Känn dig trygg med vår Olycksfallsförsäkring

Våra försäkringar ger dig ett bra ekonomiskt skydd vid plötsliga och oförutsägbara händelser.

Villkor
Få full insikt i dina försäkringsvillkor och detaljer för en omfattande förståelse av ditt skydd
Ladda ner
För- och efterköpsinformation
Viktig information att känna till både före och efter ditt försäkringsköp
Ladda ner
Skadeanmälann
Allt du behöver veta för att anmäla en skada och påbörja din skadehanteringsprocess
Ladda ner

Vad kostar försäkringen?

Försäkringens erbjuds till samma pris för alla våra kunder. Den kostar 140 kr/månaden och betalas månadsvis i förskott. Försäkringen har ingen självrisk.

Enklares Olycksfallsförsäkring

Oförutsägbara händelser som en olycka kan drabba vem som helst. Med enklares Olycksfallsförsäkring har du ett ekonomiskt skydd om olyckan är framme. Om du råkar ut för ett olycksfall och får bestående men som exempelvis nedsatt kroppslig funktion eller handikapp kan försäkringen underlätta omställningen genom ekonomisk kompensation. Försäkringen hjälper även till om du skulle skada tänderna.

Vad är en Olycksfallsförsäkring

En olycksfallsförsäkring är en försäkring som syftar till att ge ekonomiskt skydd vid skador som uppstår som en följd av olyckor. Denna typ av försäkring kan tecknas av både individer och företag för att säkerställa att man har tillgång till ekonomiskt stöd om man skulle drabbas av en olycka.

Det finns olika typer av olycksfallsförsäkringar, men de vanligaste inkluderar:

Personolycksfallsförsäkring: En försäkring som tecknas av en enskild person och ger ersättning vid skador som uppstår till följd av en olycka. Denna försäkring kan täcka kostnader för sjukvård, inkomstbortfall och dödsfall eller invaliditet.

Företagsolycksfallsförsäkring: En försäkring som tecknas av ett företag för att skydda sina anställda mot skador som uppstår på arbetsplatsen eller i samband med arbetet. Denna försäkring kan ge ersättning för läkarvård, rehabiliteringskostnader och inkomstbortfall.

Hemolycksfallsförsäkring: En försäkring som tecknas av en hushåll för att skydda mot skador som uppstår i hemmet. Denna försäkring kan ge ersättning för skador på egendom, inklusive hushållsapparater och elektronik, samt kostnader för läkarvård eller rehabiliteringskostnader.

De flesta olycksfallsförsäkringar har vissa begränsningar vad gäller vad som är täckt och vad som inte är täckt. T.ex kan vissa försäkringar inte täcka skador som uppstår under vissa aktiviteter eller i vissa områden. Det är viktigt att läsa igenom villkoren för försäkringen noga och att förstå vad som ingår i försäkringen.

Olycksfallsförsäkring är ett bra skydd för dig eller ditt företag, det kan hjälpa dig att undvika ekonomiska problem som kan uppstå om du skulle bli skadad eller skulle drabbas av en olycka.

Olycksfallsförsäkring pris

Kostnaden för en olycksfallsförsäkring varierar beroende på olika faktorer, såsom typen av försäkring, täckningsnivån och den enskilda individens eller företagets risknivå. Generellt sett är kostnaden för en olycksfallsförsäkring ofta relativt låg jämfört med andra typer av försäkringar, men det är viktigt att komma ihåg att det är en investering i ett viktigt skydd.

En personolycksfallsförsäkring kan kosta mellan några hundra kronor till ett par tusen kronor per år, beroende på täckningsnivån och vilka tillval som väljs. Företagsolycksfallsförsäkringar kan vara dyrare, eftersom de ofta täcker flera anställda och innefattar ett större omfång av täckning. Hemolycksfallsförsäkringar är ofta billigare än företagsolycksfallsförsäkringar, men det kan variera beroende på hur stor och värdefull egendomen är.

Det är viktigt att jämföra olika alternativ för olycksfallsförsäkringar för att hitta den som bäst passar ens behov och budget. Många försäkringsbolag erbjuder olika täckningsnivåer och tillval, så det är viktigt att undersöka vad som ingår i varje försäkring och att jämföra priser för att hitta det bästa erbjudandet. Det är också viktigt att tänka på att det kan finnas skillnader i vad som ingår i försäkringen, så det är viktigt att läsa igenom villkoren noga för att förstå vad som ingår.

Sammanfattningsvis, kostnaden för en olycksfallsförsäkring varierar beroende på typen av försäkring, täckningsnivån och den enskilda individens eller företagets risknivå. Det är viktigt att jämföra olika alternativ och att undersöka vad som ingår i varje försäkring för att hitta det bästa erbjudandet.

icon

Fördelar med Enklares olycksfallsförsäkring

  1. Skydda vad som är viktigast, dig själv.
  2. Ingen självrisk.
  3. Gäller dygnet runt.
  4. Kan ge ersättning upp till 2 miljoner.

Behöver du hjälp över telefon?

Ansök online på några minuter. Vill du hellre att våra erfarna förhandlare ringer dig kan du fylla i ditt telefonnummer nedan.
Jag har en annan fråga