Vad kostar det att ta ett lån via enklare på 550 000 kr?

Det är på förhand omöjligt att avgöra hur mycket det kommer kosta. Anledningen är att alla långivare sätter räntan individuellt och alla långivare riktar sig mot olika kunder. Av den anledningen är det bra att använda en låneförmedlare som enklare. Vi låter helt enkelt långivare och banker att tävla om att ge dig bäst villkor när du lånar 550 000 kr. 

Det är upp till dig vad du gör med privatlånet

När du lånar 550 000 kr utan säkerhet via oss är det helt upp till dig vad du gör med pengarna i slutändan. Om du lånar 550 000 kr kan pengarna till exempel gå till att köpa en båt eller kanske låna till en renovering. Du kan även låna 550 000 kr för att samla nuvarande dyra lån och krediter. Genom att samla dina befintliga skulder kan du spara tusenlappar varje månad genom en sänkt räntekostnad. Det är vanligt att flera mindre lån och krediter har en hög ränta och dessutom flera dolda administrativa kostnader. Att samla lånen gör att du får både mer tid och pengar över varje månad. Utöver det får du dessutom en bättre kreditvärdighet, vilket gör det lättare för dig i framtiden om du vill ta ett nytt lån. När du ska ta ett samlingslån görs först en gratis jämförelse på enklare.se och sedan tar du ett privatlån som motsvarar summan för befintlig skuld. Det är upp till dig att bestämma amorteringstid.

En enkel och smidig process för att låna pengar

Vi tycker att processen för att låna pengar ska vara enkel och smidigt. Men det är viktigt att du inte lånar mer än du faktiskt behöver och skuldsätter dig i onödan. Det finns flera fördelar att använda en låneförmedlare som enklare när du ska låna 550 000 kr. En av de främsta fördelarna är att du sparar tid och slipper göra jobbet själv. Istället för att du själv ska leta efter ett bra erbjudande får du flera förslag presenterat för dig, där du själv kan välja det bästa alternativet. Det finns många fördelar med att använda sig av en låneförmedlare, nedan kan du läsa några av dem: 

  • Endast en kreditupplysning genomförs. Flera kreditupplysningar minskar din kreditvärdighet och du anses vara en större risk för banken eller långivaren. 
  • Det är gratis. Låneförmedlare får provision av långivarna som de samarbetar med och därför kostar det inget för dig som kund.
  • Smidigt att jämföra. Räntan kan skilja sig mycket åt mellan olika långivare. När du blir presenterad flera olika förslag blir det lättare att sålla bort dåliga alternativ och välja det bästa.
  • Låneförmedlaren sköter snacket så att du slipper diskutera med en bankman och att försöka pruta på egen hand.

Önskat lån
Lånetid
Kostnad ca. 2 190 kr/mån
Syfte med lån
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 225 000:-, rörlig ränta 5.95%, uppläggskostnad 0:-, aviavgift 0:-, ger en effektiv ränta på 6.12 %. Totalt belopp att återbetala 315 338:-. 144 avbetalningar. Räntekostnad 90 338:-. Individuell ränta varierar från 2.95 - 29.5% med effektiv ränta från 2.99 - 33.83%. Återbetalningstid 1-20 år.
Telefon
Om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och din ekonomi, skriv ditt telefonnummer här så ringer en av våra rådgivare upp dig.
Mail
Om du vill få information om räntekostnader, hur du kan förbättra din privatekonomi eller ta del av ekonominyheter - skriv din mailadress här
Ett urval av våra samarbetspartners
Ansök om lån
Få erbjudanden från flera långivare med bara en kreditupplysning.
Ansök
Logga in
Logga in och se dina bud på sidan Min ansökan