Bank Norwegian - omdöme & recension

Bank Norwegian är en av våra 38 långivare. Här kan du läsa om omdömen, recensioner och lånevillkor för Bank Norwegian.

Om Bank Norwegian

Bank Norwegian grundades 2007 i Norge och har sedan dess expanderat till Sverige, Danmark och Finland. Sedan 2021 är Bank Norwegian en del av Nordax-koncernen, men står fortfarande under Finanstillsynen i Norge. Insättningar hos Bank Norwegian omfattas av Bankenes Sikringsfond i Norge. De har ett stort fokus på att vara en digitaliserad och flexibel bank som alltid förbättrar kundupplevelsen, automatiseringen och teknologin.

Tjänster från Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian kan du ta del av flera olika tjänster. De erbjuder både privatlån, samlingslån, kreditkort, sparkonton och försäkringar. De har schyssta räntor och låneskydd för att du ska kunna känna dig tryggare när du lånar pengar.

Bank Norwegian - privatlån & samlingslån

Ansök enkelt och smidigt om Bank Norwegians privatlån och samlingslån. Få svar om ditt lån är beviljat direkt efter ansökan och utbetalningen sker efter endast 0-2 bankdagar.

Bank Norwegian Privatlån

Hos Norwegian har du möjlighet att låna från 5 000-600 000 kronor utan säkerhet. Det gör Bank Norwegian till en av de få banker som erbjuder privatlån med lägre summor. Räntan är 4,99% - 22,99% och bestäms individuellt utifrån din kreditprövning och ekonomiska situation. Den effektiva räntan ligger på 5,10% - 29,27%. Lånetiden löper under 1-15 år beroende på beloppets storlek.

Bank Norwegian Samlingslån

Samla dina dyra lån och krediter för att komma ner i månadskostnaden och få en bättre överblick över din ekonomi. Slipp allt krångel med att hålla reda på alla räntor, räkningar och avgifter varje månad. Genom att samla allt till ett och samma lån och får möjligheten att spara tusentals kronor varje månad. Det enda du behöver fokusera på är ett lån och du får bättre koll på din månadskostnad.

Villkor för att få ta ett lån hos Bank Norwegian:

  • Är minst 23 år
  • Är och har varit folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna
  • Inte har några betalningsanmärkningar

Kontakta Bank Norwegian kundtjänst

Om du behöver komma i kontakt med Bank Norwegians kundtjänst kan du kontakta dem genom telefon eller kontaktformulär under öppettiderna.

Öppettider: Vardagar kl. 10.00-16.00

Telefon: 0770-45 77 66

Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25

Frågor och svar om Bank Norwegian

Hur lång tid tar det innan jag får svar på min ansökan?
Du får ett preliminärt besked direkt efter en inskickad ansökan.
Hur mycket pengar får jag låna?
Du kan låna från 5 000-600 000 kronor hos Bank Norwegian.
Hur lång tid tar det innan utbetalningen?
Det tar vanligtvis 0-2 dagar innan dina pengar utbetalas.
Krävs det någon säkerhet för att ta ett lån hos Bank Norwegian?
Nej, det krävs ingen säkerhet för att få låna pengar.
Vad är räntan?
Ränta ligger på 4,99% - 22,99%.
Hur lång är löptiden?
Lånetiden hos Bank Norwegian är 1-15 år.