Moank - omdöme & recension

Moank är en av våra 39 långivare. Här kan du läsa om omdömen, recensioner & lånevillkor från Moank!

Om Moank

Moank grundades 2015 med visionen att föra den finansiella bankvärlden närmare den mänskliga. Moank strävar efter att genom innovativ teknik och mänsklig närvaro, skapa en förståelse för varje individuell kund och dess förutsättningar. Moank arbetar ständigt efter att vara en aktör på marknaden som skapar långsiktiga och hållbara situationer för såväl kund som företag, där de aktivt arbetar med ansvarsfull utlåning för att motverka överskuldsättning.

Tjänster från Moank

Moank är en bank som erbjuder banktjänster som privatlån, samlingslån, trygghetsförsäkring och låneskydd för privatpersoner.

Moank lån - privatlån & samlingslån

Hos Moank finns möjlighet till både privatlån och samlingslån. Du kan enkelt fylla i din ansökan för privat- och samlingslån här. Ansökan tar endast två minuter att fylla i, och beskedet får du samma dag!

Hos Moank bestäms din ränta individuellt och din månadskostnad anpassas utefter dina ekonomiska förutsättningar. Återbetalningstiden för lånet varierar mellan 1-15 år.

Moank privatlån

Med ett privatlån från Moank kan du låna mellan till 25 000 - 600 000 kr, med en rörlig individuell ränta på 3,9 % - 14,95 %.

Moank samlingslån

Om du har lån och krediter på flera olika ställen kan du samla ihop dem till ett större lån, ett så kallat samlingslån. Genom att samla dina lån och krediter hos Moank skapar du möjlighet för att förbättra din privatekonomi. Genom ett samlingslån hos Moank har du möjlighet till en lägre ränta och således också en lägre månadskostnad. När du samlar dina lån hos Moank får du en ränta på 3,9 % - 14,95 % av lånebeloppet.

Villkor för att ta lån från Moank är att du:

  • Är folkbokförd i Sverige.
  • Är minst 20 år gammal.
  • Inte har någon skuld hos Kronofogden de senaste 12 månaderna.
  • Inte har fler än två allmänna betalningsanmärkningar.
  • Har en inkomst på minst 150 000 kronor per år.

Kontakta Moank kundtjänst

Om du vill komma i kontakt med Moanks kundservice kan du nå dem via telefon, epost eller genom chatt på deras hemsida.

Telefon: 08-520 059 55
Epost: info@moank.se
Öppettider: Vardagar kl 09-18.
Postadress: Moank AB Box 3652 103 59 Stockholm

Frågor & svar om Moank lån