Vi gör det enklare att låna pengar

Låna upp till 500 000 kr — eller samla dina befintliga lån för bättre villkor.

2 677   kr / mån
Syfte med lån
Samla
Nytt lån
Övrigt
Telefonnummer
E-postadress
Steg 1Steg 2Klar!

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 275 000:-, rörlig ränta 5.95%, uppläggskostnad 0:-, aviavgift 0:-, ger en effektiv ränta på 6.11 %. Totalt belopp att återbetala 385 413:-. 144 avbetalningar. Räntekostnad 110 413:-. Individuell ränta varierar från 2.95 - 29.5% med effektiv ränta från 2.99 - 33.83%. Återbetalningstid 1-15 år.

Ett urval av våra samarbetspartners

Så här funkar det!

1. Fyll i låneansökan på Enklare

Du fyller i en låneansökan här på enklare.se med beloppet du vill låna, din önskade återbetalningstid tillsammans med dina personuppgifter. När vi får in din låneansökan låter vi våra finanspartners komma med sina bästa erbjudanden baserat på din ansökan.

2. Jämför lånerbjudanden via Bank ID

När vi har fått in några intressanta val för dig att titta på kontaktar vi dig via mail eller sms. Om du vill ha rådgivning inför ett beslut så erbjuder vi dig naturligtvis det, helt utan någon extra kostnad. För att se alla erbjudanden du fått på samma ställe kan du logga in på Enklare med ditt Bank-ID.

3. Välj, signera och få lånet utbetalt

När du beslutat dig för vilket erbjudande du vill ha är det bara att signera med bank-ID och få lånet utbetalt. Svårare än så behöver det inte vara.

Vi har hittills hjälpt över 300.000 personer att jämföra lån!

Det här är vad Enklare gör för dig.

Enklare är ingen bank, vi är en låne- och försäkringsförmedlare. Det betyder att vi är en hjälpande hand till alla som vill ta ett lån och som letar efter det bästa erbjudandet på marknaden. Tack vare att vi samarbetar med flera olika banker och långivare så kan vi jämföra låneerbjudanden och hjälpa dig hitta det absolut bästa alternativet för ett framtida lån. Med oss kan du få hjälp att låna pengar enkelt, säkert och smidigt på nätet.

Samla dina lån med Enklare.

Hos oss kostar det inget att ta ett lån. Att låna pengar online är inte bara helt kostnadsfritt utan det är också enklare. Förutom att jämföra lånerbjudanden när du ska ta ett nytt lån kan vi också hjälpa dig att samla dina gamla lån på ett och samma ställe. Att samla lånen betyder att du kan samla alla dina avbetalningar, kreditkortsskulder och övriga lån hos samma bank – och dessutom få det ihopbakat som ett och samma lån, med bara en enda ränta istället för flera olika räntor. För att samla dina lån behöver du bara fylla i några enkla uppgifter: hur mycket du vill låna, hur stora skulder du har för tillfället som du gärna vill lösa, hur lång återbetalningsperiod du vill ha samt kontaktuppgifter till dig så vi kan nå dig med förslag.

Vi hjälper dig jämföra olika låneerbjudanden.

Med Enklare kan du luta dig tillbaka och låta oss sköta den jobbiga delen av att ta ett lån. Det vi behöver veta är hur mycket pengar du vill låna och under vilken tidsperiod du vill ha lånet. Du kan välja ett lån på minst 20 000 kr upp till ett lån på 500 000 kr under en period från 1 år upp till 15 år. Läs mer: låna 100 000 kr via Enklare. Med dessa uppgifter kan vi efter en första avvägning ge dig en exempelkostnad på hur mycket din avbetalning per månad skulle bli om du tog ett lån genom oss idag. Kostnaden är dock bara är ett exempel, när du får ditt slutgiltiga erbjudande kan siffrorna ha ändrats en aning

Det ska vara tryggt att
låna pengar på nätet.

Att låna pengar över internet kanske kan låta osäkert. Men med oss kan du känna dig helt och hållet säker. Våra tjänster är utvecklade med trygghet i åtanke, därför har vi krypterade anslutningar och jobbar med e-legitimationen BankID, vilket är något som används av de största bankerna i Sverige.

Så här fungerar det att låna pengar online med Enklare.

När du fyllt i din låneansökan tar vi över och hjälper dig. Då skickar vi din låneansökan till de banker och långivare som vi samarbetar med. De ser då över din ansökan och kommer med olika erbjudanden. Sedan har du flera låneförslag att jämföra mellan. Du får själv gå igenom dem och se om det är något som passar dig. Vi finns med i alla steg och ger gärna råd när du behöver dem. Vi vill att du ska få det allra bästa erbjudandet med den lägsta räntan och hjälper dig alltid utan stora ord och onödigt komplicerade termer. Kom ihåg att ansökan inte är bindande – om inget av förslagen passar dig, behöver du inte gå vidare med någon av dem.

Bäst förutsättningar med lägst ränta.

När du tar ett privatlån via Enklare sätts räntan individuellt. För att du ska få bäst förutsättningar hjälper vi dig välja det lån som har den lägsta räntan med det bästa erbjudandet. När du väl har bestämt dig för att ta ett Blancolån via Enklare när du väl har bestämt dig för ett lån kan du välja att få ditt erbjudande hemskickat till brevlådan, i ett så kallat skuldebrev, som du därefter kan skriva under. Om du inte orkar vänta på skuldebrevet, kan du signera säkert och smidigt online med BankID. Inom 1-3 dagar har du sedan ditt lån utbetalt på bankkontot. Att låna pengar online ska vara tryggt och enkelt.

Det bästa av allt – det är kostnadsfritt!

Tjänsten vi erbjuder är kostnadsfri. Vi har en lång erfarenhet och vi gör det svåra arbetet åt dig i en låneprocess, nämligen att jämföra bankernas lånealterantiv. Dessutom görs det bara en kreditupplysning på dig. Om du skulle göra jämförelsen på egen hand, skulle en ny kreditupplysning göras på dig för varje bank, något som du slipper om du använder vår tjänst. Dessutom är vår tjänst hela gratis och inte bindande. Hittills har vi hjälp över 300 000 nöjda kunder att jämföra lån.
Till min ansökan