Där här är kändisarnas annorlunda lyxbåtar

Att kändisar gillar lyxiga båtar är ingen nyhet. För var ska annars en person som är igenkänd överallt få komma bort och känna sig lite privat? På en lyxyacht såklart. Vi har listat kändisarnas ovanliga yachter som skiljer sig åt både i stil och storlek, men en sak har de gemensamt: deras ägare älskar havet.

Rafael Nadals nya båt Great White

Rafael har köpt en ny yacht som levererades till honom i juni 2020. Han berättade för Boat International om sitt stora intresse för lyxyachter.

Because I have a yacht, I am able to forget about everything and get away from that tiring stress. I do have a real passion [for superyachts]. It is rare that I see a superyacht from a distance and I don’t know its name. I know them all!

Steve Jobs yacht Venus

Steve Jobs hann tyvärr inte ta emot sin extrema båt innan sin bortgång, och yachten ägs idag av hans familj. Men yachten har nästan blivit lika känd som Jobs själv. Båten är täckt i glas och har, inte helt oväntat, en ovanligt hög teknologisk standard.

 

Leonardo DiCaprios yacht är 11:e störst i världen

Leonardi DiCaprios båt tillhör en av de större yachterna. Enligt utsagor kostade båten hela $200 att bygga och är rankad på elfte plats av världens största yachter. Den har i princip allt, från en vinkällare till en biograf och en stor helikopterplatta som kan transformeras till en basketbollplan när den inte används.

 

Beyonce yacht Galactica Star

Beyoncé stora yacht byggdes i Nederländerna och den har det mesta, alltifrån en pool och ett spa till en 'touch and go' helikopterplatta. Yachten är 65 meter lång och har en toppfart på 28 knop (51 km/h).

 

Paul Allens Octopus är en av världens största yachter

Paul Allen, medgrundare av Microsoft, äger en av världens största båtar. Det är svårt att bli uttråkad på yachten då den har allt man kan tänka sig; en biograf, en basketplan, en inspelningsstudio, två helikoptrar och en pool. Yachten är inte bara extremt dyr att producera, den kostar Paul Allen hela $348 000 i veckan att underhålla.

Funderar du på att skaffa en båt, men i en mindre storlek än kändisarnas lyxyachter? Läs mer om hur privatlån fungerar eller ring till oss på 0770 - 33 07 77.

Telefon
Om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och din ekonomi, skriv ditt telefonnummer här så ringer en av våra rådgivare upp dig.
Mail
Om du vill få information om räntekostnader, hur du kan förbättra din privatekonomi eller ta del av ekonominyheter - skriv din mailadress här
Ett urval av våra samarbetspartners
Ansök om lån
Få erbjudanden från flera långivare med bara en kreditupplysning.
Ansök
Logga in
Logga in och se dina bud på sidan Min ansökan