Lea Bank - omdöme & recension

Lea Bank är en av våra 37 långivare. Här kan du läsa om Lea Bank lånevillkor, omdömen och recensioner!

Om Lea Bank

Lea Bank är baserade i Norge och är en sammansättning mellan Lea Bank ASA samt Easybank ASA. Lea Bank fokuserar på lån utan säkerhet till privatpersoner i Norden, attraktiva inlåningsprodukter och fakturaköp till små och medelstora företag. Deras låneverksamhet finns i Sverige, Norge och Finland.

Det är en helt digitaliserad bank som konstant jobbar mot att göra vardagen enklare för sina kunder. Alla bankärenden kan skötas flexibelt och smidigt online. 

Tjänster från Lea Bank

Hos Lea Bank kan du både samla dina lån och ansöka om privatlån utan säkerhet. Räntan på lånet sätts alltid individuellt baserat på din kreditupplysning och dina ekonomiska förutsättningar. Återbetalningstiden och storleken på ditt belopp påverkar också vilken ränta du får. 

Lea Bank lån - privatlån & samlingslån

Banken erbjuder både privatlån och samlingslån. Du ansöker enkelt och får ett besked direkt efter om du blivit beviljad lånet. Därefter får du utbetalningen efter 1-2 bankdagar.

Lea Bank privatlån

Du kan ansöka om ett lån från 10 000-500 000 kronor utan säkerhet, och kan därmed använda pengarna till vad du vill. Du kanske ska renovera ditt badrum? Eller bara behöver en extra buffert? Det är en rörlig ränta på 5.9-19.9% och den effektiva räntan ligger på 6.17-38.42%. Löptiden för privatlånet är mellan 1-15 år. Det finns även möjlighet att ansöka med en medlåntagare.

Lea Bank samlingslån

Du kan ansöka om att samla dina lån upp till 500 000 kronor. Att samla lån kan vara ett bra alternativ för att få en tydlig överblick över din lånesituation och få en lägre månadskostnad, färre lån samt utgifter. 

Kraven för att kunna låna hos Lea Bank:

  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar eller utmätningsskulder.
  • Du måste vara över 23 år, men inte äldre än 70 år.
  • Du måste ha bott i Sverige i minst tre år.
  • Din minimiinkomst måste vara minst 15 000 kronor i månaden.

Kontakta Lea Banks kundtjänst

Om du har några frågor eller behöver rådgivning kan du kontakta Lea Banks kundservice på telefon eller e-post.

Öppettider: Mån - Fre 09:00-15:00
Telefon: 08 509 285 00
E-post: kundservice@leabank.se

Adress:
Lea Bank ASA, Holbergs gate 21 0166 Oslo, Norge