr
  • Du ska ha varit bosatt i Sverige i minst tre år
  • Du ska inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden

Kontakta Nordax Bank kundtjänst

Du kan nå Nordax Bank på telefon, email, eller post:

Besöksadress:

Gävlegatan 22, 113 30, Stockholm

Öppettider:

Nordax Bank tar emot samtal på vardagar mellan 09-17

Telefon:

08-508 808 00

Mail:

info@nordax.se

Adress:

Nordax Bank AB (publ), Box 23124, 104 35 Stockholm

Frågor och svar om Nordax bank