Komplett Bank - omdöme & recension

Komplett bank är en av våra 37 långivare. Här kan du läsa allt om omdömen, recensioner & lånevillkor hos Komplett Bank!

Om Komplett Bank

Komplett Bank ASA grundades i Norge 2014 och har sedan 2015 varit verksamma i Sverige. Komplett Bank är en internationell bank som erbjuder sina tjänster i Norge, Sverige, Finland och Tyskland med 350 000 aktiva kunder. Banken ingår i ett partnerskap med Komplett Group, Gouda Reiseforskning och BNP Paribas Cardif.

icon

Tre tjänster som Komplett Bank erbjuder:

 1. Flexibelt lån
 2. Kreditkort
 3. Sparkonto

Tjänster från Komplett Bank

Komplett Bank erbjuder dig allt från privatlån, kreditkort, Komplett Bank konto & internetköp samt sparande till privatpersoner. Bankens mål är att skapa värde för sina kunder genom flexibla, effektiva och kundvänliga lösningar. 

Komplett Bank lån - privatlån, samlingslån & krediter

Hos Komplett Bank kan du ta privatlån utan säkerhet för olika ändamål. Du kan även samla dina lån och krediter på en enda månadsfaktura. Du fyller enkelt i en låneansökan här!

Komplett Bank privatlån 

Komplett Bank erbjuder blancolån, även känt som privatlån, med en låneram mellan 10 000 - 500 000 kronor. Hur stort lån du beviljas avgörs vid en intern kreditbedömning och kreditupplysning hos UC. Komplett Bank privatlån är ett flexibelt lån utan säkerhet, vilket betyder att du själv väljer vad du vill lägga pengarna på. Lånet har även en flexibel amortering, så du kan betala tillbaka lånet i din egen takt. Det tillkommer en uppläggningsavgift på privatlån på 495 kr. Den nominella räntan är mellan 6,9% - 19,9 %.

Villkor för att ta lån hos Komplett Bank:

 • Vara minst 20 år fyllda.
 • Ha en regelbunden inkomst.
 • Vara folkbokförd i Sverige sedan minst 36 månader tillbaka.
 • Inte ha några betalningsanmärkningar.
 • Inte ha inkassoskuld hos Kronofogden.

Samla lån & krediter

Genom att samla dina lån och krediter hos Komplett Bank samlar du dina mindre lån till ett större lån. Med ett samlingslån kan du få bättre översikt över dina lån, öka dina chanser till en bättre ränta, förmånligare avbetalningsvillkor och att sänka din lånekostnad. Räntan på samlade lån och krediter är individuell och den baseras på en riskbedömning av din betalningsförmåga, som hur du skött tidigare betalningar, om du har fast arbete och regelbunden inkomst samt hur många lån och avbetalningar du har registrerade. 

Villkor för att samla lån & krediter hos Komplett Bank:

 • Vara minst 20 år fyllda.
 • Varit folkbokförd i Sverige minst 36 månader.
 • Ha en regelbunden inkomst.
 • Inte ha några betalningsanmärkningar.

Kontakta Komplett Bank kundtjänst

Behöver du komma i kontakt med Komplett Banks kundtjänst kontaktar du dem på nätet  genom att fylla i kontaktformuläret på deras hemsida eller nå de på telefon.

Telefonnummer kundtjänst

08-403 096 00

Öppettider

09:00 - 16:00

Frågor och svar om Komplett Bank