Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group - omdöme & recension

Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group är en av våra 38 långivare. Här kan du läsa om omdömen, recensioner och lånevillkor för Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group.

Om Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group

Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group grundades 2007 i Norge och har sedan dess expanderat till Sverige, Danmark och Finland. Sedan 2021 är Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group en del av Nordax-koncernen, men står fortfarande under Finanstillsynen i Norge. Insättningar hos Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group omfattas av Bankenes Sikringsfond i Norge. De har ett stort fokus på att vara en digitaliserad och flexibel bank som alltid förbättrar kundupplevelsen, automatiseringen och teknologin. 

icon

4 fakta att känna till om Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group

  1. Erbjuder privatlån och samlingslån
  2. Lånar ut 5 000 - 600 000 kr
  3. Löptid 1-15 år
  4. Utbetalningstid 0-2 bankdagar

Tjänster från Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group

Hos Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group kan du ta del av flera olika tjänster. De erbjuder både privatlån, samlingslån, kreditkort, sparkonton och försäkringar. De har schyssta räntor och låneskydd för att du ska kunna känna dig tryggare när du lånar pengar. 

icon

Villkor för att ta lån hos Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group:

  • Du är minst 23 år gammal
  • Du är och har varit folkbokförd i Sverige senaste 36 månaderna
  • Du har inga betalningsanmärkningar

Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group - privatlån & samlingslån

Ansök enkelt och smidigt om Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Groups privatlån och samlingslån. Få svar om ditt lån är beviljat direkt efter ansökan och utbetalningen sker efter endast 0-2 bankdagar. 

Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group Privatlån

Hos Norwegian har du möjlighet att låna från 5 000-600 000 kronor utan säkerhet. Det gör Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group till en av de få banker som erbjuder privatlån med lägre summor. Räntan är 4,99% - 22,99% och bestäms individuellt utifrån din kreditprövning och ekonomiska situation. Den effektiva räntan ligger på 5,10% - 29,27%. Lånetiden löper under 1-15 år beroende på beloppets storlek. 

Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group Samlingslån

Samla dina dyra lån och krediter för att komma ner i månadskostnaden och få en bättre överblick över din ekonomi. Slipp allt krångel med att hålla reda på alla räntor, räkningar och avgifter varje månad. Genom att samla allt till ett och samma lån och får möjligheten att spara tusentals kronor varje månad. Det enda du behöver fokusera på är ett lån och du får bättre koll på din månadskostnad. 

Villkor för att få ta ett lån hos Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group:

  • Är minst 23 år
  • Är och har varit folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna
  • Inte har några betalningsanmärkningar

Kontakta Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group kundtjänst

Om du behöver komma i kontakt med Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Groups kundtjänst kan du kontakta dem genom telefon eller kontaktformulär under öppettiderna.

Öppettider: Vardagar kl. 10.00-16.00

Telefon: 0770-45 77 66

Frågor och svar om Bank Norwegian