4.7 av 5 baserat på 6947 omdömen
Genomsnittligt kundbetyg för vår jämförelsetjänst

Lunar

Lunar är en av våra 39 långivare. Här kan du läsa om Lunar omdömen, recensioner & lånevillkor!

Innehållsförteckning:

Om Lunar (Lendify)

Lendify grundades 2014 där visionen var att skapa en effektiv och kundvänlig marknadsplats för lån. År 2021 gick Lendify samman med Lunar med visionen om att skapa den ledande digitala bankupplevelsen i Norden. Idag är Lunar en utmanare till de traditionella storbankerna där de satsar på att effektivisera lånemarknaden och förbättra ekonomin för svenska hushåll genom schyssta villkor. Tre år i rad har Lendify vunnit utmärkelsen “Sveriges nöjdaste privatlånekunder” enligt Svenskt Kvalitetsindex årliga undersökning. 

Tjänster från Lunar

Lunar erbjuder banktjänster som privatlån, samlingslån och möjlighet till månadssparande. Banken strävar efter att erbjuda smarta privatlån med schyssta räntor. Lunar erbjuder en låg räntekostnad, som dessutom kan bli lägre genom att bland annat betala räkningarna i tid. 

Lunar lån - privatlån & samlingslån

Hos Lunar finns möjlighet till både privatlån och samlingslån. Du kan enkelt fylla i din ansökan för privat- och samlingslån här. Ansökan tar endast två minuter att fylla i, och beskedet får du samma dag!

Hos Lunar bestäms din ränta individuellt, där alla räntor är rörliga. Räntebeskedet baseras på din valda återbetalningstid, storleken på lånet och din personliga kreditvärdighet. Kreditvärdigheten baseras på din inkomst och om du har några befintliga lån eller skulder. 

Lunar privatlån

Med ett privatlån från Lunar kan du låna upp till 500 000 kr, med en effektiv ränta på 2,95% - 17,00%. 

Lunar samlingslån

Genom att samla dina lån och krediter i ett så kallat samlingslån hos Lunar kan du få ett billigare lån med bättre villkor, och därmed också sänka dina månadskostnader. När du samlar dina lån hos Lunar får du en ränta från 2,95%-17,00% av lånebeloppet.

Villkoren för att ta lån från Lunar är:

  • Folkbokförd i Sverige.
  • Minst 18 år gammal.
  • Fast årsinkomst på minst SEK 180 000.
  • Inga betalningsanmärkningar eller skuld hos Kronofogden.
  • Tillgång till svenskt Bank ID och svenskt bankkonto.

Kontakta Lunar kundtjänst

Om du vill komma i kontakt med Lunars kundservice kan du nå dem via telefon, epost eller chatt.
Telefon: 020-203040
Epost: hello@lendify.se
Öppettider låntagare: Vardagar 09-19, helger 10-15
Öppettider sparkunder: Måndag 09-17 (lunchstängt 11.30-12.30), tisdag-fredag 08-17 (lunchstängt 11.30-12.30)

Frågor & svar om Lunar lån

Vad är direktutbetalning?
Om du fått din låneansökan godkänd, har signerat skuldebrevet med e-legitimation och har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank eller Swedbank så kan du via tjänsten Trustly få din utbetalning direkt, oavsett dag i veckan eller tid på dygnet.
Vad kostar det att låna pengar?
Att ansöka om lån och registrera sig hos Lendify är helt kostnadsfritt. Vid en godkänd låneansökan tillkommer en uppläggningsavgift på 495 kr, vilken adderas till ditt totala lån.
Vad kan jag låna pengar till?
Lendify är förmedlare av privatlån, vilket innebär att du kan låna pengar för att till exempel renovera huset eller köpa ett nytt fordon.
Vilken ränta får jag när jag tar ett lån hos Lendify?
För samlingslån och privatlån är räntan mellan 2,95% - 17,00%
Krävs det någon säkerhet för lånet?
Nej, det krävs ingen säkerhet för att ta ett privat- eller samlingslån från Lendify.
Är det möjligt att lösa in mitt lån i förtid?
Ja, du kan betala tillbaka lånet i förtid utan extra avgifter. Räntan betalar du fram till det datum då du väljer att betala tillbaka hela lånebeloppet.