Lånejämförelse

Låna 300 000 kr med låg ränta

Jämför lån på 300 000 kronor och välj det lån som passar dig bäst. En ansökan är helt gratis och ej bindande.
  • 36 långivare
  • 1 UC
  • Kostnadsfritt
  • Ansök på två minuter
  • Endast en kreditupplysning hos UC
  • Jämför upp till 35 långivare
BlockTrustpilot Logotype Bankid Logotype

Välj rätt lån när du lånar 300 000 kronor

Om du är ute efter att köpa en dyrare kapitalvara, till exempel en pool kanske du behöver låna pengar. För det blir allt vanligare med pool i trädgården och det kan vara alltifrån en enkel pool som står ovanpå marken, som är relativt billiga till murade pooler, klädda med mosaik invändigt. Har du tagit ett beslut att bygga pool har du säkert också börjat titta på hur den ska se ut och vilken typ av pool du vill ha. En pool ligger på mellan 200 000600 000 kronor att bygga. Det är en investering, men det är inte alla som kan låna 300 000 kronor bara så där. Det gäller givetvis inte bara en pool. Det kan vara om du behöver en bil och ansöka om ett billån, båt, motorcykel, musikanläggning eller någon annan dyrare så kallad kapitalvara.

När det rör sig om högre summor, som att låna 300 000 kronor, kan det krävas att säkerhet lämnas för att du ska få ett lån. Du ska även kunna betala av lånet varje månad. Det är ett stort beslut att låna 300 000 kronor och ett stort ansvar att se till att få så bra lånevillkor som möjligt. Ditt intresse ligger förmodligen mer i att bestämma och läsa om olika pooler, än hur du hittar det bästa sättet att låna 300 000 kronor på. För att slippa den tråkiga uppgiften med att skicka ut låneansökningar till en hög med banker, kan du låta vi på Enklare ta hand om det istället. Tjänsten är helt gratis och du kommer då att få olika alternativ på långivare.

Låna 300 000 med ett snabblån

Microlån eller SMS-lån är snabba lån som inte lämpar sig. Dessa lån är till för lägre belopp, som kan betalas tillbaka snabbt, dessutom är räntan väldigt hög, liksom de olika avgifterna.

Jämför privatlån på 300000 kronor

Privatlån har fördelen att det kan gå att låna 300 000 kronor utan att du behöver lämna någon säkerhet. Nackdelen är en hög ränta och det är för att banken tar en högre risk. Det kan dessutom tillkomma olika avgifter. På privatlån kan du själv välja hur lång avbetalningstid du vill ha när du vill låna 300 000 kronor. Längre tid, lägre månadsavgift. Kortare tid, högre månadsavgift. Det kan vara lockande att välja en lägre avbetalningstid när du ska låna 300 000 kronor, men tänk på att lånet blir dyrare desto längre du betalar av på det. Räkna på vad lånet skulle kosta dig totalt.

Hypotekslån på 300 000 kronor

Det absolut billigaste alternativet när du vill låna 300 000 kronor är ett hypotekslån. Det är en typ av lån som kräver en säkerhet. Det innebär att kan du inte betala tillbaka lånet, kan banken ta din säkerhet som ersättning. Hypotekslån är vanligt när du köper bostad och kallas då för ett bolån. Lån med säkerhet har den lägsta räntan av alla lånetyper och det är just för att det finns en säkerhet eller pant lämnad. Det fungerar också om du har en borgensman. Ska du låna 300 000 kronor till din pool (eller annat), kan du spara tusenlappar med detta alternativ.

Medlemslån på 300 000 kr

Är du fackligt ansluten kan det vara värt att kolla upp om du kan låna 300 000 kronor som ett medlemslån. En del banker kan erbjuda medlemslån om du är medlem i facket. Detta lån har också en ganska låg räntesats och du kan klara dig utan att lämna säkerhet.