Vi är enklare

Kort sagt så är vi är en låne- och försäkringsförmedlare. Det innebär att vi själva inte lånar ut pengar, utan vi agerar hjälpande hand till de kunder som vill hitta det bästa låneerbjudandet på marknaden.

Att ta ett lån kan kännas både svårt och frustrerande. Hur skiljer man på ett bra lån från ett mindre bra lån? Enligt vår uppfattning fanns det en avsaknad av en aktör på marknaden som genom vägledning och smarta tekniska lösningar hjälper kunder att på ett Enklare sätt jämföra lån. Vi jämför ju andra produkter och tjänster, så varför inte dina lån? Med den insikten föddes Enklare.
Bank- och lånebranschen har allt för länge präglats av stängda dörrar och komplexa ord och processer - det vill vi förändra. Vi vill med vår tjänst göra det här med att ta lån lite Enklare. Vår vision är att ta lån ska vara rättvist och öppet för alla människor i Sverige. Och vi jobbar varje dag för att uppnå detta genom personlig och hängiven rådgivning - via samtal eller digitalt - för att du ska få en bättre vardagsekonomi.

Men hur kan det vara gratis?

Du ansöker om ett lån och väljer ett som passar dig.

Vi förser banken med en nöjd kund (det är du).

Banken betalar oss en ersättning.

Vi har hittills hjälpt över 350 000 att jämföra lån!

Varför Enklare?

Nedan kommer lite information som vi tycker är viktig att vi har öppet och tillgängligt för våra kunder.

Samarbete med UC

Genom ett speciellt samarbete med UC tar vi endast en kreditupplysning på dig som alla de långivare som Enklare samarbetar med kan ta del utav. På så sätt bevaras din kreditvärdighet samtidigt som du får ränteerbjudanden från flera olika långivare.

Tillsyn av FI

För att få bedriva låne- och försäkringsförmedling krävs tillstånd av Finansinspektionen. Vi står under tillsyn av finansinspektionen och innehar godkänt tillstånd för att få bedriva konsumentkreditförmedling samt försäkringsförmedling. För mer information om våra tillstånd besök fi.se och sök på oss i företagsregistret.

Vi tar ansvar

För oss på Enklare är det viktigt att varje kund som har varit i kontakt med oss ska förstå innebörden av sin lånesituation och hur den påverkar ekonomin. Bättre kunskap leder till en ökad möjlighet att få bra lånevillkor både på kort och lång sikt. Vår ambition är att skapa en långsiktig kundrelation för att du ska känna dig trygg med din privatekonomi och ha rätt lånevillkor.
Till min ansökan