Lån och Spar Bank - omdöme & recension

Lån & Spar Bank är en av våra 37 långivare. Här kan du läsa allt om Lån & Spar Bank omdömen, recensioner & lånevillkor!

Om Lån och Spar Bank

Lån & Spar Bank grundades i Danmark 1880 och har varit aktiva på den svenska marknaden sedan 2006. I Sverige har Lån & Spar Bank sitt kontor i Malmö. De samarbetar med M Sverige, vilket ger dig som medlem extra förmånliga erbjudanden på deras tjänster. 

icon

3 fördelar med Lån & Spar bank

  1. Du omfattas av räntegarantin
  2. Du får kostnadsfritt låneskydd i 3 månader
  3. Du behöver inte lämna något i pant för lånet

Tjänster från Lån och Spar Bank

Lån & Spar Bank är en fullfjädrad digital bank som erbjuder sina kunder privatlån, kreditkort, sparkonton och försäkringar. Lån & Spar Bank arbetar för att det ska vara enkelt att få ihop sina bankärenden genom att erbjuda banktjänster i kombination med service - för att du som kund ska få en tydlig överblick över din privatekonomi. 

Lån och Spar Bank - privatlån, samlingslån, krediter & medlemslån

Lån & Spar Bank erbjuder privatlån, billån, medlemslån, att samla lån och krediter samt att höja befintliga lån. Du kan snabbt och enkelt påbörja din ansökan om privatlån här

Lån och Spar Bank privatlån 

Hos Lån & Spar Bank kan du ta ett privatlån utan säkerhet på minst 50 000 kr och högst 600 000. Om du har en medsökande kan du även ansöka om ett maximalt lån på 600 000 kr. Räntan på privatlån är mellan 4,95% - 10,95%. Rörlig effektiv ränta är 6,13% - 13,51%. Återbetalningstiden är mellan 2 till 15 år och det tillkommer en uppläggningsavgift på 395 kr.

Samla lån & krediter

Hos Lån & Spar Bank kan du samla dina lån och krediter för att sänka räntan och lånekostnader. Det kan vara bra att samla lån från olika kreditgivare på en och samma bank för att få en bättre översikt av dina lån och för att få ner kostnader. 

Billån

Hos Lån & Spar Bank kan du söka om billån utan krav på säkerhet och du har möjlighet att lösa lånet när du vill. Räntan på billån är densamma som för privatlån. Eftersom att det är ett lån utan säkerhet är inte bilen pantsatt - det vill säga att ditt billån inte är bundet till den faktiska bilen. Du behöver därför inte sälja bilen när du löser ditt lån. 

Villkor för lån hos Lån & Spar Bank:

  • Du har fyllt 18 år.
  • Du har inga betalningsanmärkningar.
  • Du har en tillsvidareanställning eller är pensionär.
  • Du har en årsinkomst på minst 250 000 kr.
  • Tillgång till BankID eller Mobilt BankID.

Lån och Spar Bank kundtjänst

Behöver du kontakta Lån & Spar Banks kundtjänst kan du nå dem per telefon eller mail.

Öppettider 

Mån - fre kl 08:00 - 17:00

Telefon

040-205 600

Mail 

Info@Isb.se

Frågor och svar om Lån och Spar bank