Enklares Kundklubb

1. Enklare kundklubb

Enklare Kundklubb (”Kundklubben”) är en tjänst som tillhandahålls av Enklare Ekonomi Sverige AB, org.nr 556975-4814. När vi skriver “vi”, “vår”, “våra” och “Enklare”  nedan avses Enklare Ekonomi Sverige AB.

Om du väljer att bli medlem i Enklares Kundklubb kan du komma att få  information och erbjudanden inom ramen för Enklares verksamhet gällande lån, försäkringar samt andra finansiella tjänster och produkter som kan komma att lanseras.

Genom att bli medlem i Kundklubben godkänner du dessa medlemsvillkor som gäller mellan dig och Enklare för Kundklubben. 

2. Medlemskap

Medlemskap i Kundklubben utfärdas endast till personer över 18 år och är frivilligt och kostnadsfritt. Du blir medlem genom att godkänna villkoren för Kundklubben i samband med att du påbörjar användandet av någon av våra tjänster. 

3. Förmåner

Som medlem i vår kundklubb erbjuder Enklare bl.a en extra hög grad av service och information. Medlemskapet innebär att du bl.a. erhåller:

4. Kostnad

Att bli och vara medlem i Kundklubben är helt kostnadsfritt.

5. Personuppgiftsbehandling

I vår Integritetspolicy förklarar vi hur Enklare samlar in och behandlar dina personuppgifter. Enklare kommer att behandla personuppgifter inom ramen för Kundklubben så länge du har ett aktivt medlemskap hos oss. Om du inte godkänner kundklubbsvillkoren kommer vi endast marknadsföra oss i upp till ett år efter att vårt kundförhållande upphör. Om du vill undvika detta kryssar du ur utvalda kanaler nedan. Du kan läsa mer om detta i integritetspolicyn i avsnitt 3.4.2.

6. Giltighetstid

Medlemskapet gäller tills vidare och kan när som helst sägas upp av dig genom att kontakta vår kundtjänst eller ringa 0770 - 33 07 77. Om du vill fortsätta vara med i Kundklubben men inte vill bli kontaktad kan du kontakta Enklare och meddela det. Enklare förbehåller sig rätten att säga upp medlemskapet med omedelbar verkan.

Senast uppdaterad 2024-04-09