Lånejämförelse

Låna 200 000 kr med låg ränta

Ansök om 200 000 kr tryggt och säkert. Jämför över 30 långivare och banker, välj det lån som passar dig bäst. En ansökan tar ungefär 2 minuter och du får svar samma dag!
  • 36 långivare
  • 1 UC
  • Kostnadsfritt
  • Ansök på två minuter
  • Endast en kreditupplysning hos UC
  • Jämför upp till 35 långivare
BlockTrustpilot Logotype Bankid Logotype

Låna 200 000 kronor med bra villkor

Är du ute efter en ny bil eller är du trött på ditt gamla kök och känner att det är dags att förnya det? Alla vet att ett nytt kök inte är billigt, inte heller en ny bil, kanske måste du låna 200 000 kronor, men samtidigt är det en viktig investering. För 200 000 kronor får du ett nytt kök eller en ny bil. Att låna 200 000 kronor är inte omöjligt och det är smidigt att ansöka och det går snabbt i dagens läge.

Renovering av kök kan bli kostsamt och många måste låna 200 000 kronor för att kunna förverkliga drömmen. Detsamma gäller om du vill satsa på att äntligen ha en ny bil utan avbetalningar på en bilfirma. Men det är få som har en buffert av den storleken. Att låna 200 000 kronor kan vara det enda alternativ du har och då vill du också ha den bästa finansieringen som möjligt. Det finns några olika lånealternativ om du vill låna 200 000 kronor och det finns en del krav för att du ska kunna ta ett lån. Du måste vara över 18 år, ibland upp till 21, och folkbokförd i Sverige. Vissa långivare kräver att du har en viss årsinkomst för att få låna 200 000 kronor eller däromkring. Du får inte ha några skulder hos kronofogden och har du betalningsanmärkningar kan detta vara ett problem, men det behöver inte vara det.

Lånealternativ för att låna 200 000 kronor

Ska du låna 200 000 kronor till att renovera ditt kök, köpa bil eller motorcykel, kan du välja på olika typer av lån. Gäller det köket kan du öka upp ditt bolån om det finns marginal. Räntan är lägre, men det behövs en säkerhet i form av bostaden. Även när det gäller bil, motorcykel eller något annat som gör att du måste låna 200 000 kronor har du möjlighet att lägga det på ditt bolån. Det finns också lån utan säkerhet där du kan låna 200 000 kronor, och där du inte behöver redovisa vad det ska gå till. Dessa lån har en högre ränta och det är för att banken tar en större risk när de lånar ut pengar utan att vara säkra på att få dem tillbaka. Om du vill låna 200 000 kronor utan säkerhet kan du välja ett privatlån. Du kan även ta ett snabblån, men detta är ett lån som ska betalas tillbaka på kort tid, där avgifter och räntor är höga. Det finns även ett billigare sätt att låna 200 000 kronor utan säkerhet och det är via ett medlemslån. Ett medlemslån är ett lån för medlemmar i facket och räntan är ganska låg. När du tar ett lån, får du räkna med att det alltid blir dyrare än om du hade betalat allt själv. Vill du hellre skaffa dig en buffert så låna 200 000 kronor genom att ansöka om en kontokredit. Då väljer du själv hur mycket du vill använda och betala för eftersom du bara betalar ränta det du använder.

Ta ett lån på 200 000 kr via en låneförmedlare

Vill du vara säker på att du får bra villkor när du ska låna 200 000 kr, ska du använda dig av en låneförmedlare, som oss på Enklare. En låneförmedlare lånar inte ut pengar, utan skickar din ansökan om att låna 200 000 kronor till många olika banker. Det är smidigt och enkelt med fördelen att endast en kreditprövning görs. På så sätt kan du få fram det bästa lånet för dig.