Ikano Bank - omdöme & recension

Ikano Bank är en av våra 37 långivare. Här kan du läsa om Ikano Bank omdömen, recensioner & lånevillkor!

Om Ikano Bank

Ikano Bank grundades 1995 i Småländska Älmhult med målet att skapa en bättre vardag för sina kunder och vara ett bra alternativ för en sund ekonomi med prisvärda tjänster. Banken är en del av Ikanogruppen, som är en internationell företagsgrupp med verksamheter inom allt från lån, bank och bostad till dataanalys och försäkringar. Ikano Bank ägs till 49% av IKEAs franchisesystem, och till 51% av Ikanogruppen. Ikanogruppen ägs av familjen Kamprad, familjen vars pappa var grundaren till möbelvaruhuset IKEA. Idag finns banken i åtta länder, och erbjuder banktjänster både till privatpersoner och företag. 

Tjänster från Ikano Bank

Ikano Bank har flera affärsområden, där du hittar banktjänster som lån, kreditkort och sparkonton till privatpersoner och leasing, hyresavtal och factoring till företag. Banken erbjuder bra krediter med hög sparränta på sina sparkonton, och det är smidigt att både spara eller ansöka om lån via Ikano Bank. Bankens mål är att ha bra och schyssta räntor med rimliga villkor på deras lån.

Ikano bank lån - privatlån & samlingslån

Hos Ikano Bank hittar du både privatlån och samlingslån. Du kan enkelt fylla i din ansökan för privat- och samlingslån här. Ansökan tar endast 2 minuter att fylla i, och du får därefter svar inom en dag!

Ikano privatlån

Med ett privatlån från Ikano Bank kan du låna upp till 350 000 kr, med en ränta från 4,15% - 15,94%. 

Ikano samlingslån

Med samlingslånet kan du samla dina lån och krediter till ett större lån. Det kan vara fördelaktigt för dig med flera smålån med hög ränta. Genom att samla dina lån till ett kan du sänka den totala räntan och därmed dina månadskostnader för lånet. När du samlar dina lån med Ikano Bank får du en ränta från 4,15%-15,94% av lånebeloppet. 

Villkor för att ta lån från Ikano Bank är att du: 

  • Är 18 år fyllda
  • Har en årsinkomst på minst 125 000 kr 
  • Inte har skulder hos kronofogden eller betalningsanmärkningar

Kontakta Ikano Bank kundtjänst

Om du behöver komma i kontakt med Ikano Banks kundservice kan du nå dem både via telefon och post. Är du en kort- eller lånkund kan du även chatta med Ikano Bank kundtjänst genom att logga in på dina sidor:


Öppettider: mån-fre kl 09-17

Telefon: 0476-88 000

Postadress:

Ikano Bank

Box 210 66

200 21 Malmö

Frågor och svar om Ikano Bank lån