Enklare i samarbete med Kalender.se

Vi bryr oss om dig och din privatekonomi. Därför har vi inlett ett samarbete med kalender.se för att du enklare ska hålla reda på datum. Det är lätt att hålla koll på vilken veckodag det är, men desto svårare att minnas vilket datum det är och vad datumet kan tänkas innebära. Har du exempelvis koll på när dina räkningar ska betalas? Att missa förfallodatum för dina räkningar kan innebär att du får påminnelseavgifter vilket kan belasta din privatekonomi. Genom att hålla koll på datum slipper du eventuella påminnelseavgifter.

Slipp oron att missa viktiga datum

Det bästa är att du har tillgång till kalender.se var du är befinner dig. Du kan snabbt och enkelt kolla upp kalendern online. Sitter du på jobbet och undrar hur många dagar det är till löning, eller vill du kanske dubbelkolla datum för att boka in ett möte med en kollega? Oavsett vad du behöver kalendern till så är den lättillgänglig, när och var du vill.

Truspilot
Önskat lån
Lånetid
Kostnad ca. 2 493 kr/mån
Vill du samla lån?
Kontaktuppgifter
Mobilnummer
E-post
Jag vill ha information om lån via e-post och SMS
Civilstånd
Civilstånd
Barn under 18 år i hushållet
Boendeform
Anställningsform
Månadslön före skatt
Pensionär sedan

Personnummer
Personnummer
Är du svensk medborgare?
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11.
Tryggt och säkert med BankID
Telefon
Om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och din ekonomi, skriv ditt telefonnummer här så ringer en av våra rådgivare upp dig.
Mail
Om du vill få information om räntekostnader, hur du kan förbättra din privatekonomi eller ta del av ekonominyheter - skriv din mailadress här
Ett urval av våra samarbetspartners
Ansök om lån
Få erbjudanden från flera långivare med bara en kreditupplysning.
Ansök
Logga in
Logga in och se dina bud på sidan Min ansökan